Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Ражнатовић: „Симоновић, Савовић и Катић остају наредне сезоне у Звезди“

Marko Simonovic
Марко Симоновић

Готово да смо већ навикли да из кошаркашког клуба нема никаквих информација у време прелазног рока, тим задужен за појачања свој посао ради дискретно, а судећи по учињеном до сада, и веома ефикасно.

Гостујући у емисији „Зона прес“, познати кошаркашки менаџер, Мишко Ражнатовић, одао је информацију која ће сигурно много обрадовати све навијаче Црвене звезде. Наиме, он је потврдио да ће црвено-бели дрес и наредне сезоне носити Марко Симоновић, Борис Савовић и Рашко Катић.

У истој емисији, такође је поменуо да је Црвена звезда показивала интерес за центра Мега Визуре, Бобана Марјановића, демантовао приче о доласку Пера Антића, као и приче о  наводном интересовању Црвене звезде за бека Партизана, Драгана Милосављевића.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

49 comments

homer јун 29, 2013 at 09:26

Sa Marjanović je dogovoreno još na kraju sezone ( msm da se čeka eventualna ponuda iz evrope ) i to je jedino na šta u ovom intervjuu Ražnatović nije konkretno odgovorio ! obratite pažnju! Milosavljević nikada nije bio u „igri“ i to je tačno ali zato je bio pokušaj,i to ozbiljan ($), za Lučića ! Sjajn je vest da ostaje ova trojka jer su zaista kvalitetni igrači i sada kada će biti dosta rasterećeni u igri videćete koliko vrede svaki pojedinačno ! Ono što bih još ja lično želeo da čujem jeste da ostaje i Skot,koji bi tek pokazao svoje mogućnosti u odbrani ! I naravno više nego išta bi voleo da vratimo Tomasa !!! Eto je onda skroz ozbiljna ekipa ! vreme radi za nas ,samo polako

Reply
pera јун 29, 2013 at 13:30

Tomas nema mesta jer je došao Šelb a takodje i Skot prijatelju on je svoje odigrao u plej ofu kad je bio totalno nezainteresovan. Čovek poslednjih 6 meseci nije dao ozbiljan koš i trebalo je ranije da ode iz kluba. Čekamo Aleksandrova, Miljenovića, Dangubića i Marjanovića to su realne prinove u klub i povećan roster. A i ako neko drugi dodje znajte da je uprava sto puta merila pa jednom sekla. Ni sumnje u njihov izbor pogotovo u odluke g.dina Čovića.

Reply
homer јун 29, 2013 at 14:12

daleko od toga da sumnjam u gosp Čovića,pa on je i doveo Skota i nema potrebe da u Skota ne verujem !!! On je došao kod nas kao neko ko igra basket odlično,zbog toga sam siguran da će odigrati odličnu sezonu ako ostane. Nisi valjda pomislio da Čović ne zna svoj posao pa doveo nekog indijanca? Skot nije koš igrač,ali odbranu ii skok igra odlično! Naš je problem što smo od njega očekivali da postiže po 15 poena, jer nam je izgleda selekcija igrača bila loša, a on za to nije ni doveden. Što se Tomasa tiče on bi uvek imao mesta kod nas….

Reply
pera јун 29, 2013 at 18:15

Ok druže ja samo konstatujem da pomenute igrače želim u klubu iz najbitnijeg razloga iskustvo nas na Rad nićkom uči da je broj stranaca sasvim limitiran i da ako neke od ovih pobrojanih igrača sada ne dovedemo otići će tamo gde ne želimo a usput su večina Zvezdaši.Normalno je da svako ima svoje mišljenje.Mišljenja sam da bi sa njima dobili mnogo više opcija u igri.

Reply
pera јун 29, 2013 at 18:19

Što se Miljenovića tiče deklarisao se kao Partizanovac ali s obzirom kako su postupili sa njim pa i jedan Sale Djordjević je odigrao sve Zvezdine mladje kategorije pa je postao legenda Partizana dečko ima pas igru što nama treba a sa Gurom bi napravio i šut što bi bio njegov lični dobitak.

Djoki јун 28, 2013 at 23:09

Capina dovedite !

Reply
Petak 13-ti јун 28, 2013 at 20:50

Šavović Simonović aus bre!

Reply
... јун 29, 2013 at 00:03

A momce jest smaras, ko ce da ti igra, da ne bi ti? Likovi su odlicni igraci i ovu sezonu uz Rakoca, Katica i Nelsona sigurno najbolji

Reply
Petak 13-ti јун 29, 2013 at 01:00

Smarate i vi svi sa Savovića i Simonovića,pa da igram od 10 šuteva za 3 poena dao bi bar dve trojke.Mogu da skupljaju lopte,pošto im košarka ne ide i mi navijači ne trebamo da ispaštamo zbog ta dva igrača koja su zalutala u naš klub.NELSON KATIĆ RAKOČEVIĆ ostali aus!I ako ti se ne sviđa komentar stavi minus,a videćete gde će da doguramo sa gore pomenutim.

Reply
pera јун 29, 2013 at 09:25

Majstore gde si ti igrao košarku kad je toliko poznaješ. Mnogo se nerviram kad internet navijači pišu loše komentare za momke koji uistinu vrede. Simonović i Savović su strašni igrači i na tim pozicijama verovatno medju prva dva igrača na ovim prostorima. Ne lupajte gluposti sa nekim Amerima dovoljno je ovo što je u klubu. Na red dolaze naši igrači da se popuni roster i da se neki igrači koji nisu iskoristili svoju šansu u protekloj sezoni zamene ambicioznijim. Drugo što verovatno niko ovde neće da kaže srpsku ligu iznesu srpski igrači. Prosto je neverovatno da je Nelson odigrao vrhunski plej of i zato je tu i u ovoj sezoni. Dajte da pričamo da nam treba domaći plej a to pošto Micić neće iz mege može da bude samo Miljenović pored Nelsona i Cvetkovića. Pošto je Vuk uz svo poštovanje učinjenog podbacio prošle sezone dovedemo Dangubića da olakšamo posao Katiću sa recimo Bobijem Marjanovićem ili Raduljicom da dovedemo Nemanju Aleksandrova kući i budemo za dve klase jači nego prošle sezone.

Reply
... јун 29, 2013 at 12:38

Ocigledno ne gledas kosarku vec samo pises da bi se pisalo, ali cudi da ima istomisljenika. Simonovic je kako god da pogledas nas najbolji trojkas. Stoji da je prvi deo podbacio, ali u nastavku sezone dosta dobar, u nekoliko meceva i najbolji. U jedinoj pobedi protiv partizana u finalnoj seriji on je bio najbolji, a Savke je na pocetku sezone bio najbolji, prvi skakac ekipe i najkorisniji igrac uz Rakocevica a tebi ne valja, alo najkorisniji igrac. Kako mozes biti takav slepac pored ociju, to me samo interesuje. Ako se vec ne razumes u kosarku i ne primecujes necije kvaliteta, pa pogledaj bar zvanicne podatke pronadji pa vidi ucinak ovih igraca a pre svega Savovica

Reply
XX јун 28, 2013 at 20:15

Kao što rekoste bolje ove devojke na EP šutiraju trojke nego Simonović, ali dobro biće dobra rezerva.

Reply
DELIJA јун 28, 2013 at 20:17

KAKO TE NIJE SRAMOTA

Reply
XX јун 29, 2013 at 01:53

Šta ima mene da bude sramota za njega, statistika sve govori.

Reply
dexa7 јун 29, 2013 at 21:12

Statistika govori da sutira preko 40 %

Reply
torh јун 28, 2013 at 20:09

Ne mogu da tvrdim , i necu da budem kao oni „provereni insajderi“ ali sam nacuo da se u narednih nekoliko dana sprema pojacanje . Sad videcemo …

Reply
Milos јун 28, 2013 at 23:55

Pa normalno je da se sprema pojacanje kad je prelazni rok i igramo Evroligu, nece u rosteru da nam bude 10 igraca :facepalm:

Reply
damjan94 јун 29, 2013 at 01:27

zaebava se decko xd.. 😀

Reply
homer јун 29, 2013 at 09:15

😆

Reply
emirko svemirko јун 28, 2013 at 19:31

Marjanovic mozda ali to ne moze da bude prvi centar. Doveo bih za treceg centra, treba duga klupa jer sezona je duga!!! 🙂

Reply
Drobnjak iz auta!!! јул 2, 2013 at 00:42

Nije problem duga klupa?!?!?!Ako nije dovoljno duga,stavice oni dve klupe.. 🙂

Reply
bojan јун 28, 2013 at 17:24

kako da odgledam emisiju ima li je negde?

Reply
Nemanja јун 28, 2013 at 18:08

Kakvu bre emisiju?

Reply
pera јун 28, 2013 at 16:41

Bravo za Bobija nama treba visok igrač koji hoće da se dokazuje a sa tom visinom prava kombinacija sa Katićem kao znalcem. Mega ima još jednog igrača za Zvezdu to je Dangubić igrač sličnih karakteristika kao Bogdanović u Partizanu, igrač koji svakog sekunda napreduje i donosi prodor i ideju u igri.

Reply
Zvezdas S. јун 28, 2013 at 16:47

Mega ima igrace koje bi voleo da vidim u Zvezdi,a to su Micić,Dangubić,Krstović.Ali neznam kolko je to realno da dođu.

Reply
šimin јун 29, 2013 at 07:17

Krstić, a ne Krstović.

Reply
Zvezdas S. јун 29, 2013 at 09:02

Ok napravio sam lapsus,hvala .

Reply
milos јун 28, 2013 at 21:48

bogdanovic je za klasu bolji igrac.

Reply
Zvezdas S. јун 28, 2013 at 16:35

Novinari velicaju Partizan,kao Zvezda htela Milosavljevica,ma da vazi,…neznam sta ce sledece servirati celava druzina ,preko njihovih novinara,sad serviraju pricu kako svi trce u Partizan da igraju za 0 ,a u Zvezdu, nece ni za Avione i kamione.Odgovorno tvrdim ,a i ubedjen sam da ce zvezda ,odraditi Ekstra prelazni rok.Samo sam isto tako ubedjen da ako Radonjic, ostane ,jednostavno osudjeni smo na propast.Po meni on jednostavno nije trener za zvezdu.Takodje znam da nema sansi da ce izgurati narednu sezonu,kao trener u zvezdi.Trebalo bi dovesti na poziciju centra ,nekog od ovih igraca, Marjanovica,Raduljicu,Rakovica,ako nemozemo Milicica.Poziciju 4 dovesti ,Aleksandrova,ili Labovica,Ercega,Dragovica.Kolko vidim od dolaska Keselja ,nema nista,a njegovom i Miličićevom dolasku najviše bi se obradovao..Sa Simonovicem sam polovicno zadovoljan,mada bi mu se radije zahvalio.Naveo bi takodje da bi Ristica stavio medju 12 ,da bude treci centar,koji bi dobijo odredjenu minutazu.Pozicija 2 bice nam ekstra.Pozicija jedan ako dodje jos jedan amer,bice ekstra savrsena.Tim po mom ukusu izgledaо би ovako pozicija .
1.Nelson,Amer,Cvetković
2.Blažić,Rakočević-/Lazić/rezerva
3.Žilb,Kešelj,-/Simonović/rezerva
4.Savović,Mitrović,Aleksandrov -ili Erceg,Dragović.Labović
5.Katić,Ristić,Miličić – ili Marjanović,Raduljica,Raković.

Reply
Milos јун 28, 2013 at 16:09

Mi boljeg domaceg a dostupnog igraca od Stefana Markovica naci necemo a vi kako hocete! Hocu Stefana Markovica velikog Cigana u timu,taj ce da gine za Zvezdu ❗

Reply
Nemanja јун 28, 2013 at 16:30

Da bilo bi dobro da dodje Markovic, Milicic i jedan dobar stranac na poziciji 4.

Reply
milos јун 28, 2013 at 16:30

jesi siguran da je ciganin?ako jeste stvarno bih voleo da ga vidim..inace mislim da je ok igrac u svim segmentima osim suta..tu je mnogo los

Reply
Milos јун 28, 2013 at 16:33

100%,cela porodica mu je nasa do koske,i on takodje,proverena informacija! 😉

Reply
milos јун 28, 2013 at 16:41

e jbg,,,oduvek sam hteo da dodje u czv,a sad jos vise..i bice mi krivo ako ga ne dovedu a verovatno nece…mnogo je skup

Reply
Milos јун 28, 2013 at 17:40

Nije skuplji od Dilejnija npr sigurno! Mislim da se nasa uprava malo ponasa po principu uvredjene mlade zato sto smo hteli da ga dovedemo i prosle sezone ali decko nije hteo da se odrekne velikog ugovora u Valensiji pa sad su nasi u fazonu Zvezda jednom zove i te fore,nemam informacije ali to je moj utisak,jer prosto mi je neverovatno da se ne interesujemo za drugog pleja nase reprezentacije a u dometu nam je i jos Cigan do koske! Sve je to u redu ali da smo u situaciji da se tako ponasamo,na zalost nismo,izbor na pleju od domacih igraca je uzasno tanak i jednostavno moramo da iskoristimo trenutak sad kad je Stefan slobodan!

Nemanja јун 28, 2013 at 18:09

Reci mi kako ti znas da se ne iteresujemo?

vimmas јун 28, 2013 at 16:42

pre par sezona, kad je isao iz hemofarma, trazio ga je partizan a on je izjavio da bi voleo da igra samo u zvezdi… samo, zvesda ga nije htela, tj bila je u teskoj situaciji…

Reply
perus јун 28, 2013 at 18:55

pa nije bila teska situacija, izgubili smo u finalu 3-2 od grobara i pesic je hteo da ostane ako mu se obezbedi dobar tim, prvi pik je bio stefan markovic. nije ispalo dobro, kari je otisao, a od tima nismo dobili nista…

РУК јун 28, 2013 at 16:04

Нека Симоновић и Савовић гледају девојке на ЕП како се шутирају тројке и слободна бацања. Када су сами на шуту као да коцку из калдрме заврљаче у кош. :facepalm:

Reply
JA јун 28, 2013 at 15:17

Ja mozda samo ne bih ostavio SImonovica jer nije taj kalibar za EL…Ali nema veze…

Reply
Majstor јун 28, 2013 at 17:53

pa mora neko i nositi peskire 😀

Reply
... јун 28, 2013 at 19:07

Znaju ljudi u klubu sta rade. Simonovic je najbolji trojkas u ekipi. Ove sezone nije pokazao sve sto moze, tacnije prvi deo sezone je bio los, a u drugom delu medju 4-5 najboljih igraca sigurno. Nekoliko pobeda je doneo svojim sutevima za tri poena. Ima odlican ulaz, nije los ni u odbrani. Bice on jos bolji to je sigurno

Reply
JA јун 28, 2013 at 19:24

Slazem se sve to stoji…Ali protiv koga nam je doneo pobedu?Protiv Cibone i Vojvodine!Ne bi mogao tako da nam donose pobedu ni protiv npr. Strazburga,a da ne pricamo o Olimpijakosu,Realu,CSK-a…
Tako da ostajem pri misljenju da je to,to! 😀

Reply
pera јун 28, 2013 at 20:09

Ne budali momče Simnović je tek proigrao u prošloj sezoni a sad će uslediti njegov napredak sa Gurovićem koji je mnogim igračima pomogao razvijajući njohov šut kao naprimer Laziću. Zapamti od igrača Zvezde ova dvojica uz normalno Katića konkurišu za srpsku reprezentaciju. Dovedite vi blago čiče Miljenovića da u ovoj Zvezdi postane veliki plej jer ima najviše štofa posle Micića koga ne razumem jer je sad imao šansu da bude pojačanje u Zvezdi i svojoj karijeri. ostanak u Megi po meni nije njegov dobar potez. Nama stranci više ne trebaju a petica Raduljica ili Marjanović dovoljno mladi da uz dobar rad budu top igrači i dokažu se selektoru reprezentacije.

Reply
Srba јун 29, 2013 at 00:07

Slazem se sa perom, a JA, mnogo gresis momak. Verujem da si poprilicno mlad, pa stoga je opravdavajuce. Klinci cene samo strance i igrace koji nabadaju po 20 poena, a odbranu to i ne gledaju. Skokovi, blokada, asistencije, ima tu jos segmenata koji su bitni

Kapetan јун 28, 2013 at 15:10

Kako bi bili jaki da dodju Bobi i Dare i jos jedan plej i top 16 faza je zagarantovana, a posle samo da ih srce vodi i ima daleko da doguraju kao vaterpolisti

Reply
Vanja јун 28, 2013 at 15:09

Evroliga, ABA i domaca takmicenja zahtijevaju 12 kvalitetnih igraca a uprava ociglrdno radi na tome, jos kad ih fanatik Radonjic spremi ima da budu pravi ratnici i ceka nas velika sezona…

Reply
pera јун 29, 2013 at 09:37

Tako komentarišu pravi navijači, kako gospodo mi sa tudjim parama da zahtevamo pojačanja, nastranu što i igrači koji su u Zvezdi vrede dosta. Nisam za Američke igrače što se pokazalo prošle sezone. Igraju ligu kad dodju u plej of oni su završili sezonu i mi nemamo koristi Nelson iskače iz klišea. Mladje igrače Milovanovića, Smiljanića pa možda i Cvetkovića na kaljenje u FMP da se razigraju za našu ligu i zagrabe karijeru u Zvezdi ovako sedeći na klupi stagniraju a ne sumnjam u upravu da će dovesti najbolje što može za predstupajuću sezonu.

Reply
bojan62 јун 29, 2013 at 17:52

u FMP-u ove godine ce da se kali generacija ’95…mozda posalju vuka radivojevica i jos nekog iz proslogodisnje ekipe u FMP

Reply

Leave a Comment