Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаКошарка

Ватерполисти гости Пионира вечерас

v289207p0Ватерполисти Црвене звезде остварили су фантастичан успех. Први пут у историји клуба освојили су титулу шампиона Европе. За црвено-беле ватерполисте ово је био маестралан завршетак сезоне у којо су освојили триплу круну и тако доказали своју доминацију. Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком упућује искрене честитке ватерполистима на сјајном резултату, правом спортском подвигу, са жељом да са овако врхунским спортским достигнућима наставе и у будућности.

После освајања европске титуле ватерполисти Црвене звезде биће гости на трећем и одлучујућем дуелу полуфиналне серије кошаркашког плеј-офа између Црвене звезде Телеком и Мега Визуре. Сви посетиоци београдског храма кошарке биће тако у прилици да још једном поздраве шампионе Европе и на начин који је својствен само навијачима Црвене звезде одају им почаст за све оно што су урадили ове сезоне. Ватерполисти ће свакако бити и подстрек црвено-белим кошаркашима да следе њихов пример, забележе победу и пласирају се у финале.

Утакмица између Црвене звезде Телеком и Мега Визуре на програму је у недељу од 21 сат, а улаз у дворану Пионир је бесплатан.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Cheda јун 2, 2013 at 17:50

Ja koji kukpujem sezonsku kartu godinama, koji dolazim na beznacajne utakmice sa jos par hiljada ljudi, sad, zbog besplatnog ulaza, ne mogu da udjem u halu, od onih koji ni ne znaju kosarkaska pravila. A vole Zvezdu iz fotelje. Hvala Zvezdi sto je obezvredila sezonsku kartu i pljunula me. Ne dolazim veceras da pozdravim vaterpoliste. Ceda

Reply
Dražen јун 2, 2013 at 17:56

Je li zabranjen ulaz vlasnicima sezonskih?

Reply
forza stella rossa јун 2, 2013 at 18:24

Ne tupi ga Chedo vec kreci ka Pioniru,zauzmi poziciju i uzivaj u utakmici 😉

Reply
madness2233 јун 2, 2013 at 15:56

Crnogorski vaterpolo reprezentativci Miloš Šćepanović i Aleksandar Radović stizu u Zvezdu.

Reply
forza stella rossa јун 2, 2013 at 15:54

Taman da objasne kosarkasima kako se razbija „zona“.Bice fantasticna atmosfera i treba to iskoristiti da se razbije ova Mega sa 20 razlike!!Bila bi to najbolja uvertira za derbi ….

Reply
vanja јун 2, 2013 at 14:22

Auu kako ce da grmii…. Sad bih pjeske krenuo iz Pg. Svi su zasluzili ovacije ali svi vi koji imate cast da budete veceras u pioniru pustite najveci krik kada sa razglasa cujete Deeniis Sefiiiiiiik…..

Reply

Leave a Comment