Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Вешовић: После дербија смо психички пали

Ускоро ће бити пуне три године откада је Марко Вешовић стигао на Маракану. У том периоду Марко је показао велики професионализам и оданост Црвеној звезди. На терену бескомпромисан и борбен, ван њега одмерен и предусретљив. 

vesovicНа јучерашњој утакмици у Новом Саду рођени Подгоричанин одиграо је свих 90 минута и поред повреде примицача коју је зарадио у вечитом дербију. Стегао је зубе и играо, ризикујући да погоршањем повреде доведе у питање дебитантски наступ за репрезентацију Црне Горе.

– Не размишљам тако. Осећао сам се спремним за утакмицу са Војводином и то сам рекао људима из стручног штаба. Нажалост изгубили смо, завршили првенство поразом и свима нам је жао због тога. Испустили смо прилику у сусрету са комшијама да се приближимо на корак од титуле, и након тога направили смо очигледан психички пад од кога нисмо успели да се опоравимо – сумира последња три кола Вешовић.

Пресудни тренутак по мишљењу брзоногог бека црвено-белих у дуелу са новосађанима догодио се у финишу првог полувремена.

– Да смо на полувреме отишли са резултатом 0:0, можда би развој ситуације на терену у наставку био другачији. Судија је показао на пенал у последњем минуту првог дела и сигурно да када примите погодак у том моменту да то негативно утиче на екипу. Посебно ако се у обзир узме то да је једанаестерац био у најмању руку сумњив и да смо играли са великим бројем младих фудбалера, који су због дебија, што је разумљиво имали трему – истакао је Вешовић.

Сезона је завршена, окупљање за почетак нове заказано је за 17. или 18. јун. До тада Марко ће имати мало времена за одмор, с обзиром на обавезе у националној селекцији Црне Горе.

– Веома сам срећан због позива селектора Брновића. Усталио сам форму и добро играо у последње време. Људи из фудбалског савеза Црне Горе и стручног штаба су пратили моје партије и позвали ме у тим. Учинићу све да оправдам поверење и заслужим позив и за наредне мечеве – закључио је дебитант међу „соколовима“ и фудбалер са највише наступа за младу репрезентацију Црне Горе.

Повезане вести

4 comments

Petak 13-ti мај 27, 2013 at 22:52

Misliš kao da ste pali sa marsa,ne znam kad i šta samo znam da nam se glodari smeju šest godina,doviđenja i daj bože više da za vas niko ne čuje!MARŠ BRE IZ ZVEZDE!

Reply
svi mars iz ZVEZDE мај 27, 2013 at 20:25

na derbiju ste pokazali koliko ste zeljni i gladni titule 👿

Reply
ssss мај 27, 2013 at 16:35

Ti si svoje reko i zato nemoj mnogo da pricate 😡

Reply
INĐIJA мај 27, 2013 at 16:30

Kako pocinjue da me nerviraju sa ovim izjavama. Je bas ne mogu da zaobidju te novinare??

Reply

Leave a Comment