Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Преглед првог меча потенцијалних Звездиних ривала

Црвена звезда је на данашњем жребу коначно била под срећном звездом. У групи противника које је могла да извуче, тимови из Украјине, односно Молдавије су свакако екипе против којих се може играти, а што је такође битно, гостовања неће представљати превелики проблем.

odesa_chornomorets2
Стадион Черномореца

Први меч је одигран синоћ у Одеси. Домаћи тим је славио 2:0. Стрелци су били Самодин у 46. минуту и Антонов у 90+4 минуту.

Меч је протекао у доминацији домаће екипе. Од самог почетка играчи Черномореца су кренули у  офанзиву међутим сви њихови шутеви су завршавали ван оквира гола. Ређали су се шутеви Антонова, Гаја и Бобка на истеку двадесетог минута утакмице. Кркотић је први покушао из гостујуће екипе, али је његов ударац блокиран, а затим и Овсеаников. Голман Дачије је први пут био приморан на интервенцију тек у финишу меча, након још једног покушаја Антонова.

На самом старту другог полувремена, домаћи су пробили дефанзивни бедем гостију. Са центра је послата дуга лопта дуж десне аут линије, Бобко је искористио лошу процену противничког играча, из прве заврнуо на ивицу казненог простора где је Гај из прве послао лопту под пречку.

У наставку меча, играчи Дачије су  покушали да узврате, али је Черноморец наставио да контролише игру. Антонов је био највећа претња гостујућем голману, покушао је још два пута, али  је голман Дачије Матијугин био на висини задатка. У последњих десет минута гости су кренули у потпуну  офанзиву, али уместо изједначујућег гола, најбољи играч овог меча Антонов је у последњем минуту надокнаде из слободног ударца са око 25 метара, сјајним ударцем савладао голмана Матијугина.

Што се статистике тиче, она у потпуности иде у прилог домаћем тиму. Упутили су 7 шутева у оквир гола, наспрам противничког једног, извели су 5 корнера више, а направили чак 9 фаулова мање у односу на противничку екипу.

Стартне поставе:

Черноморец: Безотошњни, Бергер, Ковалчук, Гај, Бобко, Самодин, Бакај, Ђа Ђеђе, Фонтанело, Антонов, Кутас

Дачија: Матијугин, Посмац, Илеску, Сопо, Кркотић, Михаилов, Столеру, Огада, Овсеаников, Камара, Лапушенко

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

miljak јул 19, 2013 at 16:11

dobro nije cermobil

Reply
Tole dozivotna јул 19, 2013 at 16:15

Černobilj

Reply
dvoglavi arapin јул 19, 2013 at 15:57

Da niste malo poranili sa analizama moguceg sledeceg protivnika? Daj prvo da prodjemo IBV, pa onda pisite. Sta trcite pred rudu 🙂 . Sve u svoje vreme

Reply
Luka јул 19, 2013 at 17:01

Nije ovo analiza, biće tek kasnije ako prođemo IBV… Ovo je samo pregled prvog meča potencijalnih rivala u narednoj rundi…

Reply
njaVa јул 19, 2013 at 15:40

Ako prodjemo u 4 kolo, ko je najlaksi mogci protivnik ? 😀

Reply
Djape Delija јул 19, 2013 at 17:59

Zilina, Rozenborg, Anortozis, Cirih, Alborg, Leh, Salzburg, PAOK, Sparta, Hapoel TA…

Reply
Laki јул 19, 2013 at 20:33

Joj i od ovih slabijih strepim…
Voleo bih da PAOK dodje na Maru 😀
Bio bi haos svuda u Beogradu,a sto se tice srece,nek dodje Anortozis

Reply
Tole dozivotna јул 19, 2013 at 15:33

Karaj Černomorec

Reply

Leave a Comment