Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДруги пишу

Душко Пијетловић: Спортски мотив важнији од новца

Ватерполисти Црвене звезде, Душко Пијетловић и Андрија Прлаиновић остаће уписани златним словима у историји ватерпола након освајања треће узастопне титуле шампиона Европе. Пре две године, овај двојац се окитио Европским златом са екипом Партизана, прошле године са екипом Про Река, да би ове године то исто поновили са Црвеном звездом.

Pijetlovic

Душко Пијетловић се након освајања треће узастопне Европске титуле у изјави за “Спортски Журнал“ захвалио свима који су подржавали њега и његову екипу.

Утисци су се брзо слегли, навикао сам на све ово, ипак је трећа за редом. Шалу на страну, увек је лепо када видимо колико нас је људи пратило, подржавало. И хвала им на томе.

Признао је да на почетку сезоне није очекиво да Црвена звезда може до титуле Еврпског шампиона.

“Још летос на представљању тима сам рекао да ми је циљ да у Лиги шампиона одемо што даље, превасходно због младих играча, како би стекли што више искуства. Надао сам се да можемо да стигнемо до четвртфинала. Размишљање о полуфиналу је већ био сан.“

Након освајања Купа, Црвена звезда се нашла у незавидној ситуацији. У клубу није било новца за плате, а играчима је поручено да су слободни у потрази нове средине, али ватерполисти Црвене звезде су и тада показали да су прави шампиони.

“Један је финансијски мотив који не може да у потпуности да задовољи захтеве. Ми смо ове сезоне играли на спортски мотив. Имали смо сјајну атмосферу и управо је наша предност био тај екипни дух, и начин на који смо се односили једни према другима.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

nn јун 10, 2013 at 19:55

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Reply
Andrej јун 10, 2013 at 15:22

Kapa dole ljudino!

Reply
INĐIJA јун 10, 2013 at 16:18

Kapica!

Reply
Andrej јун 10, 2013 at 17:21

U pravu si sugradjanine 🙂

Reply

Leave a Comment