Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Савић и Аврамовић после финала

Sampioni Evrope - VK Crvena zvezda
Шампиони Европе – ВК Црвена звезда

Након освајања и последњег трофеја за који смо конкурисали ове сезоне, а који је био и највреднији, тренер Црвене звезде тешко је успевао да опише како се осећа на крају када смо ОСВОЈИЛИ СВЕ.

– Немам речи после овог тријумфа! Свака част момцима, заслужили су ово, пресрећни су сви. Утакмица је била тврда до самог краја, али то није битно, само  је тај крај битан. Почели смо сезону поразом од Југа, завршили смо је утакмицом са њима и сви смо се надали да можемо да им вратимо победом. На крају смо победили најбољу екипу на свету… Не знам како да опишем своја осећања – успео је некако да да изјаву Дејан Савић.

Марко Аврамовић је постигао последњи гол на мечу, онај победоносни и сви ћемо га памтити по томе.

– Ово је невероватан осећај и сигурно један од најдражих трофеја које сам освојио. Показали смо да смо јачи и од свих проблема са којима смо се носили. Надам се да ће се пронаћи средства да овај тим остане на окупу и да настави да осваја трофеје – видно узбуђен је изјавио Марко Аврамовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

czv јун 2, 2013 at 15:27

Sampioni svaka cast,nadam se da ce nam i radost doneti i kosarkasi 😀

Reply
bijelac јун 2, 2013 at 09:48

Sampionima evrope je budzet oko 300 000 eura,ima li u ovoj zemlji neki sponzor koji je pametan pa da ulaze u ono u cemu smo najbolji,ili ce da se raspe ovaj tim…

Reply
dragan јун 2, 2013 at 09:47

Сада имамо 4 титуле првака Европе!.Kошаркашице, алтетичари, фудбалери и ватерполисти!

Reply
Zvezdas јун 2, 2013 at 12:36

Da i atleticari su bili prvaci Evrope 1989 godine i to na Marakani http://youtu.be/RiHkbJW1HQY

Reply
milan јун 2, 2013 at 02:55

grobari hakovali sajt bvk crvena zvezda i kao oni napisali kolko titula imaju oni a koliko mi ranije govorili kako cigani skoro naucili da plivaju,pa ti cigani cim su naucili plivanje osvojili 3 pehara gest hakovanje sajta dokazuje kolike su velicine da ne znaju da prizanju kad je neko bolji od njih o njima ne treba trositi reci nego da se sacuva ovaj tim za narednu sezonu i da vladamo jos dugo dugo godina.

Reply
milos јун 2, 2013 at 01:51

Veliko,veliko hvala!!!! Osim fudbalera vatrepolista jel ima jos koji tim titulu prvaka evrope! Mislim da imaju jos kosarkasice ali nisam sigurna

Reply
Zvezda Velikan јун 2, 2013 at 09:00

Atletika, karate.

Reply
Steva јун 2, 2013 at 01:36

njima dati pare a ne onim propalim „fudbalerima“

Reply

Leave a Comment