Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм света

Новак: Могао сам да играм фудбал у Звезди

djokovic_vidicВимблдон, највећи тениски турнир, привукао је пажњу многим познатим личностима, а наш Новак Ђоковић је подршку са трибина имао од свог сународника и легенде Црвене звезде-Немање Видића. Управо је њихов однос највише занимао новинаре ББЦ спорта, који су урадили кратак интервју са двојицом славних звездаша.

Када смо видели Немању на трибинама помислили смо да се вас двојица дуго познајете, а ово је заправо ваш први сусрет?

Новак: “Да, мада смо се срели на кратко и после утакмице репрезентације Србије. Мислим да је то било против Јужне Кореје у Лондону. Заправо, ја сам седео на клупи, био сам помоћник тренера (смех). Сад је Немања успео да добије неколико слободних дана и дошао је да ме гледа. Он је велика звезда и веома сам поносан што га видим овде“.

Видели смо да волиш фудбал, да ли мислиш да би могао и професионално да се бавиш њиме?

Новак: “Мој отац је играо фудбал у нижим лигама Србије и желео је да будем и ја фудбалер. Отишао сам у Црвену звезду, клуб у којем је Немања играо и за који и један и други навијамо, али сам закаснио на тренинг који је почињао у 10. Када сам стигао тамо, проба је већ била готова. Тада ме је отац питао да ли заиста желим да се бавим фудбалом, а ја сам му одговорио да желим да играм тенис и мислим да нисам погрешио“.

Немања: “Погрешио си, требало је да играш фудбал (смех)“.

Знамо да навијаш за Звезду и Милан, да ли пратиш и Манчестер?

Новак: “Наравно. Манчестер је један од највећих клубова на свету, а Немања игра са великим успехом већ доста година. Сви га гледамо, он је велика звезда и један је од најпознатијих Срба на свету. Веома ми је драго што је овде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Rajko јул 8, 2013 at 17:57

Veliki sportisti, ljudine i Zvezdaši to je dovoljno da ih ceo svet ceni i poštuje

Reply
Neca јул 8, 2013 at 13:22

Bilo kuda Zvezda svuda!! Zamislite koliko je Zvezda veliki klub kad jedan Novak Djokovic navija za nju, a jedan Nemanja je igrao u njoj!

Reply
dexy122 јул 8, 2013 at 13:20

Ko je bolji da salje sliku u svet o nama od ove dvojice. Iako se Nemanja verovatno nece vratiti u svoju Zvezdu u Engleskoj ga veoma cene, i salje lepu sliku o Srbima i Zvezdasima.

Reply
David јул 8, 2013 at 13:18

da nije zakasnio probu mislim da bismo imali odlicno desno krilo 😀

Reply
Dragon јул 8, 2013 at 12:40

..koliko ja obožavam noleta..čovek je LJUDINA..i kada pobeđuje i kada gubi..ne izgubi glavu…SVAKA MU ČAST..nole MAJSTORE..

Reply

Leave a Comment