Moja Crvena Zvezda
ВатерполоТрансфери

Џон Ман нови ватерполиста Црвене звезде!

IMG_8945Како МЦЗ екслузивно сазнаје, први центар репрезентације САД у ватерполу, Џон Ман, нови је играч шампиона Европе и Србије, Црвене звезде! Ман је потписао уговор на годину дана, са опцијом продужења на још једну годину, 1+1. Долази као слободан играч, а претходну сезону је наступао за италијански Нерви из Ђенове.

Џон Ман  је рођен 1985. године, Беверли Хилс, Калифорнија. Наступао је за тим свог Унивезитета Беркли, Калифорнија и већ тада се истицао као најбољи играч и стрелац, уз бројна признања и награде. Стандардни је члан националног тима своје земље, први избор за центарску позицију и највећа узданица уз Тонија Азеведа, који је изабрао да наступа за родни Бразил у наставку каријере.

IMG_8930Осим за НЈ Атлетик Клаб и италијански Нерви, Ман је наступао и за шпанску Барселонету, са којом је освојио дуплу круну. Сама чињеница да је Ман потписао за Црвену звезду на инсистирање тренера Дејана Савића довољно говори. Висок је два метра и има 110кг. Класичан је „сидраш“, позиција која је била упражњена у нашем тиму и приоритет у овом прелазном року. Познат је и по надимку „Медвед“. Прошле сезоне је постигао 32 гола за Нерви Ђенову, међу којима је и одлучујући за победу у плеј-ауту и опстанак у лиги.

Ман је треће појачање у овом прелазном року, после Филипа Кљајевића и Николе Вукчевића. Доласком Вукчевића и Мана, Црвена звезда је решила питање центарске позиције, после одлазака Душка Пијетловића и Ненада Стојчића.

Wеlcome John!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

nn јул 19, 2013 at 19:36

❓ ❓ ❓

Reply
Krule јул 17, 2013 at 23:20

Dakle Pjetlovic je centar broj jedan u svetu trenutno,jedno vreme ove sezone imao problem sa ramenom i celu sezonu je igrao sam na najtezoj poziciji.Pojacanja su nam dobra,ja sam zadovoljan, jako je bitno imati dva dobra centra,takodje tu je i Klajević da pomogne Radjenu u odbrani …

Reply
veliki pravi zvezdas јул 17, 2013 at 23:17

Dobrodosao Johne pa da opet osvojimo sve sa tobom u VK nasem Crvena Zvezda 😀 😀 😀

Reply
Estella Roha јул 17, 2013 at 19:06

Ako smo već realni,Pijetlović nije odigrao najbolju sezonu.Šta više,u nekom utakmicama nije imao učinak dostojan njegovoj reputaciji.A Zloković i Dobud su kud i kamo bolji igrači od njega.Ali dosta o njemu,imamo dva centra koji imaju visoku reputaciju i koji bi trebalo u najboljem klubu Evrope da pokažu sav svoj potencijal.Sada smo jači na toj poziciji,možda još nedostaje Radović za potpunu dominaciju.

Reply
Realan Zvezdas јул 17, 2013 at 18:56

mogu samo da kazem da trenutno ne postoji bolji centar od Pijetlovica i ako bi mu neko bio dostojna zamena to je onda NIkic ali ne vredi ne moze,ali dobro valjda ovaj nesto zna

Reply
Sova јул 17, 2013 at 15:55

Dobrodosao!

Reply
Rade Delija јул 17, 2013 at 15:38

😀 Dobrodošao (Jovan) John 😉

Reply
Ja јул 17, 2013 at 14:36

Ako Bog da srece slavice se Titula!
DOBRODOSAO! 😉

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јул 17, 2013 at 14:15

Dobrodosao !!!

Reply

Leave a Comment