Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Савовић: „Огроман мотив за реванш Металцу“

SavovicЦрвена звезда Телеком је у серији од шест узастопних победа у Агрожив Суперлиги Србије. Црвено-бели су без пораза у домаћем шампионату од 17. априла, а занимљиво је да је последњи неуспех Звезда доживела управо од наредног противника – Металца (82:77). Дуел са Ваљевцима заказан је за среду 22. мај са почетком у 20 сати, а и за овај меч улаз ће бити бесплатан.

Имамо огроман мотив да се реванширамо Металцу за пораз у првом делу првенства. Желимо да забележимо још једну победу, добро смо се припремили, одлично тренирамо и надам се да ћемо наставити тријуфални низ – почео је причу Борис Савовић, крилни-центар црвено-белих и додаје:

Металац је пред почетак сезоне најављивао високе амбиције, томе у прилог су говорила звучна појачања попут Вранеша и Дашића. Осим њих, ове сезоне учинком и одличним партијама истакао се Бојан Бакић. То је трио на који ћемо морати највише да обратимо пажњу. Њихов тренутни положај на табели нас неће заварати, јер су они екипа која има квалитет. Имају доста добрих и искусних појединаца, а њихова предност може да буде и то што у Пионир долазе потпуно растерећени, али и жељни доказивања. Ни у ком случају их нећемо потценити, а уверен сам да ћемо поновити приступ и борбеност из претходних мечева.

После проблема са повредом, Савовић се полако враћа у препознатљиву форму. Ипак, стамени крилни-центар истиче да је најважније да екипа игра све сигурније:

– Да бисмо дошли до победе морамо да одиграмо веома агресивно у одбрани. То је кључ, као и концентрација коју морамо да задржимо током свих 40 минута. Трудићемо се да наставимо да подижемо форму пред почетак плеј-офа. Мислим да смо на правом путу и да тријумф неће изостати – рекао је Савовић и на крају констатовао:

– У дуелу са Мега Визуром се видело колико нам је значила подршка навијача. Зато позивам публику да у што већем броју дође у дворану Пионир, а ми ћемо се потрудити да их обрадујемо још једном победом – закључио је Савовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

ognjen banic мај 22, 2013 at 20:40

ima li neko link

Reply
delije мај 22, 2013 at 20:30

ima li prenosa? : 🙂

Reply
emirko svemirko мај 22, 2013 at 19:51

Neko link? 🙂

Reply

Leave a Comment