Moja Crvena Zvezda
Најновије

Подршка за Нолета, па тренинг

pripreme_fkczФудбалери Црвене звезде, који се налазе на мини припремама у Швајцарској, поподневни одмор у петак 5.јула провели су уз други канал националне телевизије Швајцарске који је директно преносио дуел Новака Ђоковића и Хуана Мартина Дел Потра у полуфиналу Вимблдона.

У хотелу „Рамада“ у месту Солотурн повремено су се чули и аплаузи и уздаси док је Ноле крчио пут ка финалу лондонског турнира. На крају задовољство и радост на лицима црвено-белих, а последњи је из собе изашао шеф струке Славиша Стојановић.

Знао сам да ће Ноле до поласка на тренинг да избори финале па сам гледао до краја. Свака му част. Велики је спортиста – рекао је Звехздин тренер.

Црвено-бели су вечерње вежбање одрадили у термину суботње утакмице са Грасхоперсом (19,30) на стадиону локалног клуба (члан нижих лига) који, гле чуда, изгледа боље него већина српских стадиона или тренинг центара. 

Стојановић је инсистирао на јаким дуелима и брзој пас игри уз највише два додира. Сви играчи су одрадили тренинг и спремни су за меч са Грасхоперсом, али Стојановић ће тим саопштити тек пред утакмицу.

Имају велику обавезу према дресу који носе и то знају али не тражим да доживе овајк турнир као борбу за бодове јер смо још увек у припремном периоду. Желим да се уигравају и требаће нам још времена да бисмо показали „лице“ које ја желим – јасан је Стојановић.

Тренинг у Солотурну је посматрало десетак навијача нашег клуба који су дошли из Базела, Цириха и осталих места а организатор турнира најављује присуство неколико стотина навијача из Швајцарске, Словеније и остатка Европе.


Црвено-бели ће на дан меча тренирати од 9,30 ујутру али на програму ће бити само лагано разгибавање и истезање које ће Стојановић спровести на једној од зелених површина близу хотела „Рамада“.

Повезане вести

8 comments

bane јул 6, 2013 at 11:04

http://www.zvezdafondacija.rs/sr.html ajde manje price vise rada

Reply
Nenad јул 6, 2013 at 10:38

Prenosi li neka televizija utakmice?

Reply
Kure јул 6, 2013 at 07:57

Vimbldon ceo crven i beo

Reply
Zvezda Velikan јул 6, 2013 at 07:47

Dobra provera za Zvezdu, i verujem da ce momci dati sve od sebe da pobede GH i obraduju nas! Zvezda je uvek odlicno igrala protiv Svajcaraca… Eliminisali smo ranije Bazel, Lozanu, Arau, Yang Bojs…

Reply
JACZ јул 6, 2013 at 03:47

LJudi treba sto vise forsirati mlade igrace je rimaju kvalitet! 🙂

Reply
JURI DJORKAEF јул 6, 2013 at 01:27

kakav bre Novak, vidite da su se namestili jedan poker na brzaka da bace. Čekaju Nikolu Mijailovića da uzme jednu ljutu i trenera da naštima gitaru :mrgreen:

Reply
homer јул 6, 2013 at 00:29

ono poslednje što ja znam jeste da smo Novaku poslali novi dres i da postoji mogućnost da se u tom dresu pojavi na terenu u nedelju !!! svu sreću mu želim….i titulu naravno !!!

Reply
homer јул 6, 2013 at 00:30

naravno samo na nekoliko sekundi….

Reply

Leave a Comment