Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стојадиновић: Очекујемо Арауха следеће недеље!

Araujo1У изјави за Вечерње новости, спортски директор Црвене звезде-Зоран Стојадиновић, потврдио је трансфер Перуанца Мигела Арауха у редове нашег клуба. Лист наводи да је вредност трансфера 200 000 евра, а да ће Араухо имати примања од 7 000 евра месечно. Такође, очекује се да млади штопер потпише четворогодишњи уговор.

Арауха очекујемо током идуће седмице и уверен сам да смо његовим ангажовањем направили прави потез – каже спортски директор Црвене звезде. 

– Наравно, свесни смо да је млад и да ће му бити потребно време да се адаптира, али момак има изузетан потенцијал и заједно с нашим младим играчима Крнетом и Лазићем представљаће добру и перспективну конкуренцију којој је потребан један искусан штопер, рекао је Стојадиновић.

Ово не би требало да представља крај активности у прелазном року, пошто се очекује долазак још једног штопера, а такође се прати и ситуација у вези са Абубакаром из Војводине, који би могао да буде једно од решења у нападу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

128 comments

The doctor јул 15, 2013 at 14:14

Ima li ko snimak od ovoga Arauha?

Reply
bata011bg јул 14, 2013 at 21:36

Moja zelja je da Zvezdu pojaca Lane koji ce sigurno ginuti za Zvezdu a sto se tice Dekija tu je sve jasno, covek je izrazio zelju da zivi u Italiji pa prema tome ne bih ni razmisljao na tu temu jer mu glava ne bi bila ovde vec sa porodicom. Pri tome coveka stizu godine a svi vicu kako nam trebaju mladi igraci i onda sve ovo postane konfuzno jer svako prizeljkuje svoje ljubimce u timu pa makar oni ne mogli da istrce ni pola poluvremena.

Reply
Gaca62 јул 14, 2013 at 19:07 Reply
stefan јул 14, 2013 at 21:06

nije to lose dobro bi nam doso

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 18:24

Jel zna neko da mi kaže šta je sa onim malim Novakovićem iz Spartaka…on nas je ubio na Marakani…mada, ruku na srce nije ni imao bog zna kakvog čuvara…Jel on još u Spartaku? To je jedno od boljih krila u tsl…

Reply
cigan јул 14, 2013 at 16:22

svaka cast za legendu dekija al ne vidim razlog njegovog dolaska,povrede ga muce,to nam je najjaca i najpopunjenija pozicja u timu, a i da ga lome po ivanjici i ostalim njivicama SL ne ide…zato upravo pamet u glavu i sva koncetracija ovih dana na abua…

Reply
veliki pravi zvezdas јул 14, 2013 at 15:10

Bravo sportski direktore Crvene Zvezde Stojadinovicu sada zelimo jednog iskusnijeg u nasoj Crvenoj Zvezdi uz Arauha da bude sto jaca konkurecija u odbrani nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀 😀

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 13:54

Vidim pominje se Đorđić…da li neko zna u kakvoj je formi on sada…i koliko uopšte ima godina? Za Laneta sam siguran da neće doći, pre će Stanković, iako ja ni u to ne verujem, neka dođe iskusan štoper, Abubakar i krilo…i to je vrh…povlaćim sve što sam rekao za Kokezu i Stojadina, neka mi se ovo ispuni…I ONDA ĆE PONOVO DA SE TRESE EVROPA!

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 14:22

Cekaj da se prvo zatrese jsl, lako cemo za evropu, a i sire

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 14:38

Pa i jsl je u Evropi… 😉

Reply
DELIJA IZ KRAGUJEVCA јул 14, 2013 at 20:14

djordjic ima 31 god… 82 god.

Reply
bane јул 14, 2013 at 13:40

ne znam sto pisete da je sjajan igrac kad nemate pojma ko je on… mozda ga je neko gledao preko yt … sacekajte prvo da potpise pa onda da se dokaze igrama i tad ce biti sjajan igrac..

Reply
Ibrahim Gaj јул 14, 2013 at 12:04

Dovodjenje ovog momka je odlican posao.
Vrlo je moguce da taj iskusniji stoper ne bude ni Nigerijac, ni Terlici, jos jedno ime je u opticaju, domaci stoper (nije Lukovic) ali ne bih o tome iz prostog razloga sto je Mondo juce maltene prepisao moj komentar odavde posle sat vremena od objavljivanja. U svakom slucaju, kvalitetan igrac!
Sto se tice Stefana Babovica on ne dolazi sigurno. E sad sinoc sam video tvit Bojana Djordjica u fazonu vidimo se sutra u Beogradu, i naravno jutros cim se probudio okrenuo moj izvor koji kaze da nista nije nemoguce. Nemam pojma da li ce potpisati, ali krajnje mi je sumnjivo.
Abubakar Oumaru verovali ili ne bi pre nastavio karijeru u Zvezdi nego bilo gde u inostranstvu. Odgovara mu stil zivota u Beogradu, dosta dobro barata sa jezikom, i ono najvaznije obozava nase navijace. Medjutim, dok ne ponudimo 700.000 evra, Vosa se pita. Verujte mi, ovih dana se cini sve da se to obestecenje smanji. Imamo i plan B. Samo molim Boga da se ne pojave neki Kinezi i plate tu klauzulu.
Sto se Laneta tice, probace da ostvari jos jedan dobar angazman u inostranstvu, i iskreno nije neko ko bi pristao na neko smanjenje plate ili slicno. Veliku ulogu ovde bi mogao da ostvari Milos Ninkovic, sto se Laneta tice to nam je prakticno i jedina nada.
Pojavila se vest o Mrdji. Koliko ja znam, niko nije razgovarao sa njim, i nece nas pojacati, ima i razlog tome ali to cu na kraju teksta.
Moram vam reci i to da je Mijailovic pravo pojacanje, boljeg levog beka odavno nismo imali, u potpunosti je sazreo kao igrac, cini se da je i glavu sredio.
Zaboravih da vam napomenem, da li Lane, ili Djordjic, ili neko treci, levo krilo ce sigurno stici na Marakanu!
Primetio sam da ste pljuvali dosta Kokezu, nemate pojma da covek radi skoro 24h da bi napravio mocnu Zvezdu u svakom pogledu. I nemam razlog da vas lozim, ali covek nece da se smiri dok ne dovede Stankovica i Pantelica u Zvezdu! Na ovaj, ili onaj nacin.
Stojadinovic ima zadatak da dovede dvojicu stopera i Oumarua. Na pravom je putu da to i uradi.
Setite se kada sam vam jos rekao da nema teoretske sanse da potpisu ni Omega ni Stojanov, imate sada tekst negde ne znam tacno gde da nisu po ukusu Stojanovica.
Zbog jucerasnjeg teksta u Mondu, koji je skoro identican mom (ne kazem da su prepisali, ali ko zna, sve ovo radim u interesu Zvezde, i ne bih zeleo da se neki potencijalni transfer pokvari zbog gluposti) necu se vise oglasavati, komentarisacu samo igru, utakmice i tako to.
Mislim da ste imali vise prilika da se uverite da vas ne lozim. Pozdrav braco i ne brinite bre, bice sve ok. To vam i pricam od prvog dana!

Reply
ЦГ јул 14, 2013 at 13:08

Kakav si ti kralj 🙂

Reply
dexy122 јул 14, 2013 at 13:29

Druze. Ja tebi stvarno verujem. Ne znam ko ti je izvor, ali do sada nisi pogresio.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 13:33

Ajde da kažemo da si u pravu, kaži mi kakva je uloga Tončeva u svemu tome?

Reply
Ibrahim Gaj јул 14, 2013 at 16:12

On je savetnik premijera i covek koji nije narocito inteligentan ali je previse mocan. Ne zeli sigurno da naudi Zvezdi. Ako dodje Oumaru izdejstvovace mu srpski pasos odmah. Iako je premijer grobar, treba nam u upravi neko ko je blizak njemu, ipak su ovlascenja premijera skoro i najveca u drzavi. Konkretno, zaduzen je da obezbedi novac za Nigerijca, naravno ako ne dodje ovaj domaci igrac. Ono sto platimo za Nigerijca je verovatno i najvise sto cemo platiti za nekog igraca ovog leta. Ponavljam, za Oumarua necemo dati 700.000 evra, budite ubedjeni u to.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 18:14

Ok…tako sam i mislio, ti si mi samo potvrdio moje viđenje…

Reply
Ryber Palunko јул 14, 2013 at 14:00

Kako bi to Lukijan lako riješio. Odmah 700 hiljada…na dođem ti i ‘voila’!

Reply
Petar јул 14, 2013 at 17:25

kako si me nasmejao hahahahhahhah

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 14:02

Nisi nam objasnio zašto Mrđa neće u Zvezdu, mada sam i za njega siguran kao i za Laneta da im se ne vraća, da jure kintu i da ih boli k…c za Zvezdu…njima ne dajem ni 1% šanse da dođu, dok Stankoviću dajem taj 1%…

Reply
Ibrahim Gaj јул 14, 2013 at 16:18

Prioritet su Pantelic i Oumaru. Tako je bilo i pre povrede Rakica. Seti se da Stojadinovic na promociji Rakica rekao da ce dovesti 2-3 napadaca.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 21:19

Ibro brate, ti si ranije rekao da domaći štoper nije Savić…mediji tvrde da se pregovara sa njim, s obzirom da si rekao da nisu Luković i Savić, pre Nigerijca, na Maru bi trebalo da dođe neko treći…

Reply
gledalac јул 14, 2013 at 14:32

Tvoj ovaj komentar je prepisan na sportske.net!!! Stvarno nivo profesionalizma u sportskom novinarstvu u Srbiji je NULA, 0!

Reply
Spartanac јул 14, 2013 at 19:08

Ja sam ti rekao da ti verujem…..ali imam dva pitanja……sto se tice stopera…..Arauho je dosao…..citao sam po tekstovaima da hoce da dovedu uvug iz nigerije ali da traze jos jednog…..pa mi odgonetni…pored Aruha,jel dolazi jedan ili dvojica stopera?
-Drugo…..koliko sam cuo….igracemo 4-1-4-1…Ako uspeju sve to…..napadaci ce bti Dauda,Pantelic,Omaru i Mihailovic.Njih cetvroica…a igramo sa jednim spicem.Krila su nam Milun,Pecnik,Kasalica…..neka omaru igra po krilu…..a ti kazes da dolazi jos jedno krilo!!!???Pa to je prevelika guzva,a prakticno sansa,Cikicu ili nekom drugom klincu je iskljucena.Mnogo mi to…..po meni,ok da dodje Omaru ili Pantela…..ali nama je posle tog spica mozda veci prioritet desni bek!!!!Mislim koja im je ideja toliki broj napadaca,a igramo sa jednim spicem…

Reply
Nemanja јул 15, 2013 at 01:46

Vesovic ce eksplodirati ove sezone to se vidi, ali jesi u pravu, bilo bi dobro da ima konkurenciju

Reply
Sreks јул 14, 2013 at 11:16

Araujo i Egwuekwe ako dodju opasan smo tim…Bolje da dodje Nigerijac nego Terlizzi…Mnogo je mladji,mogli bi na njemu da zaradimo a i ne znam sa koliko bi motiva igrao Terlizzi…

Reply
Sreks јул 14, 2013 at 10:19

Sta se desava sa Babovicem?Ima li neko informacije?

Reply
Ultras јул 14, 2013 at 13:35

Molim te ne spominji više tog klovna 🙂

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 09:21

Zasto mi ne verujete ono sto sam pisao za Stankovica?!Sa njim se pregovara…pregovori su isli bas kako treba na pocetku,kasnije je doslo do nekih komplikacija,sanse su znatno manje da dodje,ali ja i dalje verujem da ce on napokon obuci dres Zvezde…Prelazni rok traje do 31. avgusta…

Reply
strucnjak јул 14, 2013 at 11:47

dokumentuj to,pa ajd da ti malo verujemo, da ti Stankovic nije neki rodjak?

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 11:50

sanse bile velike sad male, zasto?

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 12:09

@strucnjak…Stankovic mi nije rodjak,a ovo mi sve govori covek koji mi je rekao i da ce Stojanovic biti trener Zvezde(o cemu sam pisao 5,6 dana pre nego sto je postavljen),za neka pojacanja,itd…Njegovo ime ne mogu otkriti,na zalost…Blizak je upravi kluba…
@zvezda po ceo dan…Zasto su sanse sad male,a bile su velike to nije pitanje za mene…Dejanu je zelja da zivi u buducnosti u Italiji,i to je glavna prepreka,ali vucu ga Delije nazad…Kokeza ga uporno ubedjuje,ja se nadam da ce uspeti…
Sanse jesu manje,ali idalje postoje…

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 12:19

Pa da mogu da pitam Dekija ja bih pitao, ovako moram tebe da propitujem 😉 Ako ce da dolazi nek pozuri ne verujem da mora da ceka bas zadnji dan avgusta. Licno nisam optimista da ce doci, po meni on bi do kraja jula trebao da se odluci, ali to je samo moje misljenje…

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 12:23

I ja se nadam da se uskoro znati oce li doci ili ne…Nisam optimista kao na pocetku,ali ipak i dalje po malo verujem…Inace i sa Paneticem se razgovara…

zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 12:30

A Pantela ceka sta ce kumara da odluci 🙂

Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 12:33

Moguce da ceka…hahaha…

Mile Pajic Provo јул 14, 2013 at 08:06

Omegu dovodimo ili ne?Moguce novajlije–Jovanovic,Abu,Mrdja,Savic,i dva stopera koje zeli trener?Pato i Travancic,zatim Radonjic,ko zna mozda i Pantela stigne.Velika stvar bi bila da Milivojevic ostane.Stvarno ovaj Stojadinovic,u menadzerskim krugovima zvani -tata-,nema pojma…

Reply
JedinoSever јул 14, 2013 at 04:38

Stojadinovicu omladinska skola nam se raspada. Izmedju ostalog i omladinska skola je deo tvoje nadleznosti. Pocni vec da radis svoj posao kako treba ili gubi se iz Zvezde.

Reply
Majstor јул 14, 2013 at 10:00

pa za ovog stojadinovica je adzic prof.dr

Reply
delijaMNE јул 14, 2013 at 02:45

Kad sam gledao Oumarua kako slavi posle postignutog gola protiv nas… E nebi ga vratio da je Messi! NE TREBA NAM ABU!

Reply
petar јул 14, 2013 at 01:30

Bezveze gledam neke transfere i naidjem na „pojacanje“ vredno 2,5 M??? Ej,2,5 M! Takayuki Suzuki, odigrao okruglo 6 utakmica za nas 🙂

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 14, 2013 at 02:41

On je dosao zbog sponzora:)

Reply
aleksandar sd јул 14, 2013 at 01:22

Jos Lane i Abi i to je to, mada ako dodje i jedan od ove dvojice to ce biti odlican tim. Jos kad bi doveli nekog ovako talentovanog igraca u ofanzivi kao sto je peruanac u defanzivi mogli bi da zaradimo opasnu lovu za 2,3,godine..
Pratiti skauting Porta i slicno,oni ovakve dovode svaki prelazni rok pa ih salju u b tim i na pozajmice… Idemo za njima i skupljamo sta preostane,oni ne grese. :mrgreen:

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 01:29

konacno simpatican komentar 💡

Reply
aleksandar sd јул 14, 2013 at 13:20

Fala.. 😆 Ako je istina da je Stojanovic odjebao Omegu i Bugarina onda svaka cast, mislim da ozbiljnijeg trenera nismo imali vec neko vreme. Pa nije covek lud da gubi vreme na takve poluigrace.

Reply
PERA BOR јул 14, 2013 at 01:22

Ljudi,a sta cemo sa brojem stranaca
Dakle imamo Daudu,Pecnika,ovog peruanca to je vec 3 i jos ako dodju stoper stranac i abu to je 5 dakle neko mora da otpadne?

Reply
Goran јул 14, 2013 at 05:44

Dati Abuu Srpsko drzavljanstvo posto je u Srbiji od 2009-te i eto problem resen 🙂

Reply
milos јул 14, 2013 at 01:02

zbog cega ovi mento.li naplacuju dres 6000 din,pa to je samo majica,glpust cista.

Reply
sofi јул 14, 2013 at 00:19

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:443900-Oumaru-u-timu-Vojvodine-protiv-Honveda
Zele da nam uvale Abubakara za 700 000, a Turci nude 300-400 000. Preskup je,za nas, jedino da dodje na zimu za dz.

Reply
milos јул 14, 2013 at 01:01

nece on docekati sredu u vojvodini///

Reply
MILAN KG јул 14, 2013 at 00:19

http://www.youtube.com/watch?v=M2Wl9gbo2i0 evo zavrsnice meca protiv bazela glupo smo primili drugi gol ispala su dva igraca ne vidim ko je u pitanju.

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 00:15

Nama su navijaci braca a ne njihova uprava.

Reply
cigan јул 14, 2013 at 00:03

bombona 😛 ,idealno bi bilo jos ovaj nigerijac i abu i to je to. posle duzeg vremena nase poslovanje poprima logiku…

Reply
emirko svemirko јул 13, 2013 at 23:44

Sjajan igrac, nadam se da dolazi i Nigerijac pa da uzmemo ligu konacno!!! 😀

Reply
Doctor јул 13, 2013 at 23:36

Ne znam kako neko moze da kaze da su date velike pare za ovog mladog igraca? Niko ga nikad nije vidio kako igra, sem Stojadinovica i sad neki strucnjaci oce da kazu da smo bacili pare? Pa dobro vi bolje znate od Stojadinovica u ljudi koji se tim bave 😉 Samo sto ja znam da je debitovao nekolke utakmice za A selekciju Perua sto bi trebalo da znaci da ima talenta i da su za njega bili zainteresovani Benfika i Porto. Nadam se da ce napredovati i donjeti milione Zvezdi! SRECNO!

Reply
MARKO NBGD јул 13, 2013 at 23:21

braco delije doveli smo mladog cini mi se dobro stopera koji zaista trebalo da donese kvalitet u narednom periodu,po snimku s you tuba zaista se radi o jako kvalitetnom igracu kad to kazem pa decko ima 19 god i poazao se dobro protib brazila,i neki njegovi potezi su me zaista odusevili..vidi se da je jak,dobro se postavlja ,dobar u skoku a cak mu i tehnika s obzirom da igra stopera je jako dobra.POZELIMO MOMKU DOBRODOSLICU GROMOGLASNIM NAVIJANJEM I VERUJTE ON CE TO VRATITI VISESTRUKO…IDEMO ZVEZDO ..ZVEZDO ZGAZI IH SVE VOLI TE BLOK 11 C

Reply
MILAN KG јул 13, 2013 at 23:16

Po meni ovajpozez je medju pet najboljih u istoriji SP moj omiljeni igrac PIKSI CAR!!!!! FUDBALA http://www.youtube.com/watch?v=frO2D6KpfDc

Reply
DELIJA IZ KRAGUJEVCA јул 13, 2013 at 23:11

peruancu je pravo prezime Arauho, nasi nisu pravilno napisali njegovo prezime… Miguel Arajuo Blanco. 😀

Reply
MILAN KG јул 13, 2013 at 23:10

Uzivajte u potezima ovih majstora!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=fwBhoxvNV1c

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 13, 2013 at 23:09

Samo polako i bez euforije 😉

Reply
Pesho Sever јул 13, 2013 at 23:08

Dajte nam ako je ikako moguce naseg Oumarua i da pravimo SOVOVE,dovodjenje ovog momka je sjajan potez pre sat vremena je odigrao zadnji mec za svoj tim i iamo je dve asistencije u pobedi Juan Sporta od 2-1….

Reply
dejca јул 13, 2013 at 23:08

A sta je sa Mikicem, jel ide negde..? Realno, nije igrac za nas..Pogotovo za ovaj tim koji se pravi sad.. 😕

Reply
VLAJKO^^ јул 13, 2013 at 23:29

Mikic je raskinuo ugovor

Reply
Miljan јул 14, 2013 at 10:55

Mikicu je istekao ugovor.

Reply
ЦГ јул 13, 2013 at 22:58

Ljudi sve je dobro samo kad mrceni babovic ne dolazi.Ova uprava i ovaj trener imaju neku viziju,ne srljaju,svi su izgledi da stvari idu nabolje.Nadam se iz godine u godinu sve bolje,kao u kosarci.

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:53

Za INĐIJU :mrgreen:
Ako hoces iskusnog a dobrog a uz to i slobodnog tesko ces ga dovesti a da mu plata ne bude bar 200 000. Uz to budi siguran da ti iskusni obicno potpisu ugovor na jednu sezonu ili 1+1 jer za njih se tesko placa obestecenje osim ako nije top klasa sto je van naseg domasaja. Nakon te sezone u kojoj bi nam maznuo bar 200 000 (ako zelis dobrog) otisao bi bez obestecenja. U ovog mladog ulozis 284 000 za godinu kasnije po godini recimo 100 000 da mu bude za drugu sezonu to je ukupno 384 000. Pa ako se pokaze on ce otici za 2-3 miliona kao recimo Adi sto je otisao. Ovaj vazi za talentovanijeg igraca od Adija tako da zaista ne vidim kako mozemo izgubiti na njemu jedino ne daj boze da polomi noge.
Toliko od mene aj zdravo 😎

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:56

Sve si pogresno protumacio. Ne zalim pare, jer je to 290 000. Zalim u kontekstu bacanja para. Prvi bih dao amin za pola miliona, al za nekog starijeg i iskusnijeg, jer podsecam jos jednom javnost koliko smo golova primili prosle sezone.

Reply
Hercegovac јул 13, 2013 at 23:04

Drugar uprava je lijepo rekla da ce dovesti i iskusnijeg stopera. Ovo nisu bacene pare jer vratice se visestruko.

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:48

Inace kod Andjusa je proslu emisiju gostovao Stojanovicev menadzer Dragovic i upravo je bilo govora o ovom momku i on je rekao kako je kontaktirao skaute iz J.Amerike da se raspita o ovome i svi su ga imali zabiljezenog i apostrofirali ga kao dosta perspektivnog igraca. Mislim da on da ne valja sigurno ne bi nista ni pricao jer ne vidim mu korist od toga, a on je istakao da ako Zvezda uspije da ga dovede da ce to biti odlican posao za klub.

Reply
MILAN KG јул 13, 2013 at 22:37

DOMINACIJA POCINJE!!!!!

Reply
zvezda po ceo dan јул 13, 2013 at 22:40

Jel? Hvala na info sad mogu mirno da spavam 🙂

Reply
MILAN KG јул 13, 2013 at 23:05

Nema na cemu evo ti ovo za laku noc uzivaj!!! http://www.youtube.com/watch?v=fwBhoxvNV1c 😉

Reply
MILAN KG јул 13, 2013 at 22:35

DOMINACIJA POCINJE!!!!!!!!

Reply
ЦГ јул 13, 2013 at 22:32

Doveden je za male pare.Kad se sjetim kako smo ranije bacali pare,ovo je super.Ovome je i obestecenje i plata za god.dana manje nego nekima godisnja plata.Mlad,perspektivan,trika nema da nam se ovaj igrac ne isplati u svakom smislu.

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:36

mlad, tek punoletan, perspektivan i stub odbrane..
pa to bi mogao da bude moj mladji brat za par kovanica! 290 000 za cosavog stopera, NE SVIDJA MI SE I KRAJ.

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:39

Daj nam predlog, jel Jokica da dovedemo koga ni Vojvodina ne zeli jer covjek veze nema…

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:42

Ne znam srki, ne znam! Nisam sportski direktor!

Reply
ЦГ јул 13, 2013 at 22:43

Indjija ,aj koga bi ti doveo za manje pare,racunaj i platu?

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:50

ne za manje, ima nas sportski malo vise kod sebe, al’ ga nesto svrbi da se otvori i pomogne!

Reply
NikolaNis јул 14, 2013 at 23:35

a jel bi ti dao ? a sto se tice igraca vreme ce pokazati ali cemo ove pare ulozene u njega sigurno povratiti

Srdjan јул 13, 2013 at 22:24

INĐIJA daj decko smiri se, ti bi da dovedes igraca za dzak krompira. ne mogu bas svi doci slobodni, dva igraca smo kupili i potroseno je svega 400 000 a prodajom smo uzeli negdje izmedju 3-4 miliona evra. Da se ja pitam platio bi vec sutra Abua, onog Nigerijca i Mrdju koji je slobodan. To se moze zavrsiti za nekih milion evra (ako racunam da se moze srediti sa Miskovicem za onih 350 000 evra ako ne onda 1.3 miliona max a mozda i manje). Abu neka ima 150 000 kao i Mrdja a Nigerijac bi pristao mozda i na 100 000. To bi po meni bilo to, ako bugarin prodje probu mogu ga angazovati jer moze igrati beka. Abu ne bi imao problemna da uzme pasos tako d ani sa strancima ne bi imali nekih problema.

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:27

Decko je bio i protiv Adzica i slicnih, a i tad je bilo sijaset ‘Srdjana’ i ljudi sa ‘informacijama iz prve ruke’.
Neka, sad ste u Mamicevoj fazi…zgrcete milione, dovode se igraci za masne pare…sledeca ce biti kada ne daj Boze Ninkovic ode posle sezone pa budemo u jos vecim gov#ima

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:35

Ninkovic je lijepo rekao da ako Zvezda ne bude sampion da nece uzeti novac. Ne znam cemu nerviranje kada uprava radi jedan od boljih prelaznih rokova u zadnjih 10 godina. Ninkovic, Mijailovic, Pecnik, Rakic su dosli kao slobodni igraci novac za njihovu platu je oslobodjen odlscima Mudrinskog, Spajica, Kadua, Maksimovica, Spajica, Mijailovica
Nije mi jasno kako ne shvatas neke stvari, otislo je dosta igraca novac koji su oni primali dobiajce drugi po meni dosta kvalitetniji igraci. Uz to ima jos prostora za nove igrace jer smo ipak zaradili neka 3-4 miliona prodajom koja jasno idu na otplatu dugova ali potroseno je svega 400 000 i to na dva mlada i talentovana igraca koji ce taj novac sigurno vratiti a uz to Nisu Stojicevi igraci vec 100% Zvezdini !

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:38

Eto vidis, opet lupetas…nije rekao da nece uzeti uopste nego da ce dati onome kome bude kasnila plata…spomenuo si i rakica kao pojacanje, na to cu se nasmejati i shvatiti kao salu…spomenuo si i da su igraci 100 % nasi, e tu vec osecam blagi bol u grudima…dal si ti momak moguc?

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:41

hahahaha pa ako on da novac onome kome bude kasnila plata tj bude neisplacen to znaci da ce novcem od Ninkovica biti placen neko drugi i dakle novac predvidjen za Ninkovica ostaje Zvezdi. Nadam se da si razumeo da ako Zvezda ne osvoji titulu njoj ostaje 280 000 od njegovog ugovora :mrgreen: Naravno mmislim da sa ovim pojacanjima i po meni dobrim trenerom nema sanse da nam se desi da ne uzmemo trofej konacno!

Vlada Delija јул 13, 2013 at 22:39

Ajde INĐIJA opusti se malo,oćelavićeš ako ovako nastaviš 😛

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:44

Moram da spricnem blagu dozu realnosti u ovu manijakalnu euforiju 😈

Reply
sofi јул 13, 2013 at 23:19

Podrzavam te, svi ovi koji sad luduju i u euforiji su, pljuvace igrace kad budu bezali od nas zbog neisplacenih zarada i prvih kiikseva, narocito ovog malog Peruanca, od svih pojacanja on mi je najsumnjiviji. Videcemo dal je on nasa „zlatna koka“ tj Stojadinova.

Dejan Zvezdas Ivanjica јул 13, 2013 at 22:21

Ocekujem jos jednog stopera,mozda vise onog Italijana,jer je veliki rizik igrati sa dva stopera koja nikad nisu ni igrali u Evropi(ovaj Nigerijac ili Urugvajac),a kamoli nesto vise od toga,dakle nemaju nikakvog iskustva…a ono sto iz prikajka prizeljkujem jeste da uprava proda i Daudu,a da dovede i Oumarua i Mrdju…

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:37

Ja bi vise volio Nigerijca. Ni taj Italijan nije igrao van Italije a ni neke evropske utakmice…uz to Nigerijac sigurno ce mnogo vise vredeti na trzistu. no neka Stojanovic izabere ja mu apsolutno verujem.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 08:38

@Srdjan…Glupo je porediti Italijansku i Nigerijsku ligu…Terlici je igrao za Palermo,Djenovu,Sijenu,Katanju,itd…Pored ovih mladih nasih stopera bolje bi dosao Terlici,iako ne bi mogli verovatno da zaradimo neki novac od njegove prodaje…Nisu lose opcije ni jedan ni drugi,naprotiv,sigurno bolje od ovog Bugarina,i njemu slicnima…

Reply
Marko Vozdovac јул 13, 2013 at 22:39

Za ovaj deo „iz prikrajka“ se duboko ne slažem. Obrazložiću: Mrđa je ozbiljno povređivan u poslednjih par godina, ima 29 godina, znači ne bi mogli da uzmemo neki dinar na njemu, a uz to sam siguran da ne bi igrao za kikiriki. Abu je ok, ali u našim uslovima dati 700k za igrača je priiiiiilično mnogo. Povrh svega, mislim da u ovom trenutku nismo u mogućnosti da uzmemo dovoljnu kintu za Daudu, a da bi pokrili izdatke za Abua i Mrđu, uz to mislim da je Dauda bolji i od jednog i od drugog.

Reply
@ јул 14, 2013 at 00:39

A po cemu je Dauda bolji od gore navedenih? Sto poslednjih 7 utakmica u prvenstvu nije dao gol, sto na pripremam igra najlosije, ne sastavlja se sa loptom i cim mu zakasni jedna plata opet ce da nas tuzi. Trener nije zadovoljan sa njim i mislim da bi bilo pametnije da ga prodaju nego da drze stranca na klupi jer kako mi se cini Mihajlovic ce biti prvi napadac a igramo sa jednim klasicnim spic igracem

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 08:30

@Marko Vozdovac…Dauda zadnjih 7 utakmica nije dao ni jedan gol,ne trudi se na treninzima,samim tim ni trener Stojanovic nikako nije zadovoljan sa njim…Oumaru je sigurno mnogo bolji igrac od njega…Sto se tice Mrdje,slazem se da nije dugo igrac,ali mislim da bi mogao da bude dobra zamena…Al ovo je tek ostvarivo tek ako Dauda ode za neki slodini novac koji bi poklopio obestecenje i plate za Oumarua i Mrdju…
@Sofi…Pisao sam vec…Pregovori su isli dobro,pa sam mislio da je posao vec zavrsen,ali nije…doslo je do odredjenih komplikacija…sansa jos uvek postoji,ali ne toliko velika…male su sad sanse da ce doci…

Reply
sofi јул 13, 2013 at 23:05

Kad dolazi Deki Stankovic kog si toliko najavljivao? Jeste igrao je danas ali zA Crvenu Zvezdu iz Malog Maokrog Luga a ne za nas. Mrdja nam ne treba jer se cesto povredjivao.

Reply
RSCZ јул 13, 2013 at 22:10

Ja nevjerujem da ima ovakvih ljudi,alo vama velika plata 7 000e mjesecno,pa
vi niste normalni….moje misljenje da je do sad dosta uradjeno ali su nam neophodna jos najmanje tri pojacanja(jos jedan stoper,krilo i spic,al ako ode
Milivojevic trebace nam i zadnji vezni,jer bi samo Kovacevic ostao na toj poziciji).

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:15

VIDIS LI ZA KOJE PARE SU GA DOVELI??? DAKLE NIJE U PITANJU PLATA…NE…U PITANJU JE OVIH 200 000….DA LI MORA SVAKOME NA OVOM FORUMU MORA DA SE CRTA MAJKU MU JE#EM VISE!

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:20

Pa ja to prisam, 284 000 za godinu dana. Ako je to puno onda stvarno… Pa ako ista pokaze mozes ga vec u januaru prodati za duplo vise. Ovo je dobar transfer kao i Kovacevic i svi ostali ovog ljeta sem rakica za koga sam tvrdio i kada je dosao da nam nije trebao kao i vecina, na kraju zbog manjka utakmica nije izdrzao pripreme.

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:25

U kom vi paralelnom univerzumu zivite pa mislite da ce se taj igrac tek tako prodati u januaru? Evo.. ti mi reci sta uzimas, reci jer ovo moje izgleda nije dovoljno..

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:38

To sam hipoteticki rekao covjece. Nismo ga ni doveli da ga prodamo u januaru vec za dve godine mozda. U svakom poslu postoji odredjeni rizik, a ko ne rizikuje ne moze ni ocekivati dobit. Koga bi ti doveo? Ovdje hejtujes a da vidim tvoje predloge?

INĐIJA јул 13, 2013 at 22:48

Ja da sam u kozi stojadina izdajnika, tj. da sam u kozi njegovog zmijskom-kozom oblozanog novcanika punog s razne devize, ustin’o bih se malo i doveo nesto bolje. Da li si zadovoljan odgovorom?

Reply
deca smo ovog grada јул 14, 2013 at 11:23

Dečko,popij lekić….

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 13:26

spominjes li se negde ovde?

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:16

eto, poceo sam i da dupliram reci…to je to kad me masa zombija izbaci iz takta….kao najgori papagaji, puk’o bi kad ne bi malo mucnuo tom glavom!

Reply
RSCZ јул 13, 2013 at 22:29

doveli smo Rakica,Mijailovica,Ninkovica,Pecnika kao slobodne igrace,pa moras brate nekog i platiti!

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:33

Slazem se, ali ne cosavog TEK punoletnog deckica koji treba da bude stub odbrane!

Reply
RSCZ јул 13, 2013 at 22:41

Pa hajde ludi da malo vjerujemo ovoj upravi,mnogo mi se svidja sto su svi ukljuceni u dovodjenje igraca,i ovaj mali je prvo predlozen,nije ga tek tako doveo na svoju ruku Stojadinovic!

Vopi јул 13, 2013 at 21:44

Tražimo iskusnog štopera a Đorđe Jokić slobodan i tu nam ispred nosa. Šta reći. Samo vi tražite, ..bali vas stranci. Al razumem ako omanu onda mogu da se vade na to kako se nisu adaptirali, ako ubodu lepo će ih prodati i td.

Reply
Vlada Delija јул 13, 2013 at 22:20

Đorđe Jokić… ti mora da se šališ! Decko je panj

Reply
DS јул 13, 2013 at 21:43

Da je dobar igrac jeste,sve to stoji,ali ne znam kako cemo uspjeti redovno da isplacujemo prvo njega kojem je plata velika (ako je istina za ovih 7 000 e)pa onda Ninkovica i sve ostale.Logicno je da ako hoces dobar tim trebas imati lovu,a znamo u kakvoj se situaciji nalazimo zato mi je ovo pomalo i cudno.Opet kazem,ako je istina za ovih 7 000e nisu to trebali iznositi u javnost znate kako to ide vide ostali igraci pa se bune itd.Valjda uprava zna sta radi,bar se nadam da zna.

Reply
Srdjan јул 13, 2013 at 22:18

Brate ovo je fudbal nije neka firma :mrgreen:
Kapiram da je za nas ljude 7 soma evrica lijep novac ali realno u fudbalu to je sica. Placen je 200 000 evra i igrace za 84 000 godisnje. Ako ista pokaze vec sledece godine moci cemo da ga prodamo za duplo veci iznos i onda zaista ne znam cemo se dize frka. To ej ejdan od manjih ugovora ( Mikic je imao najmanji ugovor od 40 000 godisnje). Ninkovic i milijas imaju tri puta jace ugovore. Svaki stranac koji dodje nece doci da igra bas za male ugovore a ovaj je dosao za sasvim korektan iznos.

Reply
Krule јул 13, 2013 at 21:41

Polako ljudi koga smo sve trpeli:Maksimovic kiksara,Jovanović alkoholičar,Savić tatin sin,Djordjević težak kikser,Tošić borbeni i glupi koji je stalno na glupost ispado.Koga smo sve trpeli i šta smo sve gledali da ovog momka unapred napadamo.Recimo:nije spor,zna da iznese loptu,zna da da pas unapred,zna da da dugu loptu,dobar je u skoku,borben je.Tačno je da je mlad,moje lično mišljenje da uz dobar rad može biti nešta od njega,ali videćemo …

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 21:41

Ma ne znam. Nista se meni ovo ne svidja. Velike su to pare, a mi vec PO OBICAJU ne znamo nista o igracu koji dolazi. Nek’ nam je Bog u pomoci.

Reply
Vlada Delija јул 13, 2013 at 22:24

200k za perspektivnog igraca je odlican posao. 18 godina,igra za reprezentaciju… ne moze bolje od toga.

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:34

Je l’ ti imas predstavu koliko smo golova primili prosle sezone? Je l’ ti govori to nesto? Je l’ ti govori nesto da je decko tek postao punoletan? Ne, sve je super?

Reply
sofi јул 13, 2013 at 21:24

Dovodjenje ovog Peruanca smatram da je ogroman rizik i ne svidja mi se ovaj potez uopste. Daj Boze da gresim i da nam se isplati rizik ali za ovog mladog igraca je potrebno strpljenje. Ali ako nesto znamo da stvaramo u ovoj nasoj bunker ligi su stoperi, pa mi je nejasan ovaj potez Kad je Stojadin pratio ovog decka? Klasicno jutjub pojacanje, nismo mi Barsa koja skautira i dovodi decu iz celog sveta. I jos hoce dva stopera Urugvajca i Nigerijca za koje je potrebno najmanje po 400 000 e za obestecenje. Odakle nama pare za njih, doci ce lova iz nekih potpuno nejasnih i sumnjivih izvora.

Reply
Coki81 јул 13, 2013 at 21:22

Da li je neko uspeo da nađe neki snimak ovog Nigerijca, koga smo kolega i ja nazvali Žile, zbog tečkog izgovaranja imena i prezimena 🙂 ja ne mogu nikako da nađem neki njegov snimak…kao ni tog Urugvajca iz Belgrana…

Reply
Vlada Delija јул 13, 2013 at 22:26

Nigerijac je nastupao na Kupu Konfederacije u dvije utakmice,protiv Tahitija i Spanije ako se ne varam. Trazi te utakmice na youtube.

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 21:17

Bolje bi mu bilo da se pokaze za tih 200 000 i 7 000 mesecno.

Reply
mariachi јул 13, 2013 at 21:42

kakvi sve budaci imaju vecu platu a ti kukas za Aruha :facepalm:

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 21:54

vidis li za koje je pare doveden?

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 21:55

davno sam rekao da dizem ruke od objasnjavanja pojedincima gde se gura loptica, a gde kocka i opet se ponavljam

Reply
Vlada Delija јул 13, 2013 at 22:29

A koliko bi ti platio mladog,perspektivnog reprezentativca? Za te pare cak u Bosni ne bi mogao pronaci dobrog stopera…Nemoj da si k’o kakva baba i da samo kukas

Reply
INĐIJA јул 13, 2013 at 22:41

Necu kukati, u redu. Sad je izgleda na redu euforija.

Reply
Dinja јул 13, 2013 at 21:15

Odlicno bre! Jos Nigerijac da dodje kao iskusniji stoper, i neki napadac ako moze i to je to. Napokon tim za respekt.

Reply
Vlada Delija јул 13, 2013 at 22:31

Pitanje je sta ce biti sa Nigerijcem, Stojanovic insistira na onom Talijanu. Taj Talijan navodno pokusava raskinuti ugovor sa Peskarom tako da ko zna sta ce na kraju biti.

Reply

Leave a Comment