Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Ракочевић: „Надам се да ће ме нога послужити и даље“

Igor Rakocevic
Игор Ракочевић

Игор Ракочевић делује као онај стари, пре повреде. Убацио је Партизану вечерас 18 поена и био најефикаснији играч Црвене звезде. У првом полувремену није био у свом ритму, али је зато у наставку убацио три тројке, био прецизан и са линије слободних бацања, а на крају меча, кад је било најбитније узимао лопту код себе. После утакмице је открио неке непознате детаље око своје недавне повреде.

– Имао сам тешку повреду, требало је да будем месец дана ван терена. Ишао сам на ту терапију плазмом после које сам се вратио већ после десет дана, што је прерано. Осећао сам се лоше и несигурно, испао сам из форме, осећао тегобе и даље, али се полако враћам у стање пре повреде и надам се да ће ме нога послужити за даље. Мени је сваки дан битан за опоравак, али ће ми помоћи адреналин који добијам од наше публике – рекао је Звездин капитен.

Што се вечерашњег меча тиче, рекао  је да је то апсолутно заслужена победа, па чак и оне две тројке од табле које су погодили он Савовић у последњој четвртини.

– Ово је веома битна победа за нас. Имали смо проблема са повредама, лошом формом, али смо показали да имамо снаге и карактер. Било је јако тешко, много фаулова, било је доста контаката, али смо успели да останемо у животу. Што се оне тројке тиче, када шутирате из окрета увек је боље лопту бацити што јаче, тако су веће шансе да ће се одбити од табле. Борили смо се поштено и заслужили смо да нам се мало среће врати – закључио је Ракочевић-

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Delija Osvetnik јун 11, 2013 at 12:50

Игоре мајсторе издржи твоје делије су уз тебе.А,онима који су врећали,ову људину и човека који са једном ногом игра јер звезду воли и игра срцем за њу, питаћу,ако мислите да сте бољи од њега зашто лепо не одете да играте уместо њега?

Reply
milos јун 11, 2013 at 11:46

ja sam i pred utakmicu rekao da je igor kljuc svega i da njega nemoze niko da cuva i gde je on igrao i kako grobari mogu samo na igricama da igraju srce imas svi te volimo imao si lose izdanje u prvoj i drugoj utakmici ali povreda je kriva samo majstore polako trebas ti nama za evro ligu a sutra cemo da ih oderemo pa na petu da slavimo kod njih

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK јун 11, 2013 at 07:23

Kad ce se vratiti Cvetkovic?

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 21:28

Неће скоро! (А можда ни тад!)

Reply
VESICU ODLAZI! јун 11, 2013 at 02:09

Napred lafe!Napred Igore legendo

Reply
Aimar јун 11, 2013 at 00:55

Pricajte vi sta god hocete za njega,vredjajte ga,sram vas bilo,covek igra sa jednom nogom,igra srcem,jer voli Zvezdu!! Legendo vodi nas do titule!!!

Reply
ZORAN јун 11, 2013 at 00:29

igore ne slusaj ti ove budale sta kenj..u ti si nas najbolji igrac i nas kapiten a ti koji te kritikuju zbog toga sto ne postignes na sve i jednoj utakmici po 25 poena ti nemaju veze sa zivotom

Reply

Leave a Comment