Moja Crvena Zvezda
АнализеЕвропска такмичењаФудбал

Анализа утакмице против ИБВ-а: Печник водио Звезду до победе

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ИБВ 2:0 (1:0)

СТРЕЛЦИ: Печник у 13. и Мијаиловић у 75. минуту. Стадион Црвене звезде. Гледалаца: 32.886. Судија: Лука Банти (Италија)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Вешовић, Крнета, Лазић, Мијаиловић (од 90. Мирић), Ковачевић, Милијаш (од 71. Савићевић), Касалица (од 26. Младеновић), Нинковић, Печник, Дауда

ИБВ: Џејмс, Олафсон, Гудјонсон, Сигурбјорнсон, Гарнер, Хрејдарсон (од 72. Петурсон), Торстеинсон, Мавеје, Џефс, Торвардсон (од 86. Ингасон), Гудмундсон

Прву утакмицу у новој сезони Звезда је отворила са доста осцилација, али и очигледним контурама тима и игре. Уз одличну игру у првих 20. минута утакмице Црвена звезда је савладала борбени ИБВ са 2:0 и завршила први део посла.

Види се намера и жеља како треба да игра „нова“ Звезда под вођством Славише Стојановића и што тренер нашег тима очекује од играча.

Највећи помак видљив је у транзицији из одбране у напад где је Звездин везни ред у првом полувремену са лакоћом износио лопте и стварао шансе.

Нејц Печник и Никола Мијаиловић су прелепим головима донели солидну предност нашем тиму за нешто мирнији реванш. Без обзира на честе осцилације у игри, да гости са Исланда на голу нису имали Дејвида Џејмса остаје дојам да су се могли вратити кући са пуном мрежом. Овако су часно поражени и остали у нади да могу направити чудо у реваншу.

Nikola Mijailović i Nejc Pečnik
Nikola Mijailović i Nejc Pečnik

Звезда је кренула у формацији 4-1-4-1 која се са Милијашем често претварала у 4-2-3-1. У првих 20. минута Звезда је кренула офанзивно са високим пресингом на половини противника. За такву игру наш тим је награђен већ у 13. минуту након што је Печник центаршут Касалице претворио у прекрасан гол. Нејц Печник је на терен „Маракане“ истрчао силно мотивисан и у потпуности је скренуо пажњу на себе. Уз њега првих 20. минута обележио је Милош Нинковић који је у пар наврата показао да је играч какав је недостајао Црвеној звезди. На крилима њих двојце уз помоћ тројца Ковачевић-Милијаш-Касалица Звезда је изгледа изванредно на терену и стварала је шансу за шансом.

Како је време одмицало полако се видио пад у игри, недостајало је снаге и конкретности у игри. Дауда је често био одсечен, мада се трудио и одлично кретао у првом полувремену. У 33. минути се одлично ослободио својих чувара али је затресао само спољни део мреже.

Док је везни ред показао што уме и најавио велика очекивања, Звездина млада одбрана је у пар наврата „зашкрипила“. У првом полувремену након продора Товардсона и касније великог кикса Бајковића гости су могли до изједначења, али су прво Мијаиловић и касније Лазић успели да исправе недопустиве грешке. У другом полувремену млади Лазић је имао два кикса која на срећу нису имале кобне последице.

Играчи Црвене звезде су унаточ недовољној физичкој припреми показали завидан ниво борбености, али и много осцилација у игри. Милијаш је био један од лошијих актера меча и видљиво је да је Звездин капитен далеко од жељене форме.

За мирнији пут на реванш меч побринуо се Мијаиловић у 75. минуту након соло продора. Прво је избацио двојцу својих чувара, да би затим шутем искоса са леве стране погодио „малу мрежицу“ гола немоћног Џејмса.

Звезда је после другог гола у лаганом ритму привела утакмицу крају и завршила први део посла.

За прву утакмицу играчи нашег тима одиграли су солидно, показали у моментима квалитет али и велике падове у игри које откривају недовољну физичку припремљеност играча.

Тактички Стојановић је одлично поставио утакмицу и добро ју водио. Једина мала замерка нашем тренеру иде због непоповерења Михајловићу који је још једне припреме био најбољи нападач нашег тима, а затим на премијери није добио шансу да заигра.

Показао је тренер нашег тима да има визију како Црвена звезда треба да игра. Звезда опет има транзицију у игри и зна како доћи до противничког гола без „бунарења“. Имао је и храбрости заменити капитена Ненада Милијаша са Вуканом Савићевићем. Иако је измена потпуно оправдана јер је Милијаш био један од најлошијих играча на терену, ретко када се дешавало да се искуснији играч замени голобрадим младићем. Због тог потеза све похвале новом тренеру Црвене звезде.

На крају лако можемо закључити да је потенцијал овог тима велики и уз право појачање са искусним играчем на позицији стопера Звезда би већ овог лета могла направити искорак у Европи.

Miloš Ninković
Miloš Ninković

Појединачан учинак играча и тренера:

Бајковић: „Проклетство“ жутог дреса скоро се наставило и против ИБВ-а. Дефинитивно Бобан Бајковић се треба решити малерозног жутог дреса у којему му никако не иде. Шалу на страну, али срећа је била у првом полувремену савезник Црвене звезде када је Бајковић након очајне реакције ипак успео „врућ кромпир“ извадити „из ватре“ да би касније Лазић испред нападача гостију избацио лопту у корнер. Голман нашег тима је био у овој утакмици одсутан и несигуран. Због јако лоше концентрације Бајковића Звезда је скоро платила „најскупљу могућу цену“ на отварању сезоне. Време је да се искусни голман реши својих „мушица“ и буди први стуб одбране у правом смислу те речи, а не да голобради младићи испред њега стрепе не знајући како ће реаговати.

Вешовић: Констатно играње на позицији десног бека донело је видљив напредак у игри Марка Вешовића. У одбрани коректан, у нападу са лакоћом износи лопту и прави много проблема противницима. Недостаје једино квалитетан центаршут који је један од најважнијих делова у игри на овој позицији. Остаје против квалитетнијих противника да се види колико је напредовао у тактичком постављању у фази одбране. Доста добра утакмица.

Крнета: Често оспоравни дефанзивац Црвене звезде добио је својих „пет минута“ и показао да се на њега морало и мора рачунати. Тактички се одлично постављао и показао мирноћу у игри. У фази одбране одрадио је свој део посла без грешке, док је у организовању напада показао да има одличан преглед игре. Сигурно ће у будућности бити један од главних стубова Звездине одбране. Мала замерка једино иде на чврстину где треба показати више одлучности у дуел игри.

Лазић: Још један Звездин голобради младић који је на позицији стопера одиграо добру утакмицу. Имао је два кикса у другом полувремену која нису плод лошег постављања или слабе дуел игре већ неискуства и пада концентрације. Због свега виђеног на терену сигурно играч који ће бити уз Крнету један од ослонаца Звездине одбране у новој сезони. Данас Дарко Лазић пуни 19. година те му овим путем честитамо уз жеље да нам са Звездом донесе много радости у новој сезони.

Мијаиловић: Вероватно једно од најугоднијих изненађење на овој утакмици био је Никола Мијаиловић. Ако је судити по првој утакмици Црвена звезда је са њим на позицији левог бека добила једно од највећих појачања за нову сезону. Никола Мијаиловић се одлично креће, тактички поставља, савршено процењује ситуације, има продорност и одличан центаршут. Комплетан играч на једној од најзахтевнијих позиција у тиму. Гол који је постигао показао је да има и фудбалску интелигенцију. Након што се три или четири пута од њега лопта одбила у гол аут после продора уз аут линију, Никола је избацио свог чувара дриблингом према голу и савршеним ударцем у маниру футсал играча погодио супротни угао голмана Џејмса.

Ковачевић: Александар Ковачевић коначно је дочекао деби у вољеном клубу на Европској сцени и показао још једном да Звезда највише треба рачунати на своју децу. Одиграо је маестралну утакмицу уз одлично кретање, тактичко постављање и предају лопте. За показатељ свима како једноставно и интелигентно треба играти дефанзивни везни. Све похвале Александру за одиграну утакмицу.

Милијаш: Добро је почео утакмицу као и читав везни ред Црвене звезде, али нажалост како је утакмица одмицала био је све лошији на терену. Да нема свој дан дао нам је до знања приликом извођења прекида где је катастрофално користио своје најаче „оружје“. Неодовољно припремљен и неуигран са новим појачањима у везном редом слабо је користио простор који му је остављен. Трудио се и имао жељу али једноставно ово није био дан Звездиног капитена од којег очекујемо да се лако уклопи са мајсторима какав су Печник и Нинковић.

Нинковић: У пар наврата док је играо на свежину показао је каквог играча је Звезда добила у њему. Одлично кретање, постављање и завидан преглед игре показао је Милош Нинковић. Разигравао је саиграче, отварао простор на средини терена и био уз Печника главни покретач свих акција нашег тима. Мајстор какав је недостајао Црвеној звезди, фудбалу у Србији и младићима који ће имати шта научити од овог великог зналца фудбалске игре. Да је имао снаге као мотива верујем да би Црвена звезда напунила мрежу гости из Вестманеје до врха.

Slaviša Stojanović
Slaviša Stojanović

Касалица: Нажалост провео је у игри само 25. минута када је замењен ради повреде. Већ у 7. минуту након дуела на средини терена доживио је повреду, али је стиснуо зубе и успео бити асистент Печнику за вођство нашег тима. Сигурно играч који је након свог изласка недостајао нашем тиму у наставку утакмице.

Печник: Најбољи играч утакмице! Показао је Нејц Печник велику жељу и мотив са првим кораком на траву „Маракане“. Успевао је да организује Звездине нападе, одузима лопте и буде стрелац. Велико појачање добио је наш тим у словеначком интернационалцу. Одлично се показао и на левој и на десној страни, мада је већи утисак оставио на левој страни Звездиног напада. Печник је такођер показатељ којим појачањима се треба окренути Црвена звезда, а то значи појачањима из региона који знају што значи и коју тежину носи дрес нашег тима. Све похвале Печнику за све приказано на дебију у црвено-белом дресу.

Дауда: Прво полувреме се добро кретао и пропустио једну добру шансу, док је у другом био видно индиспониран након пропуштених шанси из првог полувремена. Није био на нивоу који очекујемо од њега и сигурно да може и мора пуно боље од овога што је приказао. Мада морамо бити искрени да је недостајало још понеко проигравање у дубину за овог брзоног нападача.

Још су играли:

Од 26. минута уместо Касалице, Младеновић: Заменио је Касалицу на десном крилу и играо изненађујуће добро на тренутке. Већином се то односи на кретање које је било одлично с обзиром да је то потпуно нова позиција за левоног бека. Добром кретњом се одлично изборио за шансу у првом полувремену када је његов шут главом крајњим напором Џејмс избацио у корнер. Пасеви у средини терена и покушаји организованања акција су му били лоши. У другом полувремену се „изгубио“ али је пружио свој максимум. Исто као и Вешовић центаршут је још увијек проблем код овог играча и то је сегмент игре на којем треба радити. Оно што је евидентно је да га нови тренер никако не види на позицији левог бека већ ближе голу противника где се од њега очекује да користи своју брзину и добар шут.

Од 71. минута уместо Милијаша, Савићевић: Уз Нинковића крај себе види се другачији приступ, кретање и више мирноће у игри Вукана Савићевића. Иако се није истакао неким потезом, добро се кретао и сарађивао са везним редом. Сигурно играч од којег се очекује да напредује уз Нинковића, Печника и Милијаша и постане један од носиоца игре Црвене звезде већ у овој сезони.

Од 90. минута уместо Мијаиловића, Мирић: Провео је на терену само пар минута судачке надокнаде и није успео срекнути пажњу на себе.

Тренер Славиша Стојановић: Одлично је тактички поставио утакмицу и добро ју водио. Извео је најјачи могући састав без калкулација и самим тиме „купио“ већину Звездиних навијача. За само три недеље успео је увести ред у Звездину игру, избацио „бунарење“ из игре и ставио свој тренерски печат у игру Црвене звезде.
Стојановић има жељу да Звезда игра високи пресинг, да има брзу транзицију и видљиве носиоце игре. Има веру у младе играче нашег тима и смањио је број експеримената на одређеним позицијима. За сада је једина непознаница Младеновић који ће вјероватно „лутати“ код Стојановића и бити играч по потреби.

Једина мала замерка је што није у другом полувремену заменио индиспонираног Дауду са најбољим нападачем на припремема, Михајловићем. Али очито вођен слабијом физичком припремом играча оставио је трећу замену за случај да неко од играча не може одиграти свих 90. минута на терену, што се на крају и догодило.
На крају можемо закључити да је Црвена звезда осим доведених појачања на терену, добила после Роберта Просинечком и право појачање на клупи. Добила је тренера са визијом и некога тко разуме фудбал и ову прелепу игру.

Што се утакмице тиче сви можемо бити задовољни победом од 2:0, али далеко је то од могућности овог тима и због тога треба очекивати и желети више. Нека првих 20. минута буду показатељ како Црвена може и треба да игра.

За седам дана нас очекује реванш у Вестманеји и овера пласмана у треће коло квалификација за Лигу Европе.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

36 comments

Nikola јул 19, 2013 at 17:29

A šta bi ti da čitaš još na ovom sajtu kad je fudbal u pitanju? Izvoli, predloži, jedva čekam da čujem. Siguran sam da bi i ti izdvajao svoje slobodno vreme (i više od toga), pošto znaš šta je sve vredno čitanja.

Reply
Skrilex јул 19, 2013 at 16:21

Ma kakav Milijas on ovako igra celu sezonu,jedva se krece po terenu,kao da igramo sa 10 igraca,u odbrani da pomogne ga nikad nema, cesto gledam kako seta dok protivnici protrcavaju pored njega katastrofa.Niti je pokazao zelju i borbenost ,niti je fizicki spreman.Forsiraju ga za slobodne udarce ,a ni to nema pojma.Proslo je njegovo vreme bolje da igra Savicevic.

Reply
Djole- Jagodina јул 19, 2013 at 16:14

Analiza korektna ali ne potpuno nezavisna.Prvo Milijas dok ne udje u formu neka sedi na klupu i neka ulazi po pola sata inace ovako ce igrati celu sezonu a tako je i proslu odigrao.Mladenovic ni na beka nije pokazao mnogo a kamoli u napadu.Kvari akcije a vidi se da je bek on nezna da uposli nikoga a i centarsut bi on i Vesovic vezbali meni posle treninga po dva sata.Plasim se da ne pregorimo ove mlade stopere pa da nemamo nijednog,obojica su solidni ali vidi se da im treba jedan iskusniji pa bi oni kidali pored njega,znaci podhitno stoper!!!Dauda ili nek pocne da igra ili dajte Mihajlovica jer ako treba imati strpljenje onda da trpimo nase dete jer Dauda je doveden da daje golove a ne ovde da uci da igra,na klupu pa nek razmislja!!!Ostalo sasvim solidno ali nespremno!!!!

Reply
dexy122 јул 19, 2013 at 14:32

U principu se slazem sa tobom, cak i za MIlijasa. Moze on mnogo mnogo bolje. Kapiten nam se malo opustio. Ne slazem se u vezi sa Mladenovicem. Iako se kako ti kazes dobro postavljao. To je sve sto je dobro uradio, i dva dobra pasa ka Daudi. Ako Kasalica ne bude mogao da igra na Islandu, ja bi Miricu dao poslednju sansu, pa da pokaze sta zna, jer je Mladja pokazao celu proslu sezonu da ne zna nista. I jos nesto, i ja se slazem za trenera, ali ajde da sacekamo, i Jankovic je prve dve utakmice odigrao fantasticno. Zeznute su one utakmice u ligi. Tu ja hocu da su oni ovako borbeni i da grizu.

Reply
Marko Voždovac јул 19, 2013 at 17:43

Razlika vezano za trenere je u tome što su pod Jankosanom prve dve utakmice bile dobre jer su igrači još uvek igrali onako kako ih je Robi spremao, a ova utakmica sad ne može da bude nasleđe gore pomenutog…

Reply
dexy122 јул 19, 2013 at 18:15

Ne bih se slozio sa tobom, a ocekivao sam da ce to neko napisati. Pod demagogom smo igrali potpuno suprotno od Robijeve igre. Nije on nista posebno uradio to se slazem, samo ih je psihicki spremio a ovi su normalno grizli protiv jacih protivnika. Igrali smo duboke lopte i samo igrali na zelju i borbenost. Hocu da kazem da nije nista ostalo od Robija protiv Bordoa, sem dobre forme pojedinih igraca i dobrih paseva sto je u medjuvremenu Jankovic uspeo isto da unisti. Poenta je da je Bordo ocekivao pas igru kakvu je Robi najvise koristio, a Jankovic kad je dosao to je vise izgledalo na onu igru sa kontrama kao revans protiv Partizana na JNA.

Reply
Marko Voždovac јул 20, 2013 at 00:23

U osnovi sam i mislio pre svega na glavu i pluća, a onda je naslednik uspeo da upropasti igrače što na psihičkom, što na fizičkom planu…

Reply
veliki pravi zvezdas јул 19, 2013 at 13:13

Bravo momci na lijepoj pobedi nase Crvene Zvezde sada jedno za upravu Crvene Zvezde predlog trebalo bi dovest za kondicijonog trenera Crvene Zvezde Zirojevica jer se pokazalo na ovom mecu da svi igraci Crvene Zvezde su slabo kondicijono spremni upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom i Covicem ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
dexy122 јул 19, 2013 at 14:28

Ja sam vise za Radakovica. Sa Omonijom 120 minuta bez problema trcali. Nadtrcali Bordo.

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 19, 2013 at 14:42

Takodje sam i ja vise za Radakovica:)

Reply
pancevac јул 19, 2013 at 15:03

koliko se secam Zirojevic je otisao iz Zvezde jer je vise vremena posvecivao privatnom biznisu nego radu sa fudbalerima C. Zvezde

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 13:05

kompletno odbrana sem Bajka je odradila dobro svoj posao,Vesovic je bio dobar i u napadu,Lazic jeste jednom kiksnuo ali sta da se radi,inace Mijailovic je mene odusevio koliko je samo pretrcao pa to je prosto neverovatno svaka mu cast,takodje i Kovacevic je odigrao dobru utakmicu pogotovo u odbrani,Milijas jako lose moze i mora on to mnogo bolje,Ninkovic je sa Pecnikom i Mijailovicem u prvih pola sata bukvalno operisao po levoj strani,Kasalica dobar do povrede,a za mene razocaranje je bilo kada sam video da mec pocinje Dauda umesto Mihajlovica,po meni jedina greska Slavie,inace Vukan,Miric i Mladenovic se nisu ni videli

Reply
Goran јул 19, 2013 at 13:10

Mladenovića hteo ne hteo nisi mogao da ne vidiš.
Mirić ušao u „98′“ :). Video si ga na klupi :).

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 15:08

mislio sam u smislu nisu se videli da su bilo sta uradili

Reply
Goran јул 19, 2013 at 12:55

Pečnik i Mijailović najbolji! Ninković majstor! Milijaš loš loš loš! Šta su i na MCZ počeli da brišu komentare? Možda je lični sajt od nekoga pa si svašta dopuštaju u zadnje vreme!

Reply
Ultras јул 19, 2013 at 12:31

Sinoć su najbolji bili trojica novajlija:Pečnik, Mijailović i Kovačević. Pečniku fali još malo snage i svežine a Tenkić je objasnio kako se igra na poziciji zadnjeg veznog fenomenalan je bio.Mijailović me je baš prijatno iznenadio i oduševio, izgleda da je sredio malo glavu i ako ovako nastavi biće odličan.ono što mene najviše brine je Dauda koji glavom nije u zvezdi bar ne na terenu, ja sam za njega uvek govorio da mu je potrebno 10 šansi da napravi da bi dao 1 gol!A šta tek reći za Vešovića i Mladenovića…Vešović rupa u odbrani i nikakav centaršut a Mladenovića više ne bih komentarisao dovoljno je o njemu rečeno ovde puno puta…Štoperi, desni bek i napadač znam da je nerealno ali mislim da su nam tu potrebna pojačanja…

Reply
Laki јул 19, 2013 at 12:50

Koga bi ti stavio na desnog beka?
Imamo Vesovica i omladince na toj poziciji
Vesovic nije tolika rupa u odbranu ,ali to je maltene kao kad bi stavio Lazovica na beka?!
U napadu sasvim solidan,ali mora centarsut iz trka da vezba

Reply
czovac јул 19, 2013 at 15:07

Lukovic nije omladinac!

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 13:07

Vesovic uopste nije lose odigrao,sasvim pristojno odradio njegov posao,jednostavno je u ovoj utakmici falilo svezine i zavrsni udarac

Reply
Dimitrije јул 19, 2013 at 13:24

E izvini ali racunaj jedan plus manje, tj. jedan minus vise jer sam ti dao plus a nisam procitao komentar do kraja.. Kada sam procitao ono „Vesovic je rupa u odbrani“ predomislio sam se, ali je vec bilo kasno… 😛 Ej kakva rupa u odbrani, covek se bolje postavlja od 90% bekova koji su do sad igrali u Zvezdi (od kad se raspadamo, ne racunam slavnu eru..) ima cak i solidan skok iako nije visok, a ako se i desi da ga neko prodje lik je toliko brz da istog prestigne i uzme mu loptu ko od sale, tako da ne gubite se ljudi molim vas i ne prozivajte Vesovica vise, nije mi nikakav rod vec ga branim kao objektivan ne-pljuvac…

Reply
Aleksandar Janković јул 19, 2013 at 12:03

Molim admine da mi vrate komentar jer nisam nikoga vređao. Bruka šta ste počeli da radite i koliko ste se osilili. Ne poštujete vlastita pravila! Sramotni ste!

Reply
Sveta Predić јул 19, 2013 at 12:08

Лажно се представљаш и стога ти је склоњен коментар!

Reply
Aleksandar Janković јул 19, 2013 at 12:24

Ironija nije lažno predstavljanje obožavaocu lika i dela dotičnog!!!

Reply
Sveta Predić јул 19, 2013 at 17:45

Представљаш се и причаш у туђе име!то НЕ МОЖЕ!не знам о каквој иронији причаш!

Reply
delija ns јул 19, 2013 at 15:08

Sajber mali Murinjo

Reply
red white river јул 19, 2013 at 12:02

evidentan je problem fizicka sprema [pad u zadnjih 15-20 min],pored Mijailovicai Kasalice [dok je igrao] savim korektno je odigrao mali Kovacevic koji ce izgleda morati da trci tj. da radi za Milijasa.Sve u svemu mozemo da kazemo igra je malo iznad proseka.Kad se uzme u obzir da nije priznat regularan gol islandjana mozemo biti zadovoljni rezultatom. Pohvale za naseg stratega na taktici ali ceka ga tezak posao s bzirom na igracki kadar koji ima sa jedne strane i stil igre koji zeli da forsira sa druge strane.

Reply
Tyler јул 19, 2013 at 11:57

Mijailovic je igrac utakmice! Ali svi mediji i analiticari oznacavaju Pecnika. Zato sto je stranac i imamo taj kompleks od losih stranaca pa svi zelimo da ubodemo pravog. Pecnik je u pocetku bio dobar,dao lep gol,ali posle toga nisam ga primetio. Mijailovic je imao dosta prodora,spasao nas gol i stigao da postigne. Levi bek za primer,svaka mu cast i steta je sto svi stavljaju Pecnika ispred pravog heroja sinocne utakmice. Da je Mijailovic stranac sada bi bio Jordi Alba licno.

Reply
Божа јул 19, 2013 at 11:53

На мене су најупечатљивији утисак оставили Ковачевић и Печник. Наравно сви су били добри, мање више. Али ова двојца су били најбољи. Наравно Нине је показао да је играч који је недеостајао Звезди. Остали борбени али сви још недовољно физички спремни. Такође се видело да немају свежину. Све у свему ово обећава.

Reply
Marko Voždovac јул 19, 2013 at 11:52

Svaka čast momcima na pobedi! Oduševljen sam Ninetom… Prosto je neverovatno da smo dočekali igrača koji ima ideju šta će sa loptom čak i pre nego što mu se ona nađe u nogama… Bravo za Tenka, opravdao je nadimak, bravo za Pečnika… Ubeđen sam da se nećemo obrukati koga god da dobijemo u poslednjem kolu!

Reply
delija101 јул 19, 2013 at 11:49

Dovedite Radakovica ne mozemo ni petnaest minuta da izdrzimo u punom ritmu!

Reply
Saša R. јул 19, 2013 at 11:52

Istina živa! Iskoreniti Murinjove saradnike!!!

Reply
delija101 јул 19, 2013 at 13:31

Plus od mene.

Reply
Aleksandar Janković јул 19, 2013 at 11:42

Molim admine da ne spominju moje bunarenje i stalne usporedbe moje igre sa drugim trenerima. I stalno da ja nisam imao viziju! Imao sam, samo nisam imao igrače!

Reply
Saša R. јул 19, 2013 at 11:50

Buahahahhahahahhahaha…Kakva sprdnja sa malim Murinjom :). Bravo care!!!

Reply
Aleksandar Janković јул 19, 2013 at 14:58

Hvala! Za svaku pohvalu!

Reply
Ivan јул 19, 2013 at 11:23

„tko“?? „tjedna“ ?? „vodio ju“ ?? Druze molim te..

Reply

Leave a Comment