Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКлупска дешавањаКошарка

Евролига у Арени? Од жреба зависи!

560z255_DSC_1063Према још увек непотврђеним информацијама, кошаркаши Црвене звезде ће наредне сезоне Евролигу играти у „Пиониру„! Наиме, иако су челници Црвене звезде озбиљно „загризли“ за „Комбанк Арену„, то је у овом моменту ипак нереална опција, са обзиром на презаузетост највеће дворане у Србији.

Портал „Мондо“ је контактирао директораКомбанк Арене„, Дејана Петричевића који је објаснио о чему се ради:

Представници Звезде контактирали су нас у вези са могућим одржавањем утакмица Евролиге у Комбанк Арени а то зависи првенствено од распореда такмичења. Тренутно се чека жреб на коме ће се видети када је ККЦЗ домаћин а када игра у гостима. У складу са тим датумима, сагледаће се да ли је Комбанк Арена расположива у том периоду.

Проблем су догађаји који су већ заказани у том периоду године, али ако се поклопи све, ипак постоје шансе да Звезда игра у „Комбанк Арени„:

Дејвис Куп, Светско првенство за рукометашице, резервисали су Арену доста раније тако да уговорне обавезе онемогућавају било какво померање. Искрено се надамо се да ће жреб ићи у нашу корист, односно у корист Звезде и да ће се овај тим управо испод крова Комбанк Арене, изборити за што бољи пласман у Евролиги.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

Ryber Palunko јул 3, 2013 at 23:35

‘Bem ti DAVIS-cup. Mislim da bi umro kad bi me neko natjerao da odgledam teniski meč. Taj sport prosto ne podnosim. Sad vidite koji sam ja baksuz, čim ja nešto ne mogu očima vidjeti, naš mora biti najbolji. ‘Bem ti sudbinu!

Reply
Marko јул 3, 2013 at 23:24

1.Nelson-Cvetkovic+novi plejmejker 2.Rakocevic-Jaka Blazic- 3.Silb-Simonovic(mozda dodje nova trojka umesto Simonovica) 4)Savovic+novi krilni centar 5)Marjanovic-Katic!!! Dovodimo sigurno jednog plejmejkera, pominje se onaj iz Budivelnika koji je odlican igrac, mozda Stefan Markovic, videcemo, imacemo sjajne plejmejkere. Na bekovima cemo takodje biti jaki, Jaka Blazic i Rakocevic, bolje ne moze. Pozicija krila, videcemo, ne znamo kakav je Silb, prica se da je odlican igrac, prosecno je imao preko 10 poena u EL prosle sezone sto je dobro za igraca koji je igrao u slabijem klubu i naravno ne zna se dal cemo dovesti jos jednog igraca na toj poziciji, ja ocekujem da dodje neko. Na poziciji 4 ostaje Savovic, ne znam na kojoj poziciji igra Mitrovic ali je ocigledno da ce doci nova cetvorka. I na poziciji centra cemo biti jaki, Marjanovic i Katic, dva razlicita tipa centra sto je odlicno.

Reply
nemam pojma јул 3, 2013 at 22:44

da li ima sutra na tv izvlačenje za evro ligu

Reply
Damjan Martinovic јул 3, 2013 at 18:13

Skrenuo bih paznju urednicima sajta da uredno eliminisu svako strano telo na ovom sajtu koji je stvarno sjajan i sve moje pohvale.Veliki ste Zvezdasi,radite predano,trudite se,krajnje ste profesionalni,ali pustite demokratiju u nekim slucajevima.Ona nije za one sa druge strane brda i uopste nisu dostojni da ostavljaju komentare na nasem sajtu.Ja licno nikad ne bih otisao na njihov nijedan sajt,ni oficijalni,ni navijacki.Nebitni su mi.Posebno sto su im misli prljave,izrazavanje im je prljavo,sve rade da nas popljuju i krajnje je dostojanstveno samo ih ne objaviti.To je moj savet,a verujem da ce se sa mnom svaki Zvezdas koji dolazi na ovaj sajt sloziti.Pustite ih,ne trebaju nam ovde.I jos jedna stvar,hajde da budemo gospodski navijaci i da ih ne prozivamo za njihovo stanje sa finansijama u KK.Mi najbolje znamo kako je nama godinama bilo i to nikom ne zelim,pa ni najgorem neprijatelju.Uz to,smejanjem,ruganjem i prozivanjem njih bismo samo pali na najnize grane,bili bismo isti kao oni.A oni su oni,a mi smo Delije,mi smo mnogo iznad toga!I neka tako bude!!!Kopiracu ovo na vise vesti,samo da ne bude zabune.Hvala unapred!

Reply
Samo ti јул 3, 2013 at 16:01

DAJTE ARENU DA SE IGRAMOOOOO, IGRAMOOOOO

Reply
Tole dozivotna јул 3, 2013 at 13:58

Vazno da se odrzavaju koncerti koji se mogu odrzati i na drugim mestima,sramota

Reply
Jovan јул 4, 2013 at 01:50

Kombank arenu ne treba vrejdati jer je jedan od retkih objekata koji su profitabilni i koji prave neke pare odzavajuci te koncetre, i ne uzimaju samo pare od drustva. stvarno ce biti steta ako ne budemo igrali u areni ali sta da se radi, ipak i teniserima i rukometasima ce to igranje u areni znaciti dosta 🙂 a mi cemo i u pioniru da gazimo u svakom slucaju a i da pokazemo da smo u istoj dvorani bolji od „najboljih dvoranskih navijaca u evropi“ duplo

Reply
Filip јул 3, 2013 at 13:19

ima li sanse da rts prenosi evroligu il samo mrtvi sport klub

Reply
Hijena јул 3, 2013 at 12:40

Da li vaze sezonske karte ? Ako vaze, i plus se ne igra u Areni, onda to nije fer. Kako cemo mi da navijamo?

Reply
V.P. јул 3, 2013 at 11:46

Ma ako ne bude bilo sad za pocetni deo Evrolige onda neka bude za top16 😀

Reply
Srdjan јул 3, 2013 at 11:22

Ma kako god imace odlicnu podrsku a u bAreni s emoze igrati TOP16. Tada ima 7 utakmica koje cemo verujem izboriti 🙂

Reply

Leave a Comment