Moja Crvena Zvezda
Архива

Kufre:“Ukoliko me Zvezda pozove…“

Leandro Kufre dok je bio član berlinske Herte

Leandro Kufre, argentinski internacionalac i član Dinama iz Zagreba definitivno će u junu mesecu napustiti redove zagrebačkih „Modrih“. Naime, rukovodstvo hrvatskog šampiona je Kufreu ponudilo novi ugovor na 1+1 godinu, dok je Argentinac insistirao na ugovoru 2+1 godinu.

Pored toga, u današnjim beogradskim medijima pojavila se informacija da bi Argentinac već nakon današnjeg prvog susreta Kupa Hrvatske mogao da krene put Beograda kako bi se finalizovao njegov prelazak u redove Crvene zvezde. Povodom svega Leandro Kufre je izjavio:

– Dinamo je za mene gotova priča. Nisam se dogovorio sa klubom oko novog ugovora i odlazim. Gde ću nastaviti karijeru, još uvek ne znam. Ukoliko me iz Crvene zvezde pozovu i dogovorimo se oko svega eto me u Beogradu. Ipak, nadam se pozivu nekog kluba sa zapada Evrope.

Tridesettrogodišnji Kufre je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Gimnasia La Platu, Romu, Sienu, Monako, Hertu i Dinamo Zagreb. Pojedini internet portali su u njegovoj biografiji već stavili da je Argentinac od juna 2011. godine član Crvene zvezde.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.