Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДруги пишуЕвропска такмичења

Стојчић: „Уз подршку навијача можемо и до крова Европе“

Vaterpolisti Crvene zvezde
Ватерполисти Црвене звезде

Након освајања дупле круне и исцрпљујуће финалне серије, ватерполисти Црвене звезде имали су заслужени одмор. Од понедељка су поново у базенима, спремајући се за још један, последњи подвиг ове сезоне: завршницу турнира Евролиге, у Београду. Поред Црвене звезде, учесници завршног турнира су Југ, Барселонета и Партизан.

Центар црвено-белих, Ненад Стојчић, изјавио је за Спортски Журнал да је екипа имала сасвим довољно времена за одмор и славље након освајања домаћег првенства.

– Имали смо довољно времена за одмор, међутим мислим да нисмо још увек потпуно свесни величине нашег успеха. Још увек сам под утиском атмосфере са Ташмајдана и мислим да ће морати да прође још времена док заиста схватимо какав смо подвиг направили – искрено говори млади ватерполиста.

Наравно, сада треба сву енергију и мисли усмерити на завршни турнир Евролиге.

– Имамо шансу да освојимо „триплу“ круну и пробаћемо да је искористимо, наравно. Имаћемо уз нас и наше навијаче који нам дају сјајну подршку целе сезоне и уз њихову помоћ ни тај циљ није недостижан. Очекују нас тешке утакмице, али ми ћемо се сигурно борити до краја – закључио је Стојчић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Lazovic za kapitena мај 22, 2013 at 13:34

to bi bio strasan podvig

Reply
Rajko мај 22, 2013 at 13:27

Hajdemo Zvezdo verujem u vas, radujem se i ponosim se Zvezdinim uspesima. Tripla kruna što da ne pa mi smo Zvezda mi smo najbolji.ZVEZDA ŠAMPION 😛 😀 😆

Reply
sta reci a ne zaplakati!!! мај 21, 2013 at 23:32

A vama alal .!. , tako se igra za grb na kapici i kupacim gacama!! Ja bih onim manekenima(fudbalerima) obukao ove kupace i izbacio ih ispred marakane kao striperei uzimao koji dinar, mozda bi tu imali vise srece!! Ulaganjem novca u ove momke donosi samo radost!!!

Reply
delije bela crkva мај 21, 2013 at 22:43

kako da se nabave karte?

Reply
NikolaDKCZ мај 21, 2013 at 20:12 Reply
Andrej мај 21, 2013 at 20:11

Idemo hrabro!!!

Reply
007 мај 21, 2013 at 20:09

Moju podršku imate u polufinalu,ako mi finansije dozvole i u finalu 😀

Reply

Leave a Comment