Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Звезда ником не остаје дужна

kkcz1Поводом најаве тужбе арбитражном трибуналу ФИБА (БАТ) од стране Елтона Брауна, КК Црвена звезда Телеком се огласила саопштењем:

КК Црвена звезда Телеком ником не остаје дужна и то свима мора да буде јасно. Индивидуална је ствар и право Елтона Брауна да покаже колико воли и поштује Црвену звезду, али све те емоције би требало да усагласи са коментарима које је остављао на друштвеним мрежама, како не би у заблуду доводио бројне симпатизере црвено-белих. Јер, из овога се само може закључити да Браун воли Црвену звезду до последњег долара. Ни мање, ни више од тога.

Такође, КК Црвена звезда Телеком још није добила никакав званични документ о наводној Брауновој тужби од стране ФИБА. А, колико се тачно дугује Брауну, може да се утврди тек када се у обзир буду узели сви дисциплински прекршаји које је Браун направио током сезоне.

КК Црвена звезда Телеком поново је у прилици и да демантује неистинита писања неких медија о наводном ангажовању појединих играча. Као што су нетачне биле информације о наводној промени тренера, тако су неистините вести и да је Црвена звезда Телеком ангажовала Дарка Миличића. Иако је клуб пружао информације да Миличић не долази у Звезду, поједини медији су очигледно помислили да боље познају ситуацију унутар клуба па су још једном у кратком временском року пласирали лаж и на тај начин дискредитовали себе.

КК Црвена звезда Телеком апелује на све симпатизере клуба да не подлежу провокацијама којима су медији очигледно склони кад је наш клуб у питању. А, проверене, тачне и званичне информације које се тичу не само трансфера играча него свих дешавања у клубу могу да добију на званичној интернет страници клуба www.ккцрвеназвезда.рс.

КК Црвена звезда Телеком Београд, 21.06.2013.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

pedja јун 21, 2013 at 21:46

Ma nije sporno sto mu dugujemo, meni je interesantno, kako mediji bas danas da plasiraju tu vest, kuva se nesto na Kalemegdanu, sto nekome ne odgovara, pa onda brze bolje plasiraj neku ruznu vest o Zvezdi.

Reply
БруталноРеалан јун 21, 2013 at 19:21

Ја не знам докле иде ова бахатост, то изгледа само код нас човек не сме да се жали на нешто што му следује. Значи довели сте га, има загарантован уговор отерали вратили па раскинули уговор и то једнострано и сад он је он мањи човек што тужи? Невероватно, навикло то да неко трпи и чека, чик нешто да замериш газди. А то да ли нас воли или не воли то је његова ствар, он има апсолутно право да потражује оно што је потписано .

Reply
duci јун 21, 2013 at 18:15

A,kleo se u ljubav prema delijama…

Reply
sinisa јун 21, 2013 at 17:52

Pogledajte samo fudbalski i kosarkaski klub nemoguce ih je ni uporedjivati. Dok je KK jenda ozbiljna organizacija u FK je rasulo jedni pricaju ovo drugi ono niko ne zna ko sta radi ni sta radi.

Reply
Stefan јун 21, 2013 at 17:26

A taman smo se nalozili da Milicic dolazi… 😈

Reply
djole јун 21, 2013 at 17:17

Ok i koliko Braun dodje zvezdi na kraju
🙂

Reply
Branimir јун 22, 2013 at 10:14

Боље не питај!

Reply

Leave a Comment