Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Нинковић: „Сазнаћу све о Украјинцима“

ninkovic_milosМилош Нинковић је непосредно пред жреб објашњавао саиграчима неке детаље баш о екипи Черномореца, и као да је тиме призвао могућег ривала.

Видео сам да је Черноморец ближи следећем кругу, као и ми, после победе од 2:0 у првом мечу. Мислим да је најважније бити сконцентрисан на реванш са ИБВ-ом јер ништа није готово и они нису наивна екипа. Исланђани ће се борити у реваншу као да је 0:0 и зато не смемо да причамо много о трећем кругу квалификација – искрен је Нинковић.

Ипак, ако све буде по очекивањима Нинковић ће искористити своје украјинске контакте да сазна што више о екипи Черномореца.

Нема сумње да ћу бити на располагању стручном штабу за све податке и детаље око украјинског тима. Могу да сазнам доста тога, али о том потом. Жреб је био добар, нисмо добили Удине или Бриж и сада треба мирне главе да се спремамо за реванш на Исланду па онда тек да мислимо на следећу рунду. Кад дође време сазнаћемо све што треба о Украјинцима – каже Нинковић.

Повезане вести

6 comments

veliki pravi zvezdas јул 19, 2013 at 21:21

Tako je Ninkovicu ima da sve gazi nasa Crvena Zvezda uz vas smo igrace sve Crvene Zvezde samo napred u nove pobede Crvene Zvezde Ninkovicu nas odvedi 😀 😀 😀

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 16:35

Pa da, on ce moci da im pomogne koliko toliko posto je igrao tamo.

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 16:42

„Captain Obvious“ 😆 😉

Reply
zvezda po ceo dan јул 19, 2013 at 17:09

Sta li tebe muci brate?

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:15

Reply
Tole dozivotna јул 19, 2013 at 16:13

gazi ih Nine

Reply

Leave a Comment