Moja Crvena Zvezda
Фудбал

„Ноћ музеја“ пети пут на Маракани

Фудбалски клуб Црвена звезда позива све љубитеље фудбала, посебно навијаче Црвене звезде, да у суботу 18. маја од 18 до 02 часова после поноћи посете Музеј на стадиону Црвене звезде, најтрофејнијег клуба у овом делу Европе.

Већ пети пут трофејна сала на Маракани, део је поставке београдских музеја у манифестацији названој „Ноћ музеја“ и са просеком од седам хиљада посетилаца једна је од најпосећенијих. Као и претходних година и ове вас очекују многа изненађења и упознавања са деловима светле историје нашег клуба саткане од бројних победа и трофеја освојених кроз 68 година дугу историју за понос.

imageПред свим посетиоцима ће бити фотографије из периода кад се стадион градио, од 1959. до 1963. године. Затим пехари Купа шампиона и Интерконтиненталног Купа из 1991. године, са којима ће сви заинтересовани моћи да се сликају и са највећег српског стадона који 1. септембра слави пола века од „отварања“ понесу вредну успомену. Овогодишња „Ноћ музеја“ као и претходне протећиће и уз присуство неколико легендарних играча нашег клуба који ће се дружити са посетиоцима. За ову прилику биће отворен и ресторан „Пет Звездиних звезда“ који се налази на западној трибини. Такође, испред стадиона биће постављен штанд на којима ће сви заинтересовани моћи да купе сувенире са обележијма црвено-белих, док ће у доњој сали Музеја бити емитоване „култне“ утакмице које је наш клуб играо у протеклим деценијама.

Дођите у Звездин Музеј и искористите прилику да видите и сликате се са трофејима које поред Београда има још само пет европских престоница.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Miki Delija мај 13, 2013 at 21:43

Odmah sa derbija dolazimo u muzej i pravimo haos jer ce biti sjajno raspolozenje kada budemo na +1 dva kola pre kraja prvenstva.Bice to luda noc 🙂 Jos kada bi im Kadu dao gol u 93.minutu ugodjaj bi bio kompletan.

Reply

Leave a Comment