Moja Crvena Zvezda
ОсталоПливање

„НЛБ Трофеј Београда 2013“ на 25.мају

11923324234XII медјународни митинг „НЛБ Трофеј Београда 2013“ одржаће се 22-23. јуна на базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић“, на 25.мају. Познати престижни турнир је последњи на коме ће пливачи моћи да поправе и испуне норме пред СП у Барселони (23.јул-3.август).

Осим великог броја пливача из Европе, на познатом митингу ће учествовати и чланови ПК Црвена звезда, пливачи тренера Александра Шканате и Живка Параноса. Празник пливања за викенд на Дорћолу. Улаз је слободан за све љубитеље пливања.

Прошлог викенда у Ваљеву, одржан је XVI међународни пливачки митинг „Петница Куп 2013“, на коме су наши пливачи остварили још један сјајан резултат. 12 злата, 9 сребра и 9 бронзи, 2. место са 859 бодова у укупном пласману. Велики резултат за наше пливаче и клуб, после Београдске лиге, је доказ да су наши делфини на правом путу.

После „НЛБ Трофеја Београда“, наши пливачи ће тренирати до 1. јула када одлазе на припреме у Бечеј, где ће се спремати за државно првенство које је на програму, 19-20.јула. Од 21.јула до септембра наши пливачи ће бити на одмору. Школа пливања ПК Црвена звезда ће радити до 28. јуна, а најмлађи полазници ће се такође у септембру вратити тренинзима.

Будите уз МЦЗ и пратите Пливачки клуб.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment