Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стојадиновић: „Са Пинто покварио договор“

sapinto_stojadinovicИако је већ неколико седмица фигурирао као могуће појачање на позицији централног бека, Доса Жуниор неће појачати Црвену звезду. Зоран Стојадиновић је Спортал.рс то потврдио и навео разлоге такве одлуке португалског играча који наступа за репрезентацију Кипра.

Жуниор је позвао нашег бившег тренера Рикарда Са Пинтуа да се распита какво је стање у клубу и када му је овај рекао да Звезда не плаћа играче, да је и он због тога морао да оде, сваки даљи договор је пропао. Дуго сам га убеђивао да се стање средило и да ће од сада плате бити редовне, али ништа није вредело. И у АЕЛ-у су покушавали да га убеде да прихвати Звездину понуду и уверавали да ће све бити у реду, али узалуд. Враћам се, нажалост, необављена посла, захваљујући лошем гласу који је о нама пренео Са Пинту.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

142 comments

A јун 28, 2013 at 18:02

omega ce biti zvezdin , kad se vrati sa dalekog puta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zato jos uvek nije angazovan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
STARA ŠKOLA јун 28, 2013 at 15:45

Svaki igrač pred transfer, naročito u inostranstvo, zove poznanike i zemljake i raspituje se, tako rade i naši kad idu preko. Ništa ovo nije neobično, ništa Pinto nije slagao. Pa Petković je pre par meseci rekao da nemaju šta da jedu?! I taj Žunior ima lap-top i net, lako je mogao da pogleda sve šta ga zanima. Nije ovo nikakva tragedija, po meni je i dobro, bolje da ne dođe, nego da samo on i Dauda primaju platu, a ostali da ih gledaju popreko. Trebalo bi, po meni, izračunati kolike plate možemo da dajemo igračima, pa makar to bilo po 1000e mesečno, ali da zna da ga svakog prvog čeka hiljadarka na računu, pa ko hoće da igra-neka igra, a ko neće-ima ko hoće. Garantujem da bi bila bolja atmosfera i da bi igrali bolji igrači od pojedinaca koji su sad tu. I nijedno naše dete ne bi otišlo.

Reply
Mihajlo Pelikan јун 28, 2013 at 14:23

„Sredili smo stanje u klubu i redovno isplacujemo zarade“!? jesam li dobro razumeo izjavu Stojadinovica???
Stanje je sredjeno nema vise sta da se sredi (TRAVA POKOSENA PRED PREDPOSLEDNJE KOLO,UREDNO I ZALIVANA DOK NAM NISU ISKLJUCILI VODU)!!! Plate smo isplatili za oktobar prosle godine,a do kraja milenijuma isplaticemo dugove za 2013.I sada ne vidim sto taj nece u klub kada je sve kristalno jasno!!!!

Reply
RUK јун 28, 2013 at 12:21

Ево, коментари који не садрже име овог преваранта одмах излазе. 😆

Reply
RUK јун 28, 2013 at 12:21

Зашто сваки коментар који садржи име овог преваранта „чека модерацију“? Колико вас плаћа?

Reply
RUK јун 28, 2013 at 12:19

А зашто се примате на свакојаке приче као млади мајмуни? То што је Стојадиновић рекао немора да је тачно. Под један, Са Пинто је отишао, Звезда га више не интересује, исплаћен је, добио је нови посао, зашто би ширио трачеве о Звезди? То нико са барем пет грама мозга не ради. Ја сам склонији верзији да је Стојадиновић забрљао око доласка Жуниора па смислио причу да га је његов велики пријатељ оцинкарио. Такође је зимус, када је испао неспособан да доведе појачања, рекао:“Као да га доведем, када немамо ни за авионску карту?“ Онда су дошли Гаридо и Дауда са све авионским картама и платама. До последњег цента. И мислите више својом главом и изводите сопствене закључке него што верујете овом преваранту.

Reply
mirko cz јун 28, 2013 at 13:11

Dosa je zvao pinta i pitao za stanje u klubu to svi igraci rade,pinto je rekao istinu nije tracario.

Reply
RUK јун 28, 2013 at 16:06

А ти знаш да је он звао Са Пинта? Или ти је преварант рекао у поверењу? 🙂

Reply
Djole- Jagodina јун 28, 2013 at 12:03

Neznam sto ali ja verujem ovom coveku i treba ga podrzati u radu ima on osecaj za dobre igrace.Samo napred iznenadice nas on…ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOO

Reply
homer јун 28, 2013 at 10:30

i bolje je ovako!!! svakako nemamo novac da bi ga redovno plaćali,on bi otišao na polovini sezone nezadovoljan,mi bi opet ispali slepci,a i za te pare koje bi dali AEL-u možemo da preživimo sa ovim klincima bar 6 meseci !!! bolje je ovako !!!

Reply
Provo јун 28, 2013 at 06:56

Verovatno je zapelo oko cene,pa je Stojadin prebacio lopticu Sa Pintu.Ima Stojadin alternativu,ne bi me cudilo da dovede neku bombu prelaznog roka.I pored saplitanja i lazi da je grobar,uz malo podrske,on moze biti nas covek prevage.

Reply
Realan82 јун 28, 2013 at 08:01

Tako je,nada poslednja umire.

Reply
sax јун 28, 2013 at 10:00

Ma ovaj Stojadin nema bre pojma covek.
umesto da proda nekog,i stvori sebi budzet on ceka da kokeza i dzajic donesu igrace.umesto da se juri Ninkovic,svaki dan ako treba,on putuje za kipar 3 dana pregovara!
nemamo nijednog stopera,blizi se prva utakmica a on stize na pripreme u sloveniji,verovatno da strucno u sportskoj opremi vodi trening sa Stojanovicem!

Reply
Dragan јун 28, 2013 at 04:50

Sa Pinto pokvario dogovor…Nije valjda? Kako? Tako sto je rekao istinu Junior-u? Pa sta je trebalo da radi? Jel trebalo da laze? Ili da cuti? A ne, nije kriv Sa Pinto, on se pokazao kao covek, krivi su oni koji ne placaju igrace, obecavaju, lazu, mazu….Jel trebalo takve da cuva?

Reply
Mississauga јун 28, 2013 at 03:43

MOZDA JE OVAKO BOLJE ?!

Reply
aaa јун 28, 2013 at 03:10

mislim da neki neznaju koliko je nama vazan dolazak ninkovica on je kreativac kojeg godinama nemamo to je igrac pored kojeg ce napadaci imati 50% vise sansi a i ostatak veznog reda izgledati organizovanije , verujte da od njega zavisi sezona , koliko god navijaci bili ljuti sto se premislja on bi sigurno bio najbolji igrac lige i bolji je igrac nego sto je sasa ilic ikad bio, ja se ne secam kada je takav tip igraca bio u zvezdi pokusali smo sa evandrom ali mislim da je ninkovic klasa iznad njega a stopera dobrih za nasu ligu ima mnogo samo se treba ozbiljnije pristupiti skautingu a ne jedan na listi vredi 500 000e a drugi 20 000e(maslac) kao da za 500 000e ne postoji ni jedan stoper na svetu pa nije taj dosa vidic.

Reply
Realan82 јун 28, 2013 at 08:04

Ninkovic je veoma sklon povredama,ne bi me cudilo da veci deo sezone bude povredjen.

Reply
Delija јун 28, 2013 at 02:22

Bas smo u teskoj situaciji, nama trebaju 3 stopera a nijednog nismo doveli :facepalm: … Sto se tice ostalog dela tima ok nadam se da ce vise i Ninkovic doci a napad nije los Mudri, Kasalica, Dauda, Milunovic (Laza povredjen) … Samo mi nije jasno ko gura Vesovica, on ne zna da centrira :facepalm: Slaba odbrana slaba

Reply
jagodina navija za zvezdu! јун 28, 2013 at 11:59

Treba nam dva stopera.Imamo Krnetu I kao rezerve mogu da posluze klinci iz omladinske skole:)

Reply
milos јун 28, 2013 at 02:10

smesna prica,pa nije valjda taj dosa cekao zadni minut da okrene sa pinta i da se raspita o klubu,kada te neko trazi odmah se raspitujes,to je pod jedan,dakle,stojadinovic je sumnjiv kao penal na ivici sesnaesterca,drugo,zar taj igrac nije mogao da dobije garancije ili cak pare,koliko se secam dauda je jedini u timu isplacen,pa zar to nije moglo da se uradi i sa dosom zuniorom…ne razumem nesto,ocigledno pokusava da nas napravi ludima,pa ti si dva dana boravio na kipru,ubijao se da spustis cenu,a onda je igrac uzeo mobitel u ruke i raspitao se u klubu,pa dobro zorane stojadnovicu,pa zar ti ozbiljno mislis da smo mi tolike dalebu i ovc*e??!!!

Reply
milos јун 28, 2013 at 02:10

smesna prica,pa nije valjda taj dosa cekao zadni minut da okrene sa pinta i da se raspita o klubu,kada te neko trazi odmah se raspitujes,to je pod jedan,dakle,stojadinovic je sumnjiv kao penal na ivici sesnaesterca,drugo,zar taj igrac nije mogao da dobije garancije ili cak pare,koliko se secam dauda je jedini u timu isplacen,pa zar to nije moglo da se uradi i sa dosom zuniorom…ne razumem nesto,ocigledno pokusava da nas napravi budal*e,pa ti si dva dana boravio na kipru,ubijao se da spustis cenu,a onda je igrac uzeo mobitel u ruke i raspitao se u klubu,pa dobro zorane stojadnovicu,pa zar ti ozbiljno mislis da smo mi tolike budal*e i ovc*e??!!!

Reply
Milan јун 28, 2013 at 02:06

Sa Pinto ,da bog da crko !
Je*** ti mater !!!!

Reply
! јун 28, 2013 at 01:54

Dosli su: Mijailovic,Kovacevic,Rakic,verovatno ce da potpise i Travancic koji je odlican tako da je to jos jedno pojacanje u veznom redu.Sada da sacekamo da se dovedu Omega,Ninkovic,Pecnik,i mogao bi jos jedan stoper,a posto nemamo mnogo para onda bi mogao da dodje Maslac ili Bates,nisu toliko losi a i popunili bi prazninu sto se tice stopera,jer imamo samo jednog a klinci jos nisu za prvi tim i ako imaju talenta pa bi neko mogao da iskoci.Za Krnetu kazu da je odlicno odigrao protiv Krke,ja bih voleo da nastavi tako i da bude jedan od dva startna stopera ali za svaki slucaj bih doveo Maslaca ili Batesa.Napadaca imamo dosta hvala bogu (Kasalica,Milunovic,Rakic,Dauda,Mudrinski,Asamoa,Mihajlovic),tako da nam tu ne treba vise igraca.Znaci jos 2 stopera i Ninkovic i da se kompletiramo.—Pojacanja: Omega,Bates,Mijailovic,Kovacevic,Ninkovic,Pecnik,Rakic.–Startnih 11: Bajkovic-Vesovic Omega Bates(zbog iskustva) Mijailovic-Kovacevic Milivojevic-Ninkovic Milijas Pecnik-Dauda.U ovih 11 imali bi stvarno dosta iskusnih igraca sa kojima bi imali vece sanse da igramo Evropu nego sa mladim igracima,iskusni(Bajkovic,Bates,Mijailovic,Milijas,Ninkovic,Pecnik,
donekle i Dauda),mladi tenkovi (Kovacevic,Milivojevic),tenk(Omega),trkac(Vesovic),imamo sanse samo Bog da nam pomogne u zrebu i za 3 i za 4 kolo.

Reply
! јун 28, 2013 at 01:58

I davati sansu Savicevicu,Travancicu i Mihajlovicu,od svih klinaca najvise zasluzuju da im se da sansa.

Reply
Kastro јун 28, 2013 at 13:31

Pale se kao na sve ako novinari neki objave da se neko trudi i da je na treningu najbolji. Cisto da znate taj Travancic se mozda trudi ali je on jos uvek daleko od igraca kakav nama treba. Momak ima 19 godina i u Celiku iz Zenice se nije nametnuo, a vi bi ga u prvi tim Zvezde. Mnogo pratim BiH ligu jer poznajem nekoliko igraca iz te lige, pa znam i da ovaj nije nista posebno – bar za sada. Vi ne nasedajte na price kako neko grize na treningu i kako je najbolji, koliko vas je pogledalo neki taj trening, ili neki mec gde je on igrao. Pogledajte pa onda pricajte, pustite you tube, tu su skoro svi vrhunski igraci kada se napakuju najbolji potezi

Reply
Pjano јун 28, 2013 at 02:21

A po cemu je Travancic dobar? 😀

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 02:35

gledaju ljudi ju tjub pa se „pale“ na snimcima su svi ubice koji crni travancic.

Reply
! јун 28, 2013 at 03:09

Pjano,Travancic se od svih igraca ubedljivo najvise trudi,ima dobar pas,odlican sut i odlican dribling,mlad je i igra za mladu reprezentaciju BiH.A za Milana,u Sloveniji sam kod rodjaka pa pratim svaki trening,tako da si se malo zeznuo sto se tice you tube-a.

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 02:39

koji bre krneta? pokazao se protiv jakog protivnika krke strasan stoper.

Reply
Falkone јун 28, 2013 at 01:43

Tako je to kad treneri hoce zemljake u ekipi.Evo i ovaj nam trazi zemljaka

Reply
marakana јун 28, 2013 at 01:39

lako je sad sve svaliti na stojadinovica, ali nije on jedini krivac. kriva je cela uprava koja je toliko nejedinstvena i u kojoj svako vuce na svoju stranu da bi dokazao da je njegovo resenje najbolje ! a sta ste ocekivali od stojadinovica, da unapredi omladinsku skolu i da oformi sistem, pa on je covek menadzer kome je zadatak da kupi jeftino a proda skupo. i necemo moci jos dugo ovako, sa neresenom finansijskom situacijom, siri se los glas po evropi o nasem neplacanju igraca i zaobilazice nas sve vise !

Reply
... јун 28, 2013 at 13:37

Dobar si, da kupi jeftino i da proda skupo, pa ovaj uopste ne ume da proda,a tek skupo

Reply
Spartanac јун 28, 2013 at 01:37

Alo bre ljudi dosta vise pljuvanja Pinta.Ok ,jeste otisao na nerezonski nacin,mogao je to da najavi…..ali sto se tice ovoga,da je rekao ovom stoperu da igraci ne primaju plate…….STOPER GA NIJE PITAO JESTI TI PRIMIO…..,VEC ZA CELOKUPUNU SLIKU!!!!!!!!!!PINTO JE REKAO VEROVATNO,MENI JE PILA REDOVNA,ALI IGRACIMA KASNI PO SEDAM MESECI!!!!!!!!!!COVEK JE REKAO KAKO JESTE!!!!STA SAD ON PLJUJE PO KLUBU,PA NIJE PINTO KRIV STO KASNE PLATE IGRACIMA,COVEK REKAO ISTINU!!!!!!!

Reply
marakana јун 28, 2013 at 00:53

ma nema veze, zamenice ga neko iz Brodarca !

Reply
dexy122 јун 28, 2013 at 00:49

Ono sto je Andjus rekao. Uvek svaljuje krivicu na drugoga i nikad nije on kriv. Dok su Kokeza i Covic bili za njega, njih je slusao. Sada kada su oni videli kakav je, on se okrece Dzajicu. Dosad nije nista dobro uradio za klub tako da ocekujem da ce dati ostavku. Posebno ako klubu krene lose.

Reply
mirko cz јун 28, 2013 at 03:15

Tvoj komentar je skroz bzv ko te uopste lajkuje nije mi jasno,ALO COVECE STA TI OCEKUJES KONKRETNO OD STOJADINOVICA?U januaru su mu rekli budzet ti je 0 din i doveo sta je mogao za 0din,sada opet mu je receno budzet ti je 0 din o kojoj krivici ti pricas?Ne lupaj gluposti,treba da vas je sramota,vidi ti likova ljuti na stojadina jer im nije doveo igraca pa dajte pare pa ce ga dovesti,klub je u minusu 40mil!Beze nasa deca iz kluba a hocete stranac da vam igra?Odrastite pa pisite.

Reply
Raksi јун 28, 2013 at 00:44

Ne dolazi Ninkovic,
ima solidnu ponudu od Tereka!
Provereni info,ni on ni uprava nasa,
nemogu vise da pronadju zajednicko resenje!
Odugovlacilo se,a vremena malo…

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 00:55

neka se resi vec jednom necka se ko „mlada“ prve bracne noci.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јун 28, 2013 at 00:43

Napisah li ja ranije da je Stojadinovic velika neznalica i neradnik,a vi mi nalupaste grdne minuse?!Nije njemu veliki minus sto nije uspeo da dovede Zuniora…Njegov najveci minus je sto nije organizovao omladinsku skolu kako treba i sto Zvezda nema skauting sluzbu…A sto se pojacanja tice, e to je tek prica za sebe…Doveo je Garida,koji ne zna nista,i od koga su bolji i Milivojevic i Mijailovic..Doveo je Daudu,a statisticki pise da je Mudrinski na 22 utakmice dao 11 golova,a Dauda na 12 utakmica 4 gola…I,jel takav igrac potreban Zvezdi?Doveo je Petkovica,koji na prvoj utakmici pokazuje srednji prst navijacima,i igra krajnje smesno za velike pare…Doveo je Rakica,a mi vec u spicu imamo vec pominjane Mudrinskog i Daudu,kao i Mihajlovica,a najisturenijeg napadaca mogu da igraju i Ozegovic i Kasalica…Sto se Kovacevic tice,dobar je potez,jer ako igramo sa 2 zadnja vezna,kao sto forsira Stojanovic potrebna su bar 2,3 kvalitetna na toj poziciji…Sto se tice ovog Mijailovica,takodje nisam odusevljen,ne znam bas dobro momka,ali znam da se nije proslavio u prvom mandatu,ali i da je bio konstantan u Ruskoj Premijer Ligi,ali svakako da nam je falio jos jedan levi bek pored Mladenovica…Da li je on igrac za nas videcemo,neopredeljen sam po tom pitanju…Da ne govorim o tome da nam na poziciji stopera fali bar 2 igraca,da nemamo kreativca…A sto se izbora trenera tice,e tu je vec komedija…Drzao je(mozda ga je drzao i Dzajic,ali sportski direktor odgovara i za trenera) neznalicu Jankovica,pa onda doveo coveka cija je plata 250000 eura,koji nista nije uradio(priblizio nas na 2 boda,pa vratio na 11,ali igru nije popravio),i onda iz treceg poteza,po meni,tek pogodio(da li on ili Covic,ili mozda Kokeza,ne ulazim u to,ali smatram da bi sportski direktor trebalo da bude glavni za dovodjenje trenera)…
Stvari su jasne,Stojadinovic podhitno napolje iz Zvezde,a na njegovo mesto Kovacevic ili Krupnikovic,inace nam se crno pise…

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 00:52

Bravo za komentar!!!!!!!! Mladenovic je smesan bek on je izmislio centarsut na sedmu stativu.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јун 28, 2013 at 00:55

Druze,najmanji problem u celoj prici je Mladenovic…Al dobro…

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 01:04

znam ali kad si ga vec spomenuo Stojadinu su dani odbrojani u to sam ubedjen, problem su pare mozemo mi ovde da pisemo do sutra bez para nista.

Reply
mirko cz јун 28, 2013 at 03:18

Bolje nam nemoj vise otvarati oci jer nemas pojma,ako neko poznaje igrace i ako neko moze da ih dovede u propali klub iz kojeg beze i njegova deca to je stojadin kad budes realan i shvatis u kakvom se stanju nalazi klub mozes nam nesto reci

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јун 28, 2013 at 10:06

@Mirko…Koliko taj covek ne zna nista i koliko unistava klub shvatices kad budemo dotakli dno…Ako uskoro ne ode nema nam spasa…Sta sam pogresno napisao u tekstu?

Reply
spawn јун 28, 2013 at 11:03

dauda je za mudrinskog izmislio fudbal,seti se samo da su nam jos prosle godine nudili tog mudrinskog i da ga robi nije hteo,kada su njega oterali onda su doveli mudrinskog,pinto ga takodje nije hteo u ekipi ali strucnjak kokeza veruje u njega pa su tu krenule prve nesuglasice sa stojadinovicem i pintom…petkovica nije doveo stojadinovic vec je on dosao kao deo dogovora sa dzajicem i covicem jer nam je oprostio neke pare a i svi su mislili da da nam moze pomoci…taj mali mijailovic ni kod murinja nije igrao a i sada ima ciste papire pa vidim svi se otimaju oko njega ko ce da ga uzme koliko je dobar…sva ova dosadasnja pojacanja je doveo kokeza tj sportska komisija,jedino je ovog malog travancica doveo dzaja na probu…slazem se sa tobom da bi sportski direktor treba da bude zaduzen za dovodjenje trenera i igraca ali kod nas u klubu nije tako,kod nas radi ko sta hoce,svako vuce na svoju stranu i dok god je tako tesko da ce od nas biti nesto

Reply
mirko cz јун 28, 2013 at 13:20

Stojadin je doveo samo garida i daudu,to ti je prva greska.Garido nije bio toliko los ali je ipak limitiran samo na defanzivu i nije nam potreban takav igrac.Obojicu je doveo za dz,daudu bi vec sada posle 6 meseci mogli da prodamo za 1,5 do 2mil to je cista zarada za samo 6 meseci.Zvezdina deca su odlazila i pre stojadina nije on kriv za to vec oni,niko da kaze umisljeni klinci su krivi.Mnogo je tesko dovesti igraca bez dinara plus imas sportsku komisiju koja je nadredjena stojadinu bez njihove saglasnosti on ne moze nista.Tako da smenom stojadina mi nista ne bi dobili,to nista ne resava mogli bi samo da izgubimo jer stojadinovic ima bolje veze i moze da dovede dobre strance.Daj stojadinu 2 mil i napravice ti tim za LS

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јун 28, 2013 at 20:35

Mirko,sportski direktor dovodi igrace,trenere,organizuje omladinsku skolu,skauting sluzbu…Mene ne interesuje da li je Petkovic dosao zbog starih dugovanja ili ne…Za Garida totalan promasaj,za Daudu mozemo reci da je pogodio,ipak cemo na njemu nesto zaraditi…Za Petkovica takodje promasaj…A i dalje nastavlja da gomila igrace na odredjenim pozicijama,a na mestima gde su nam preko potrebni igraci nista jos uvek…Nadam se da ce se opametiti,i poceti da radi u korist Zvezde,inace nista…

Zidan јун 28, 2013 at 00:34

Lazes Stojadinovicu, isao si na Kipar na letovanje,znalo se da Dosa ne dolazi kad je Pinto otisao. Bitno da si bucnuo du.e na Kipru i sad prodajes maglu naivnim navijacima. Unistio Mijailovica,Milivojevica,doveo Garida koje gle cuda nije ostao,Daudi dao platu 200 000,menjas stranu kojoj pripadas u upravi svaki cas…Sramota

Reply
mile јун 28, 2013 at 00:32

Vidite sta sam copy sa Mozzarta. Jedan komentar na ovu istu vest.
Copy:
Sace jajara grobarska Stojadinovic da ga odvede u partizan… Nije on dzabe rekao nasim igracima na poluvremenu derbija da se branimo protiv partizana.

Sta mislite ako Dosa 🙂 dodje u partizan… hoce li ovaj i dalje biti direktor kod nas?

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 00:47

ako se to desi nije tragedija stojadin je menadzer mnogim igracima partizana ovo je dokaz njegovog (ne)rada ili sposobnosti moram da se dotaknem Nikovica to nigde nema da igrac uslovljava dolazak ako hoce neka dodje ako ne daleko mu lepa kuca da rskrstimosa tim takodje Milijasa treba prodati covek usporava nasu igru to je tragedija pokretljiv je ko puz bolje da ga nismo vracali.

Reply
Kastro јун 28, 2013 at 01:08

Milane ti si polozio, u svemu ovom ti pricas kako ne valjaju igraci koji su tu vec neko vreme i verovao ili ne koji su jedni od boljih u timu. Pogotovo mislim na Milijasa, da li ti uopste razmisljas sa kakvim ce sastavom Zvezda igrati ako ode i Milijas, zar nisi video da ovi klinci nisu sazreli da nose igru, i da je vecina talentovanih vec napustila klub. Mijailovic je otisa, Dimitrijevic, Garida, a mozda i Milivojevic a u vezni red doveli samo Kovacevica. Ko ce da ti igra? Smesne su price o usporavanju. Da li si veceras gledao Italija-Spanija, i da li si video koliko deluje da se sporo krecu Pirlo i Cavi a opet kljucni igraci u ekipama. Ne poredim Milijasa sa njima, ali nije ovo trka na 100 ili 200 metara pa da nam treba samo neko ko je brz. Imamo brze Vesovica, Asamou, ali na poziciji koju igra Milijas brzina nije kljucna. Covek ima sutinu, pregled igre, pas, pa jos da ima brzinu mislis da bi bio kod nas. Neka nama naseg Mikija da ovi klinci sazrevaju uz njega

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 02:56

svestan sam ja situacije nema sta sve si lepo rekao kad pogledas ko zna ko ce igrati sve je to tacno, da je Milijas klasa ne bih se vracao kod nas to je opsti princip povratnika kada ne mogu ni u indoneziju onda se vracaju. tema je rad stojadina taj prevarant,sarlatan… je pokazao da je nesposoban kako ga samo nije sramota da ovako manipulise sa ljudima da podmece pinta?

Reply
mirko cz јун 28, 2013 at 03:25

Kastro brate svaka cast ali ovde mnogi izgleda misle da znaju fudbal i da to ide lako kao na igrici.Milijas je nas najbolji igrac,drugi strelac ekipe i najvise asistencija a ovaj tip bez imalo srama rekao da milijas nema pojma,stal li je on gledao?Svi nasi klinci koji nesto vrede su pobegli treba da budemo srecni sto igraci poput milijasa zele da igraju u zvezdi,samo slep ne vidi da smo propali i da niko nece da igra za nas

Reply
Miljan јун 28, 2013 at 07:54

Milivojevic ide! Jel ti nije jasno posle dolazenja Kovacevica?

Reply
Беране ЦГ јун 28, 2013 at 00:26

Dosa Zunior ipak nije dosa. . .a ime mu zvuci tako optimisticno da smo svi bili ubijedjeni da ce doci,pa smo sad razocarani.

Reply
TITULAAA јун 28, 2013 at 00:22

Stojadine lepo reci nisam mogao da se ugradim,nemoj pricati price za malu decu. pa u ovo sto je on rekao ni deca iz osnovne ne bi poverovala. Ajde sam MARSSS iz zvezde ,dosta si muljao i lagao

Reply
Petak 13-ti јун 28, 2013 at 00:10

Stojke nemoj da nas farbaš ti kokeza tončev aus iz ZVEZDE!Kovačevića za sportskog direktora ili Bunjevčevića!

Reply
Kastro јун 28, 2013 at 00:00

Ljudi moji, vidim sada pisete protiv Stojadinovica, a kada sam ja samo bio iskren i pisao da lik nista nije uradio kvalitetno za klub dobijao sam minuse jos su pojedinci napadali kako ja imam pravo da pisem protiv coveka koji radi dzabe. Unistio je cenu Milivojevicu, zbog njega smo ostali bez Mijailovica, on je trgovac koji ne zna da proda robu ili je zaboravio kako se to radi. Pravi trgovac zna da proda i losu robu, a ovaj to ne ume. Pravi trgovac nikada nece reci da je njegova roba losa, a ovaj je to radio. Koliko ste naivni pa to je smesno i koliko vecina nema svoj stav, vec samo laprda uprazno. Gotovo svi ste naseli na njegove price, te doce ovaj te onaj. Sada izmaklo pojacanje iz Argentine, sada iz Paragvaja, Meksika, Portugala, Svedske svi za dlaku da potpisu, ali uvek se nesto ispreci. Mogu i ja ici unaokolo i pricati kako sam mogao u Zvezdu dovesti Krasica i Jovanovica, a to sto ne pije vodu, nikom nista

Reply
Alex јун 28, 2013 at 00:01

Zapravo, ocekivao sam vise od Dzajica… Ali i on (Dzajic) bi voleo da gleda jaku zvezdu isto koliko i sve delije..

Reply
Alex јун 28, 2013 at 00:00

„Kako javlja sportal.rs“ – Kao i sve drugi vesti, ne! Nadam se da je neistina, a nije prva od sportala.

Reply
MILAN KG јун 27, 2013 at 23:56

stojadine pozdravljaju te Andjus i Milovan Jovanovic,jovanovic je rekao da je Andjus doveo Stojanovica za trenera Zvezde.

Reply
MILAN KG јун 27, 2013 at 23:59 Reply
Miljan јун 28, 2013 at 07:51

Ma da on je svemocni Andjus on je i Dzaju doveo, i Vucica i Obamu i Putina za predsedike doveo. Ko vise slusa onog lika nije mi jasno. Kakve budalastine on govori, o cemu prica , zamislja da je bitan i da on o necemu odlucuje.

Reply
aaaaaaaaaa јун 27, 2013 at 23:45

ne brinite sad ce dzaja da dovede batesa

Reply
MILAN KG јун 27, 2013 at 23:52

Bates je spas 😀 stojadine bezi u Barselonu ne brukaj se vrati se menadzerskom poslu.

Reply
ZORAN јун 27, 2013 at 23:55

kog batesa?

Reply
dusan јун 27, 2013 at 23:38

napokon znamo ko je kriv za sve – SA PINTO! Stojadine, hvala ti sto si ga raskrinkao… a sad kupi prnje i mars iz zvezde!

Reply
titulla јун 27, 2013 at 23:36

LEpo brate reci nisam mogao da se ugradim a ne da lazes i mazes. Kako te nije sramota. MARSS IZ ZVEZDE, i za sd neku legendu ili bivseg igraca zvezde

Reply
Danijel јун 27, 2013 at 23:30

Meni stvarno nisu ovi jasni sto traze da dovedemo kvalitetna pojacanja… Sa kojim parama da ih dovedemo kad nemamo ni za plate igraca. Koji igrac je lud da dodje kod nas? A za to su najmanje krivi ovi sto su sad ovde osim Dzajica (on za mene ima veliku krivicu da je Zvezda sad gde jeste, ko veruje da je on nevin taj je po meni naivan). Nas cilj treba da bude stabilizacija, bolje je i da ne igramo u Evropi i da budemo pa i 10 na tabeli nekoliko godina, al zato da postojimo jos!

Reply
MILAN KG јун 28, 2013 at 00:11

za Dzaju se slazem po meni jeste odgovoran sto se tice ostalog tvog izlaganja tice ne slazemse uopste to da ne trebada jurimo titulu po svaku cenu je klasican gubitnicki mentalitet koji je zahvatio veliki broj zezdasa najbolji primer je kosarka mi 15 godina ne mozemo da budemo prvi ako opet ostanemo bez titule u kosarci i u fudbalu ljudi kazu nema veze sto unismo prvi idemo evro ligu, bice bolje… k…c palac klasican gubitnicki mentalitet

Reply
Coki81 јун 27, 2013 at 23:22

A I NINKOVIĆ AKO NE DOĐE SAD, NEĆU VIŠE DA ČUJEM ZA NJEGA! Dolazi faca na utakmice, a ovamo nas zajebava…uh, što sam nervozan!!!

Reply
Милојко јун 27, 2013 at 23:13

Pa tog Sa Pintu si ti nesreco doveo i garantovao za njega. Sada pljuje po klubu i kvari nam transfere. Koliko znam zahvaljujuci tebi taj Sa Pintu je isplacen do poslednjeg evra odnosno dobio je 120 hiljada evra a igraci nemaju hleba da nam jedu. Da imas malo obraza – ti bi prvi otisao.

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 23:21

Konacno je neko uvideo. Nije dovoljno sto je uradio sta je uradio protkelih meseci, on nam ovim jos vise spusta cenu igracima! Ocemo li cuti kako nekad nekog hvali u futuru?! Ostavka mutavom!

Reply
Coki81 јун 27, 2013 at 23:10

Nalazi alternativu ili pakuj kofere…a i Kokeza i Tončev zajedno s tobom!!!

Reply
aleksandar kg јун 27, 2013 at 23:09

Adzicu vrati se, sve ti je oprosteno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply
JedioSever јун 27, 2013 at 23:04

Dosta kukanja! Idi po Omegu I zavrsi posao!

Reply
marko bl јун 27, 2013 at 23:04

pa zar se posle mesec dana pregovaranja pa odlaska na kipar pa razgovora i navodnog dogovora zove treci covek da se pita kako je tamo i dali treba da idem..zar se taj poziv radi na kraju..pa sta ste radili pre puta na kipar..koga lazes i zasto nas muljate godinama..

Reply
Coki81 јун 27, 2013 at 23:03

Pa doći će onaj Slovenac 😈

Reply
aleksandar sd јун 27, 2013 at 23:16

On bi dosao i bez Stojadinovica i ja ne znam sta ce nam vise takav direktor,ocigledno je da ne moze da dovede nikog, tih njegovih igraca nema nigde, samo prica a nista ne zavrsava, gde mu je sad Fucile koji mu je izmakao za dlaku? ladi j…po kipru 2 dana i sad nista.. Ovi igraci koji su dosli nisu ni dosli preko Stojadinovica. Slovenac ako dodje doci ce zbog trenera. Mi ocigledno imamo spo.direktora koji ne moze da dovede nista zivo. Evo ide utakmica, oni amateri sa ostrva ima da nas osramote.

Reply
Drobnjak iz auta!!! јун 28, 2013 at 00:29

Veca je tuga sto nikoga ne moze da proda..Sto jedan rece :“Ako si pravi trgovac,ti ces prodati i losu robu“,a kod nas toga ima na kilo…

Reply
aleksandar sd јун 28, 2013 at 01:05

Ako Stojic za Mudrinskog,Milijasa,Pantica,Mladenovica ne bi uzeo bar 5 miliona evo tu me seci OMA!! :mrgreen:

Reply
Coki81 јун 27, 2013 at 23:02

Zoki, pa kaži i ti nešto…

Reply
Tole dozivotna јун 27, 2013 at 23:01

Ma idem na kosarkaske vesti,ovde svake godine ista prica.Ovim ne dolaskom ne dolazi ni Ninkovic,toliko o prelaznom roku

Reply
Brana јун 27, 2013 at 22:59

Stojadinovic(folirant),Toncev,(Dacicev covek)Antic(Dacicev covek i sedeo u Vesicevoj upravi),Nikolovski(Vesić-Lukic),Maza Vasilijevic(Vesic-Lukic),Pantovic(Vesic-Lukic),P.Ćulibrk,M.Ćulibrk,Basanovic(nevazni)…mozda jos neko da pod hitno napuste Zvezdu!!!Da se za sportskog direktora dovede covek sa vizijom koji bi uredio omladinsku skolu(Stojadinovic ni ne pomislja),U upravi iskljucivo oni koji mogu doneti novac!Dzajic ako nema snage da se nosi sa ovim,neka se jednostavno povuce!Ovo sto se desava u Zvezdi je sramotno!

Reply
Tole dozivotna јун 27, 2013 at 22:58

Pa ja lepo rekoh,Covaca na celo.Ovi ostali su nesposobni i nepotrebni

Reply
Tole dozivotna јун 27, 2013 at 22:59

Covica 😀

Reply
aleksandar sd јун 27, 2013 at 22:58

Stojadinovic je za mene jedno veliko razocaranje!ali veliko! Pa covece tebi je uvek neko drugi kriv?!! Za svo vreme on doveo jednog dobrog igraca i to u minut do 12, osim toga nista? ej? A puna su ti usta bila,Portugal,Sporting,Porto,Barca ovo ono, u pravu je onaj Andjus kad kaze da si manipulator koji ne zna da prizna svoju gresku i uvek krivi drugog. Pa sta si ti mislio da ces imati 5 miliona evra za pojacanja?sta? ti za 400 000e ne mozes da dovedes jednog igraca sa Kipra cija liga je u finansijskoj krizi i svi odlaze.. Sad ti je Pinto kriv? Jedan Kokeza ima bolje veze od tebe.. Od nedelje do nedelje lazes ovaj narod i mazes oci,dok vreme ide! Rekao si u petak 4 pojacanja, a ovamo se hvalis po novinama“jak tim pravimo,ne salim se“ sta ti pravis lazni menadzeru? Trebali ste da se odlucite sta cete,sa mladim timom ili sa pojacanjima, a ne da prvo palite narod pa posle ne dodje niko…vise moju podrsku nemas…odlazi!

Reply
Tole dozivotna јун 27, 2013 at 22:57

Stojadine a sta to treba da kaze Sa Pintu Dosi.Da smo prvaci Evrope i sveta i dan danas.Covek igra za pare,a toga nema kod nas.Nisam razocaran,jer svejedno bi i sam otisao kada bi video gde je dosao

Reply
Coki81 јун 27, 2013 at 22:52

Baš, baš. ali baš sam razočaran…kakav bedan osećaj! 🙁 👿 :facepalm:

Reply
MILAN KG јун 27, 2013 at 22:51

ljudi evo ko je doveo Stojanovica za trenera premotajte do 30 minuta i pustite https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RjudgcmQoNw#at=1821 da li je moguce da Jovanovic kaze da je Andjus doveo trenera

Reply
otpisani101 јун 27, 2013 at 22:43

izgleda da stojadinovic iole ozbiljnijeg fudbalera ne moze da dovede…od silnih veza u barseloni,portu od pojacanja dobismo samo potrosenog mijailovica i rakica koji nije mogao da igra ni u nizerazredne klubove u svetu…izgleda da uprava se totalno pogubila u medjusobnim svadjama a i dzajic je iz vremena socijalizma pa je zato normalno da mu surak bude generalni sekretar…vaterpolisti su prvaci evrope jer su svi bili kao jedan…od uprave sa nekoliko klanova i ova pojacanja su nesto…daj sta das…na zalost ni ova sezona ne pocinje kako dolikuje zvezdi-od uprave i bezbroj upravnih odbora koji skoro redovno nemaju kvorum,do trenera koji dolazi iz lige koja verovali ili ne je gora i od nase,do pojacanja koja su daleko od renomea zvezde…ali zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Coki81 јун 27, 2013 at 22:36

Nije Sloba kriv, mi smo g…a!

Reply
Red Star јун 27, 2013 at 22:30

Nevezano za temu….kada je promocija novog dresa? 😎
Ja ne mogu da dočekam :mrgreen:

Reply
Dejan јун 27, 2013 at 22:27

Mislim da ovo nije nimalo korektno od Pinta i da je Stojadinovic donekle u pravu. Koliko ja znam, Pinto je svoju platu dobijao na vreme, a i Dauda je isplacen, tako da ne vidim razlog da prica ovako.

Reply
Saša јун 27, 2013 at 22:25

Jebo te on ti si ga doveo 😈

Reply
Sreks јун 27, 2013 at 22:23

E poceo ovaj Stojadinovic da me mraci…Do pre pet dana kleo se u Sa Pinta a sad ga pljuje…Pa nisam ga ja doveo u Zvezdu nego ti…

Reply
MILAN KG јун 27, 2013 at 22:22

Stojadinovicu kako te nije sramota?! ti si doveo pinta on je rekao bolnu istinu zunioru,da igraci ne primaju plate ili ih ih primaju ali nena vreme i ja tu ne vidim nista sporno. vrlo vesto manipulises i prebacujes krivicu na druge za svoje neuspehe, kada je pinto bio trener i kada je vratio istu razliku kao murinjo ti si se elegantno izvukao i opleo posvom prijatelju. ako u buduce jos neki igraci budu zvali pina ti nikoga dovesti neces.

Reply
Brana јун 27, 2013 at 22:21

Da,Sa Pintu mu je kriv!Gospodin radi na stetu Zvezde!Doveo Garida i Daudu-zakopao Mudrog i Micka!Sigurno je hteo i ovde da se ugradi,pa ga je ispusio!Na zalost nece biti transfera Ninkovica,doci ce samo oni koji nemaju gde da igraju!Da je on dobar menadzer on bi prodao neke igrace iz Zvezde,ni to ne ume!Ja molim upravu Zvezde da sto pre oteraju ovog lika.

Reply
Miki Delija јун 27, 2013 at 22:19

Jedino razumno resenje je da svi do jednog podnesete ostavke.Ali za to treba imati obraz sto znaci da ostajete svi da i dalje pravite ovu smejuriju…..Privatizacija!!!!!!

Reply
milos јун 27, 2013 at 22:13

svi se mi kunemo u dzajica stojadinovica i takve treba to bre najuriti i postaviti gospodina covica za predsednika zvezda bi sa njim bila kao nekad pre samo basket pogledati i dosta je kod nas u basketu dolaze jaka imena kosarke i nude se a u fudbalu nam dolaze igraci koga niko nece i na kraju karijera uzas slab rad nepismeni ljudi rade u zvezdi sto mu nisi rekao svaki mesec dana plata ako ne slobodan si igrac zvao on pinta malo sutra nego nisi ti mogao da se uklpopis u transfer pa kriv pinto ko danas negde radi dzabe samo ti u zvezdi stojane malo sutra

Reply
MILAN KG јун 27, 2013 at 22:43

za ove sto se kunu u Dzajica mogu da shvatim donekle jer su ljudi zaslepljeni i misle da je on sam pravio sampionski tim iz Barija i Tokija, licno smatram da je Dzaja trebao da odgovara gde su nestali toliki milioni ?. Sto se tice stojadina ti koji se u njega kunu treba da posete psihijatra!!!!!!!!

Reply
bane јун 27, 2013 at 22:12

bre pljujem ja ovog Stojadinovica vec mesecima, ali jbga nije vreme da se lomi preko kolena, moramo da nadjemo bar jos tri igraca, tj dva stopera… trebalo je za Dosu dati pola miliona e bez plate i pitanje je koliko bi dobili od njega kasnije, zapeli ste za njega kao da je jedini, a Stojadinovic nek ne svaljuje krivicu na Pinta od vise nije ovde i dovidjenja.. samo Krneta moze da igra stopera u prvom timu… ajde slozno malo kao deca se kolju ko je u pravu a ko nije… Mislim da mozemo Jokica da dovedemo, znam da nije neki stoper ali nek bude treca varijanta i potreban je jos jedan kvalitetan, e sad pitanje je ko zeli da dodje u ovakav klub u kome se ne zna ko pije ko placa… shvatite da imamo ogroman dug i PRVI i najvazniji cilj je stabilizacija…

Reply
mile јун 27, 2013 at 22:10

Pa ti si doveo Pinta, Stojadinovicu. On je tvoj drug. Sedeo si sa njim na klupi. Pricao si sa njim portugalski, branio ga, hvalio ga, mesao mu se u posao, donosio odluke skupa sa njim, bio mu desna ruka…
Sta to sada bi? Nevalja ti? Zasto? Zato sto je rekao istinu ili je i on trebao da laze kao sto nas ti lazes od kada si dosao.
PS. Robi, nas Robi… Sta su mu radili, sta je sve trpeo, gutao, krio od javnosti… A reci ruzne nikad nije rekao. Nikad! Gresni smo prema njemu, nema nam napred sve dok se ne iskupimo, dok ga ne vratimo. A ovi cupavci i rokeri koje sad dovodimo… sviraju samo po jedan koncert i cao… a onda pljuvacina po nama. Tuga…

Reply
Zeljko јун 27, 2013 at 22:09

Sa pinta si ti doveo,nemoj vise da lazes ovaj narod,ili dovedi nekog da valja ili lepo idi, pravi si demagog.

Reply
marko bl јун 27, 2013 at 22:05

stojadinovicu ne kenjaj..sumnjam u tvoje i namere tvoga druga sa pinta prema zvezdi..muljate mi vas dvojica opasno..dzaji i covicu verujem ostalima ne..sto bi glasacki rekli suzdrzan sam..dovodi bre igrace pojacavaj nista do sada nismo jaci nego pre..prodaj nekoga ako si takav menadzer..lako je bilo prodavati dok je zvezda pravila asove a vi punili dzepove..stojadine manje pricaj zavrsavaj poslove..

Reply
kekekek јун 27, 2013 at 22:05

Adzicu vrati se! 😀

Reply
Pjano јун 27, 2013 at 22:00

Svi igraci prolaze i treneri i clanovi uprave…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јун 27, 2013 at 21:58

Sa pinto ma/u ti jbm !!!!

Reply
Coki81 јун 27, 2013 at 21:57

I biće sve gore i gore ako podhitno ne rešavamo stvari kako treba…već se i u Tunguziji čulo da Zvezda ne plaća plate igračima…i molim medije da ne k…aju više da je igrač hteo u Zvezdu, kao što su prvo rekli…

Reply
Korina јун 27, 2013 at 21:56

au sta uradi covece ❓

Reply
petko јун 27, 2013 at 21:53

nije Pinto nista pokvario Vi ste sve usrali a sada Vam krivo kad Vas prozivaju po svetu. Sve ste usraliiiiii

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 21:56

Tacno tako.

Reply
Беране ЦГ јун 27, 2013 at 21:53

Ljudi,mene brine nesto,da li se Ninkovic i Kovacevic znaju sa Sa Pintom?

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 21:56

Garant je i za to kriv portugalac!

Reply
crni djic јун 27, 2013 at 21:51

Kazu za Sa Pitu kad umre zakucaće eksere na tabut da ne ustane koliko je „uporan“, a on pobjeze ko zec!!!

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 21:55

pobegao je jer nema sa cim da radi, daju mu uslovno receno skart i skroz ga razumem! Samo kad ti u svemu ovome ne vidis krivicu stojadinovica!

Reply
zvezdas јун 27, 2013 at 21:51

meni sve smrdi ovde da stojadinovic laze mnogo,da ovaj uopste nije hteo da dodje nego nas je lozio malo cisto da ne prodje prelazni rok a da ne bude malo jacih imena…mozda nisam u pravu ali mi mnogo smrdi posto se nesto mnogo nakacio na pinta koji je po meni vrlo korektan covek

Reply
NCZ јун 27, 2013 at 21:50

dobro bar je covek priznao da je sa pinto kriv zbog transvera igraca,mogao je da nevede bilo koji razlog njegovog ne dolaska u Zvezdu.

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 21:54

bar je covek priznao da sam nije kriv 🙂
sa kakvim ja ljudima delim tribinu!

Reply
NCZ јун 27, 2013 at 22:33

huliganu jedan bezobrazni :facepalm:

Reply
ЦЗХН јун 27, 2013 at 21:49

Што би рекао Човић-пљује извор са кога је пио.Никад у већем Клубу неће радити.Што му није рекао како је он исплаћен и како су странци примљени у Звезди?Могао је и случај Дауде да наведе…А ни ти ниси бољи-ако буде СД попут тебе скењаће и ту каријеру,што му искрено желим!

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 21:44

Da je rekao da sam ja kriv je l’ bi poverovali?
Napolje sa Stojadinovicem.

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 21:47

Razloge necu da nabrojim NAMERNO, toliko niste retard#rani!

Reply
josif јун 27, 2013 at 21:43

Ko je bre doveo tebe Stojadinovicu,pa ti si katastrofa covece,pa pricas samo po novinama u pravu je onaj Andjus treba da ides i to sto pre covece smucio si nam se vise.Pa gde je tvoj autorite,gde su price da ces dati ako treba i licno svoj novac da pomognes ali o tebi netreba pricati jer je Zvezda u najtezoj situaciji od svog osnivanja tako da si ti i nebitan.Na 20 dana pred pocetak sezone mi nemamo tim,nemamo prakticno nista i neznam uopste zasto smo placali licencu kada nemamo igrace,bolje da su te pare ulozili u neke igrace,zadrzali Pantica i Micka nego ovako da igramo Evropu sa omladincima.I od ove sezone nema nista,ovo je najgora uprava u istioriji Zvezde,samo kukaju po novinama,te nema para,te nemogu da se snadju,pa sto ste gospodo dolazili kada nemate ideju da resite probleme go gospoda nego prosjacite od drzave preko novina.Bruka!.Pozz.MKD

Reply
Andrej јун 27, 2013 at 21:49

Ajde prekini vise!

Reply
INĐIJA јун 27, 2013 at 21:59

Prekini Josife! Brani Stojadinovica koji je us#ao trenera, dva nasa igraca i jednog stranca, omladinska skola mu tapka u mestu, nista nije doveo, niti je ikog prodao osim Spajica koji nam treba… To su vam potezi naseg nadam se bivseg sportskog direktora.

Reply
JA јун 27, 2013 at 21:42

Pocinje da me nervira ovaj Stojadinovic ❗

Reply
Rape Delija јун 27, 2013 at 21:42

Je..m mu m….r cigansku, cupavu!

Reply
milos јун 27, 2013 at 21:41

ti stojadinovicu mnogo pricas malo radis jel znas u kojem si klubu nije ti ovo spanija i portugal ovo je zvezda ovde ljudi pate vec sest godina cekamo titulu ustajemo sa bolom i nadom da ces dovesti nekog pravog igraca a ti nula sto se nepopenjas na tribine da vidis kako je nama ako nepopravis ekipu nabolje leteces nisi ti zvezdu zaduzio sta si obecavao kad si dosao hocemo bre igrace za nasu zvezdu a ne da popunis 22 igraca kvalitet bre ili kupi se i odlazi dosta nam je tvojih lazi verovao sam ti a sad nista ti neverujem

Reply
zvezdan јун 27, 2013 at 21:40

Stojadine ne prodavaj nam muda za bubrege dovoljno smo mi sankani sve ove godine mislim na nas navijace.Pa ko je doveo tog portugalca moj deda , uvali ti ga prijatelj aaa

Reply
cccc јун 27, 2013 at 21:39

pa ti si i njega doveo j**o te on!

Reply
madness2233 јун 27, 2013 at 21:38

Ajde sta kakite sad,nije dosao,hvala lepo,Stojadinovic neka trazi novog igraca.Trebaju nam 2 stopera i 2 ofanzivna vezna-jedan je mozda taj slovenac,drugi Ninkovic iskreno ne verujem da ce da dodje.Ima jos dosta kvalitetnih igraca nije Junior jedini..

Reply
nebo јун 27, 2013 at 21:38

Pa sada je najlakse reci da je Sa Pinto kriv,pitam se dali ces uspeti da dovedes stopera do 18 jula…

Reply
Čiča јун 27, 2013 at 21:37

Ko zna zašto je ovo dobro!

Reply
vladan јун 27, 2013 at 21:34

Prijatelj prijatelju uvalio, uh uh uhuhuhhhuuu

Reply
Realan82 јун 27, 2013 at 21:38

Sta uvalio covek prica kako jeste,potrebene su godine da popravimo imidz.

Reply
Dusan јун 27, 2013 at 21:33

Nije mi jasno ako se ne plati ima pravo na raskid ugovora i drugo kao da Zunior nije znao kakva je situacija pre nego da ovaj ode. Nesto mi je ovde nelogicno

Reply
Igor јун 27, 2013 at 21:31

Tog Sa Pinta si doveo ti. ❗ ❗

Reply
marakana јун 27, 2013 at 21:31

ma nemoj, a sta je trebalo da mu kaze, da tece med i mleko ! pa svako bi prijatelja ili poznanika posavetovao dobronamerno, ili ga upozorio ako ga ovaj pita za savet. najlakse je prebaciti krivicu na drugog !

Reply
Pesho Sever јун 27, 2013 at 21:31

Aj ti lepo pakuj kofere bio sam uz tebe uvek ali sve sami izgovori u zadnje vreme sa tvoje strane i uvek je nesto drugo u pitanju,a tog istoh Sa Pinta si ti doveo i rekao da ti je dobar prijatelj tako da Stojadine mislim da je vreme….

Reply
Delija јун 27, 2013 at 21:28

Postujem Stojadina ali daj brate,Sa Pinto je prijatelj Zuniora sta je trebao da kaze-da ga laze?A i pre toga ti kazes da te je razocarao SA Pinto sto je otiso,pre toga kazes da je ljudina i smeker , a predsednik kaze da nisu mogli da mu dovedu mesija i ronalda….a realno uprava nije ispunila dogovor sa njim i otiso covek,vidi da ne moze da nam veruje….Ipak mislim da cemo imati dobar tim za sledecu sezonu….

Reply
Danilo1967 јун 27, 2013 at 21:26

Pa,on je doveo Portugalca….ne znam sta se sada cudi???!!!

Reply

Leave a Comment