Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ковачевић: „Дао сам реч Џајићу“

kovacevic aleksandar
Александар Ковачевић

Иако је прошле седмице чак и спортски директор Црвене звезде, Зоран Стојадиновић рекао да је са везистом Спартака, Александром Ковачевићем постигнут договор, до његове реализације није дошло. Тачан разлог застоја се не зна, верује се да је у питању неажурност управе клуба.

У међувремену се појавила информација да ту ситуацију покушава да искористи Француски Тулуз. Док се све то спекулише, на губитку је млади везиста, којег већ почиње да мучи та неизвесност. У изјави за Спортски журнал изнео је своје утиске о целој ситуацији.

– Звезда је моја жеља. Председник Џајић је дао реч да ме доводи у клуб, тада сам и ја њему дао реч. И нећу да је погазим. Ако ме, ипак, Звезда неће, пут ме води у иностранство. Све ће се знати наредних дана – рекао је Ковачевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

29 comments

gile јул 3, 2013 at 19:28

milivojevic ,ninkovic,milijas i kovacevic…bila bi najaca sredina sigorno,e sad odbrana iskreno katastrofa….napad tu i tamo….tu je dauda ,ozegovic kasalica mudrinski…samo odbrana KATASTROFA

Reply
marko јул 3, 2013 at 20:13

Mrka kapa… Nemaju tu sa kime da igraju Kovacevic i Ninkovic!

Reply
alo јул 3, 2013 at 18:27

Milos Obilic: Da nije te reci, na cemu bismo stajali?

Reply
Damjan Martinovic јул 3, 2013 at 18:13

Skrenuo bih paznju urednicima sajta da uredno eliminisu svako strano telo na ovom sajtu koji je stvarno sjajan i sve moje pohvale.Veliki ste Zvezdasi,radite predano,trudite se,krajnje ste profesionalni,ali pustite demokratiju u nekim slucajevima.Ona nije za one sa druge strane brda i uopste nisu dostojni da ostavljaju komentare na nasem sajtu.Ja licno nikad ne bih otisao na njihov nijedan sajt,ni oficijalni,ni navijacki.Nebitni su mi.Posebno sto su im misli prljave,izrazavanje im je prljavo,sve rade da nas popljuju i krajnje je dostojanstveno samo ih ne objaviti.To je moj savet,a verujem da ce se sa mnom svaki Zvezdas koji dolazi na ovaj sajt sloziti.Pustite ih,ne trebaju nam ovde.I jos jedna stvar,hajde da budemo gospodski navijaci i da ih ne prozivamo za njihovo stanje sa finansijama u KK.Mi najbolje znamo kako je nama godinama bilo i to nikom ne zelim,pa ni najgorem neprijatelju.Uz to,smejanjem,ruganjem i prozivanjem njih bismo samo pali na najnize grane,bili bismo isti kao oni.A oni su oni,a mi smo Delije,mi smo mnogo iznad toga!I neka tako bude!!!Kopiracu ovo na vise vesti,samo da ne bude zabune.Hvala unapred!

Reply
boban јул 3, 2013 at 18:29

bravo!!!!!

Reply
Djordje јул 4, 2013 at 02:17

Svaka cast Damjane, iskreno zelim da komentari svih Delija budu u ovakvom kontekstu i ne treba se osvrtati na komentare nebitnih, zlonamernih navijackih grupica iz blizeg ili daljeg komsiluka.

Reply
Damjan Martinovic јул 4, 2013 at 18:50

Hvala Djordje!Drago mi je da imam mnogo istomisljenika!Nadam se da ce tako i biti! 🙂

Reply
Ryber Palunko јул 3, 2013 at 16:54

Vidite momci, kao što rekoh, u pitanju je lova, jer Tuluz nudi više i Spartaku se baš i ne da prodati ga za manje (on je pod ugovorom). A vi, ako vam se žuri (i ako ste punoljetni, naravno), uzmite kintu i ponudite više. Nemate? Onda ništa. Isto važi i za autora, koji činjenicu da neko (ma svako, na žalost) ima više novca od nas, naziva neažurnošću, jer je postalo iznimno popularno prozivati, a nije važno koga i zašto, samo ‘bukati’. Niko više ne ferma Lukićeve transfere ‘na dođem ti’ i svaka naša ponuda još dugo će imati ‘feler’, a kamoli kad drugi tim nudi više (i nije poznat po arbitražnim komisijama). Jbg.
Ovo nije ‘menadžer’, već realan svijet u kom smo mi sirotinja. Skapirajte to više.

Reply
Veteran јул 3, 2013 at 17:21

Šta bre lupetaš. Pa pronađi izjavu direktora Spartaka, koji jasno kaže da se transfer još uvek nije završio isključivo zbog Zvezde i da Tuluz nije ni u kakvoj ozbiljnoj priči, ali postoji nekoliko drugih klubova koji se interesuju. To sve navodi na to, da mi kasnimo sa uplatom prve rate za obeštećenje. Momak je nekoliko dana trenirao individualno u Beogradu, pa se pre par dana vratio u Suboticu i trenira sa ekipom.

Reply
Marko јул 3, 2013 at 16:05

Ja ne znam sta oni cekaju,covjek nam se bukvalno nudi,pored toga nije neki sporedni igrac nego PRAVO POJACANJE.Vise ni ne znam ko je odgovoran za dovodjenje igraca Kokeza ili Stojadinovic.a vrijeme prolazi.Imamo toliko spiceva,a nikako da zakrpimo sredinu i odbranu,a mozda bi nam i trebao jedan pravi bek a ne da nam napadaci igraju na toj poziciji.

Reply
Realan Zvezdas јул 3, 2013 at 15:30

sta nece Zvezda,mora da hoce,ti si jedan od retkih koji je oprostio Zvezdi koja te je olako bacila,vrati se Aco pa da sameljes na terenu onog Ninkovica iz Partizana i onog Jojica i ostale njihove veznjake

Reply
Mimi јул 3, 2013 at 13:31

daj vise dovedite ga,decko ce da gine na terenu…on,Nine 2 stopera,a posto se povredio Rakic moze i Abu :D..i to je to…

Reply
Realan Zvezdas јул 3, 2013 at 15:31

ma sta ce nam napadaci,tu imamo Mudrog,Mihajlovica,Kasalica samo glumi krilo on je inace spic,i da se ja pitam meni bi tandem napadaca bio Mihajlovic i Kasalica

Reply
mirko cz јул 3, 2013 at 18:29

Apsolutno se slazem.Kas je napadac samo smo ga mi gurnuli na krilo jer nam je guzva u napadu,pa beka nam igra vesovic koji je krilo…sta reci…Kas je po meni mnogo opasniji kao klasican napadaci i bilo bi dobro da to shvate i ljudi u zvezdi

Reply
Nebojsa јул 3, 2013 at 13:04

ja ovako zamisljam nas tim za ovu sezonu (voleo bih i ja da je bolji, ali tako nam je kako nam je):
golman: Bajkovic (ako ode iz kluba, prvi golman Vesic) Kirovski rezerva, sem ako ne pokaze da stvarno zasluzuje da brani.
desni bek: Lazic i Lukovic, posto ne verujem da cemo dovesti nekog drugog desnog beka.
stoperi: neko ko ce tek doci, nadam se nekom dobrom stoperu, i Krneta, rezerve Marinkovic i Jovanovic.
levi bek: Mijailovic, i proceniti ko je bolji Nenadic, Mladenovic ili mali Brajovic, neka najbolji pobedi.
vezni red: Kovacevic i Ninkovic, obojca mogu da se pridodaju napadu a korisni su i u odbrani, rezerve Savicevic i neki od ovih klinaca, ko god da izbori mesto u timu
ofanzivni vezni: Milijas, posto je pokazao da je opasniji kada je blizi golu, nego kada je u veznom redu (gol protiv grobara, npr.), moze da se menja sa napadacima ako ne ide, pa nam trebaju dva spica.
desno krilo: Vesovic (realno nije za beka, ne ume on to da odigra), brz je trudi se, malo mu fali znanje, ali ako radi na centarsutu i kretnji bez lopte, moze odlicno da pokrije krilo. Kasalica takodje konkurise za desno krilo
levo krilo: Imamo tu opciju Pecnika, dobra tehnika, i najvaznije, levonog je, Milunovica, moze malo da pomogne iako se ne snalazi na toj poziciji bas najbolje i moja licna zelja je da Cikic pokaze nesto i da zasluzi sansu
napad: imamo 4 dobra igraca i sto je najvaznije, svi su razliciti tipovi igraca tako da u zavisnosti od potrebe, mozemo da kombinujemo napad kako pozelimo.
sta vi mislite o ovome?

Reply
Nebojsa јул 3, 2013 at 13:06

naravno to je sve pod pretpostavkom da dodje Kovacevic i da od Milivojevic, sto mu nekako dodje izvesno…

Reply
Djole- Jagodina јул 3, 2013 at 13:09

Blizu si prvog tima i realno bi bilo ali imas dva nepotpisana i nepoznatog stopera .Svidja mi se ovo sa kapitenom zato sto je spor i bolji je pri golu nego u sredini gde se mora mnogo trcati!!!!

Reply
Nebojsa јул 3, 2013 at 13:18

Za Ninkovica verujem da je gotova stvar (bolje reci zelim da verujem)… Sad jedino sto je kriticno je stoper i vezni. U slucaju da ne dodje Kovacevic (a ja mislim da je to losa stvar), samo na njegovo mesto u timu bude Milivojevic.

Reply
marko јул 3, 2013 at 20:46

Ja zamisljam nas tim bez Milijasa i Milivojevica! Pa da igramo konacno brze! I nista vise ne trazim! Budu li oni ponovo igrali… Dzaba nam i Ninkovic i Kovacevic, te rupe niko ne moze da zatvori! ili ti dzaba smo krecili!

Reply
nenad milijas јул 4, 2013 at 01:30

Ništa bez milijaša da gledas zvezdu sa aspetka fudbala ne bi gledao trcanje i ostalo. Milijaš i milivojević spori? Al zato pogadjaju za ostalih 11 nemoj da lupaš njih dvojica žaslužuju mesto u startnih 11!

Reply
Zeljko јул 3, 2013 at 13:00

Potpisujte vise ovog decka on ce da gine za Zvezdu a ne kao ovi baletani prosle sezone.

Reply
Boban јул 3, 2013 at 12:49

Pa on je pojačanje u svakom smislu. Suludo bi bilo ne dovesti ga. Ukoliko ne dođe zato što postoji više struja (kako je rekao neki tip iz uprave Spartaka), javno reći ko je bio protiv njegovog dolaska. Jedino me teši da je Dzaja dogovorio, valjda njegova reč još nešto znači.

Reply
Ryber Palunko јул 3, 2013 at 12:46

Ma kakva neažurnost!? Istina je prosta; do zastoja je došlo jer je Tuluz ponudio bolje uslove i njemu, a i veću lovu Spartaku. Nema tu nikakve misterije, bar je u današnjem svijetu sve jasno, sve se vrti oko novca. Ko ga ima više, taj je gazda, jbg.
To jedini razlog, a sve ostalo su klinačke spekulacije. A ova ‘data reč’ je razlog zašto još nije u Tuluzu. Sad, vidjećemo šta je jače, ‘reč’ ili kinta.

Reply
Ibrahim Gaj јул 3, 2013 at 12:29

Bravo Aco, veliki Delija!

Veselo i živo bilo je u teretani hotela „Terme“. Kondicioni trener crveno-belih Mihajlo Bata Radulović uradio je čak 1.200 trbušnjaka, držeći teg od 50 kilograma. Mladi fudbaleri crveno-belih bili su zapanjeni učinkom svog trenera, koji je zagazio u šestu deceniju života.

Sumnjam da bi ovo neko od nasih igraca mogao da ponovi 🙂

Reply
Miljan јул 3, 2013 at 13:27

Ma da, drzao teg od 500 kg ko je probao da radi zna kako je

Reply
Realno јул 3, 2013 at 15:21

Hahahhahaha, jesi gledao kada je radio. Daj ne prosipaj se molim te i ti i tvoji istomisljenici. Da li je moguce da su sve deca do 10 godina na sajtu, alooo 1200 trbusnjaka sa teretom od 50 kg, mozda jest uradio ali koliko je dana radio. Druze treniram jednu borilacku vestinu jako dugo i odgovorno tvrdim da si lupio takvu nebulozu da je to smesno

Reply
PEĐA J7 јул 3, 2013 at 15:37

Bas tako…I sa tegom od 5 kg. pa je maltene nemoguce 1200, a ne sa 50. To je kao da drzi dzak cementa i radi 1200 trbusnjaka.
To ne moze ni sampion sveta u UFC-u….
To je odvalio neko ko se jedino napregne kad obavlja veliku nuzdu, a teretanu je video samo na filmu…

Reply
Lekso јул 3, 2013 at 12:27

Daj ne zajebavajte se i dovedite ga!

Reply
madmix јул 3, 2013 at 12:26

ma dajte ljudi potpisujte decka,bitno je da su tu miric,asamoa i drugi sporedni likovi

Reply

Leave a Comment