Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Савић: „Желим у Звезду“

savic_vujadinЈедно од потенцијалних појачања на штоперској позицији је дефинитивно и бивши играч Звезде, Вујадин Савић. Свима је познато да је велики Звездаш, али је тренутно уговор веже за Бордо, па је поводом могућег трансфера дао изјаву за Новости.

„Своје сам рекао. Ја бих се вратио одмах у моју Звезду, али у овом моменту ништа више од тога не зависи од мене. Све је на Бордоу, односно најпре на Звезди која треба да контактира са управом мог садашњег клуба и покуша да постигне договор. Наравно, под условом да ме на „Маракани“ заиста желе. Нисам још разговарао с тренером у вези мог будућег статуса у екипи. У комбинацији сам за контролне утакмице које играмо и радим максимално. Припремам се као да ћу сезону провести у Бордоу, али, ако, боже здравља, дође до мог повратка у Звезду биће супер. Не знам колико би то једноставно ишло с Бордоом јер имам још две године уговора. Али, ситуација је свима позната, као и то да ја желим у Звезду. Остаје ми да тренирам и чекам.“

Нема сумње да ће поред Арауха, Звезда довести још једног штопера, само је питање да ли ће то бити Савић или неко трећи.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

50 comments

iz_czv јул 16, 2013 at 13:57

aj sad realno da pogledamo, ipak je on na neki nacin iskusan i mogao bi dobro da odigra barem godinu pa da se zaradi

Reply
Vucko јул 16, 2013 at 02:42

Duga je sezona, ja mislim da pored Arauha treba da nam dodje i Savic, a i jos jedan inostran stoper. Taman 4 stopera za sezonu: Nigerijac Egvuekve, Arauho, Savic i Krneta, ovaj mali Lazic moze da igra i desnog beka, taman da menja Vesovica.

Reply
Popaj јул 16, 2013 at 01:16

Siguran sam da Savic nece doci, tj. cale mu nece dozvoliti da dodje jer i sam zna kakav se pritisak vrsio nad Covicem dok mu je sin igrao u kosarkaskom klubu. Cim napravi malu gresku odmah se javlja gomila navijaca koja vredja Covica jer smatra da je njegov sin tu preko veze.

Reply
marko јул 16, 2013 at 01:11

Postujem Vujadina kao velikog zvezdasa, kao dete Crvene zvezde, kao sina Duleta Savica ali najiskrenije mislim da on nema kvalitet da igra u Zvezdi. Mesto stopera je najosetljivija pozicija posle golmana, tako da tu ne smemo da eksperimentisemo. Malo sam skeptican i oko ovog Aruha iz Perua, decko ima svega 18-19 godina i jos nije sazreo fizicki a ni mentalno. Videcemo, ja ocekujem nekog iskusnog stopera, mislim da je to mnogo bolja i sigurnija opcija umesto da imamo dva mlada igraca na mestu stopera. Pozdrav. Aruho i A.Lukovic bi bili odlican tandem ako se sve poklopi kako treba.

Reply
Spartanac јул 15, 2013 at 16:35

Pored arauha ,treba nam sigurniji i iskusniji stoper.Znaci Savic ne moze da dodje.Tacaka.

Reply
Neca јул 15, 2013 at 16:21

Делије, ја вас не разумем! Зашто прозивате играча који хоће да се врати у наш клуб? Ви не разумете кад неко воли свој клуб? Па он је један од ретких који поред Нинета није стављао у први план новац! Па и Нинковић је у најбољим годинама па је дошао да помогне! Разумете? Према томе, Вујадине ЗВЕЗДАШУ, дођи у нашу Црвеној Звезди и помогни јој да се извуче из овог хаоса!

Reply
Sreten Zujkic(Penzioner) јул 15, 2013 at 19:23

Pokazao je on kako se voli klub,tako sto ga je uslovljavao!

Reply
zzzzzz јул 15, 2013 at 19:28

a sti ti ne odes negde da radis za dzabe iz ljubavi bez dinara da ne primas platu jedno 7 meseci

Reply
Srba јул 15, 2013 at 23:03

Vec sam pisao o tome momak je samo imao potrebnu sportsku drskost, zna svoje kvalitete i nece da bude razerva nekom ko je losiji od njega. Ukoliko dodje bice to po meni posle Nineta i Kovecevica najvece pojacanje

Reply
Popaj јул 16, 2013 at 01:21

Covece, niko ovde ne zamera Savicu sto je veliki zvezdas i sto bi voleo da pomogne. I ja bi voleo da pomognem igrajuci za Zvezdu ali i sam znam da nemam kvalitet ni za Donji Srem. Kao da je „Zelim u Zvezdu“ rekao Stankovic, Pantelic, Vidic, Zigic, nego je rekao neki Vujadin Savic koji nema kvalitet za nas klub.

Reply
Srba јул 15, 2013 at 13:56

Ne kontam kako vam ne dosadi da se prosipate. Od kada postoji ovaj sajt vi se prosipate. Prvo vam je Vilota bio idol pa ga pljujete, zatim Kadu niko ga nije voleo pa vam valja, nije vam valjao Omar Tomas pa ga sada zelite vratiti, nije valjao Rasko pa je sada omiljen u ekipi, prvo vam je Mihajlovic Stefan bio talentovani klinac pa bezobrazni balavac pa je sada najbolji napadac, Aleksandra Jankovica ste dizali u nebo kada je dolazio pa ste se svi okrenuli protiv njega, Mudrinskog je prizeljkivao gotovo sve i jedan posetilac sajta a onda ga svi terali iz kluba, za Igora Rakocevica vecina menja misljenje svaki dan, Nelsona ste takodje posle mesec dana svi videli kao najveci promasaj a sada je najbolji stranac, Lazovic je bio ogromno pojacanje, pa razocarenje i sada kada je povredjen svi govore kako cemo biti prejaki kada se oporavi, Krnetu da ne spominjem sta je proziveo a sada je ok…. i tako dalje da ne nabrajam, menjate misljenje svaki dan, kako se ne gadite sami sebi? Ajde oladite od napadanja i pametovanja kada vidite da vas vecina nije sposobna da stoji iza svojih izjava ni mesec dana

Reply
Srba јул 15, 2013 at 13:58

Da i sto je najjace i za Dzajica ste prvo svi bili on je ikona legenda, pa onda lopov, upropastio Zvezdu, pa opet svi za njegov povratak i sada kada se vratio ne valja opet vecini. Jadni ste sa svojim komentarima ogromna vecina

Reply
Srba јул 16, 2013 at 01:53

Imenjace svaka cast na komentaru. Samo, imalo bi tu jos dosta da se doda, ali te, verujem, i ovako boli ruka.

Reply
Mile Pajic Provo јул 15, 2013 at 13:52

Sta je decko trebalo da izjavi,da ne zeli da se vrati?Kakvi bi tek onda komentari bili?Dezurni kriticari koji znaju fudbal kao da su bili asistenti Murinju i ser Aleksu.Mrze Savica,Krnetu,Babovica,pogotovu Stojadinovica a obozavaju Andjusa.Svi bili za Dzaju a kad ovaj treba da dovede Babovica onda su protiv.

Reply
INĐIJA јул 15, 2013 at 14:33

A sta kazes na to da nista ne izjavi?

Reply
delijaMNE јул 15, 2013 at 13:15

Zelim i ja u Zvezdu!

Reply
Tole dozivotna јул 15, 2013 at 12:58

Ako dovedemo ovoga, stvarno postajemo cirkus od kluba.

Reply
aco јул 15, 2013 at 13:29

Zasto postajemo cirkus? Ne seri pacenice

Reply
Dača јул 15, 2013 at 13:40

Aco grobarcino vodi ga u svoj Partizan umesto Ivanova, tamo ce biti dobar

Reply
... јул 15, 2013 at 12:57

Koji ste vi pacenici, uvek prosipate pricu kako treba vratiti Zvezdinu decu i sada nesto pametujete jer su novine napisale kako onaj nigerijac, Arauho i Terlizi oni su ta pojacanja pa maloumnici odmah to prihvatili. Savic da nije igracina ne bi bio u Bordou a i u drugoj njemackoj ligi je odigrao fantasticnu sezonu, a vi slepci sto ne ustajete iza racunara otidjite istusirajte se, osvezite tu glavu pa mozda i pocnete nesto da kontate

Reply
Tole dozivotna јул 15, 2013 at 13:00

Savic da nesto vredi ne bih se u 23.oj godini vracao u Zvezdu i molio da ga vrate.Mada kada vidim ko nam sve sedi u upravi i one lopuze mozda se i vrati

Reply
INĐIJA јул 15, 2013 at 13:01

Lepo se pokazao u Bordou. hehe
A i pre toga kod nas. Nema sta, bas je igracina, a i vernost mu je jaca strana 😆

Reply
... јул 15, 2013 at 13:48

Odavno je poznato da ovaj sajt opsedaju maloumnici koji nemaju ni prijatelje ni devojku nigde nikoga pa traze kako svoje frustracije da lece. Vujadin je kvalitet i ako ga za takvog smatraju fudbalski strucnjaci koji su se obogatili zahvaljujuci fudbalu nemate vi maloumnici sta da pricate. Mozete dati svoje misljenje ali vi da vredjate igraca vi za koje verujem da vecina nikada u zivotu nije istrcala na pravi fudbalski teren, vi znate ko valja a ko ne.

Reply
Milan јул 15, 2013 at 14:22

Neko devojku, a neko dečka, kao ti. Kako teku pripreme za ‘“Prajd“? Tri tačke u duginim bojama.

Reply
Ryber Palunko јул 15, 2013 at 13:44

Ti da imaš imalo obraza, ne bi se ovako obraćao drugim ljudima. Paćenik, maloumnik, slepac… da ne stojiš pred ogledalom?
Ni ne zaslužuješ ‘nick’, sasvim su dovoljne tri tačke. Ma i jedna jedina.

Reply
Tole dozivotna јул 15, 2013 at 14:41

Idi lizi bulju Kokezi,mozda te zaposli kao higijenicarku 😛

Reply
Ryber Palunko јул 15, 2013 at 20:17

Koji je tebi organ!? Obraćam se ‘trotački’, ne tebi.

Reply
Ibrahim Gaj јул 15, 2013 at 12:42

Jeste bio jedna od opcija ali dolaskom Arauha sve to pada u vodu. Trazi se mlad stoper koga smo vec doveli i iskusan.
Ipak, znamo da je njegov otac clan Zvezdinog UO, i ne treba cuditi ako uspe da ubedi Dzajica i ostale da nam treba igrac takvog profila.
Sto se mene licno tice, mislim da Savic nije nimalo bolji igrac od Krnete, a ako uporedimo Lazica sa 18 godina i Savica sa isto toliko, onda svakako Lazic, izmedju ostalog i zbog toga sto je Lazic polivalentan igrac, moze da igra i stopera i desnog beka. I sto je najvaznije po meni on to dosta dobro radi za sada.

Reply
marakana јул 15, 2013 at 12:28

diskutabilna je ova njegova izjava, zna se kako i zasto je otiso iz zvezde a sad kad nema mnogo izbora vratio bi se i pesaka kod nas !

Reply
.... јул 15, 2013 at 12:07

mislim da sad posle dolaska Aruha uprava nece dovesti Savica,sta ce nam 4 stopera po 18 godina…pokusace da dovedu nekog iskusnog stopera…

Reply
Jovan Kontić V.B. јул 15, 2013 at 12:03

Voleo bih da dođe u zvezdu. Ko god je pratio Drezden zna da je Vujke bio jedan od najboljih igrača.Da ne govorim, da bi on ginuo za nas, isto kao i Aca Tenk, jer se za zvezdu ne igra zbog novca, već zbog ljubavi. Imali bismo fantastičan štoperski tandem Savić-Arauho.

Reply
sofi јул 15, 2013 at 12:01

Za Savica je Krneta Vidic licno. Ne dolazi molim te.

Reply
Dača јул 15, 2013 at 12:00

Kako si samo ispao kod drugog gola Dinama T., srecom prodjosmo dalje, ali zato koja nedelja kasnije i ladno dopustas centarsut igracu Slavije, i iz te akcije pada odlucujuci gol…i sve to moze da se podvede pod mladost, neiskustvo, ali covece tako mlad ti si imao startnu poziciju u prvih 11, a onda prva ponuda i bezanija, sredio tata Dule. Neka ti i sada sredi povratak, neka uleti nekim navijacima i pare da bi ti bila pruzena podrska, ali sto se mene tice samo zvizduci…deriste jedno, ti zvezdu vise ne bi smeo da stavis u usta!!!

Reply
Lord Nikon јул 15, 2013 at 17:05

Dve iste noge

Reply
INĐIJA јул 15, 2013 at 11:58

Vise ne zelis u svoj Bordo?

Reply
delija101 јул 15, 2013 at 11:52

Cekaj zasto si onda uopste odlazio?

Reply
INĐIJA јул 15, 2013 at 12:43

Pa zbog silne ljubavi..
..prema novcanicama 😆

Reply
delija101 јул 15, 2013 at 14:57

Sad za godinu dana natpis Jankovic:hocu u Zvezdu.

Reply
RedStarAngel јул 15, 2013 at 16:58

Након неколико наступа у првој постави на почетку сезоне, пада у други план иако су сви предвиђали да ће бити један од носилаца игре . Ни пролећна промена тренера и долазак Ратка Достанића на место стручног штаба није допринела повратку Савића у први тим.

Под таквим околностима му је понуђен нови уговор током зимске паузе, на који није желео да пристане због инсистирања да што чешће буде на терену. Након завршетка сезоне спортски директор Иван Аџић понудио му је нови уговор, при чему је пред Вујадина постављен ултиматум – или да продужи сарадњу или да буде продат.
Током преговора је и јавно затражио да ће потписати ако му буде гарантовано место у тиму, што Звездини челници нису могли да му понуде, па су се на адресу Црвене звезде убрзо јавили и енглески Манчестер Сити и француски Бордо.
Вујадин Савић је након кратих преговора договорио сарадњу са „Жирондинцима“ а вредност читавог трансфера је, незванично, процењена на око милион и по евра.

Reply
bata011 јул 15, 2013 at 11:47

Na pocetku zelim da se zahvalim Duletu na svemu sto je ucinio i sto cini za Zvezdu ali moram reci sta mislim.
Prvo mislim da mali ne treba Zvezdi jer da mu je stalo do nje ne bi pobegao kada je najteze bilo. Zatim mislim da sad uvidja gresku i misli bolje je doci kuci nego da ga ponovo posalju u nekog drugoligasa. I kada bi dosao bio bi na pozajmici, sto znaci da bi ga razigravali (ako Bog da u LE) za Bordo, pa da ga lakse prodaju. Ako nemamo para za nekog dobrog stopera mozemo dati priluku nekom klincu koji je strpljivo radio i cekao svoju sansu. Znaci ovakve pozajmice dolaze u obzir samo pod uslovom da Zvezda dobije pare za necije razigravanje.

Reply
mariachi јул 15, 2013 at 11:42

Videli smo ko si i sta si kada si odlazio. Ne treba nam twiter navijaci. Trebaju nam zvezdasi kao Nine!

Reply
pera јул 15, 2013 at 15:23

Odlično onda predsednik put pod noge pa u Sion po Danila Mrdju. Takvog centra Srbija nema od Save Miloševića naovamo a o tome da je Zvezdaš ne treba diskutovati. Karike Kovačević, Milijaš, Ninković i Mrdja pa to mora da razvaljuje. A gde su klinci Savićević, Luka pa i Darko kad se oporavi. Strašan tim joša ako se vrati Abu. Ali da bi njega doveli moramo prodati Daudu.

Reply
šimin јул 16, 2013 at 09:38

Баш си га претер’о човече. Прво спомињеш оног гробара, а Мрђу хвалиш као да би с њим добили новог Панчева. Добар је играч, али објективно да је толики квалитет не би са 29 година дочекао да игра за Сион. Овим не желим да кажем да није за Звезду, јер ситуација је тренутно таква каква је, али Мрђин, а ни Абубакаров, квалитет није такав да би плакали ако не дођу.

Reply
duci јул 15, 2013 at 11:19

Mali,igraj fudbal,batali novine i pusti Zvezdu da spašava živu glavu.Tvoju ljubav smo već videli,zapalio si čim ti se pružila prva šansa.Naravno,u Bordo si otišao preko veze,što bi rekao naš narod:-Sedi di si,ni za di si nisi!

Reply
Srdjan јул 15, 2013 at 11:15

Ako misle da pozajmicu da ga dovode onda sam kategoricki PROTIV! Ako nismo htjeli propalu investicu Olimpijakosa u vidu Grbica zasto bi propalu investiciju Bordoa pa makar bio i nase dijete? Sam je odlucio da ide iz Zvezde, smatrajuci da ima kvalitet za Bordo a ocigledno ga nema. Svi bi oni u Zvezdu kada skontaju da nemaju kvalitet za jace lige. Nista on nije bolji od Krnete ili lazica koji su nasi igraci dok od ovoga mi necemo imati koristi.

Reply
Dadika Czv-ole јул 15, 2013 at 11:12

Ma kakav Savic bre ljudi!Hoces i sad da ucenjujes klub ako ti Slave ne bude garantovao prvu postavu?Sedi tamo deriste jedno a mi cemo dovesti iskusnog stopera jer vec imamo 3-4 talentovana klinca.Plus sto nama ne treba igrac na pozajmici.

Reply
REPUBLIKA SRPSKA јул 15, 2013 at 11:06

A jedva si cekao da odes,tatica ti tako rekao!? A sada kada te niko nece,kada ne mozes da igras ni u drugoj postavi bordoa,onda si se setio „svoje“ Zvezde!Duvaj ga „vikend“ delijo!

Reply
Mladjen јул 15, 2013 at 11:02

Cekamo te!

Reply
Raksi јул 15, 2013 at 10:58

Ali mi ne zelimo tebe,dunstera za fudbal!!!

Reply
Zeljko јул 15, 2013 at 10:51

Nemooooj molim te.

Reply

Leave a Comment