Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Најава црвено-белог викенда

Овог викенда спортисти Црвене звезде играју веома битне утакмице у различитим спортовима. Пет наших екипа излази на терен, а практично сви мечеви имају велику важност.

ФУДБАЛЕРИ ЗА ТИТУЛУ

Кренимо од фудбала. Наши момци играју против ОФК Београда меч који би могао да буде веома важан у борби за титулу. Победом практично долазимо у ситуацију да играмо дерби за шампионски наслов, а мотив више може бити и тешко гостовање комшија, које би могло утицати да се у последња три кола уђе са једнаким бројем бодова или чак са предношћу у односу на ривала. Наравно, пре свега тога, потребно је савладати ОФК, а у томе ћемо успети само на пуној Маракани. Зато, сви на стадион!

Звезда – ОФК, субота, 19:00.

ofk marakana

КОШАРКАШИ ЗА НАСТАВАК СЕРИЈЕ

Кошаркаши, осокољени победом у дербију, настављају поход ка титули мечом против Константина. Ова утакмица требало би донесе нашим момцима нови тријумф, против не тако јаког ривала и докаже да форма Звезде иде узлазном путањом, пред финиш сезоне.

Меч се игра у недељу у Нишу, са почетком од 20:00.konstant

ВАТЕРПОЛИСТИ ЗА ДУПЛУ КРУНУ

Ватерполисти Црвене звезде играће меч за историју. Прва меч-лопта за титулу након 20 година је у Крагујевцу, где се играч четврти меч великог финала. Прилику да на сјајан начин заврше фантастичну сезону и обједине обе домаће титуле, Звезда има против екипе Радничког, кога је савладала неколико пута ове сезоне, али који ће сигурно скупо продати своју кожу у суботу.

Меч се игра у суботу у Крагујевцу, а почетак је заказан за 19:00.

radnickigosti

РУКОМЕТАШИ ЗА ОПСТАНАК

Рукометаши у исто време као ватерполисти играју веома битан меч, против ПКБ-а. Ипак, док се делфини боре за титулу, рукометаши покушавају да у невероватно тешкој сезони остану у елитном рангу такмичења и и наредне сезоне се боре са најбољим српским клубовима. Нема сумње да ће оставити срце на терену и борити се до последње капи зноја, као и до сада и ми због тога верујемо и њих. Звезда практично и са бодом остаје у лиги, а шта ће бити, видећемо.

Меч се игра у суботу, у 19:00, у Падинској скели.

pkb

РУКОМЕТАШИЦЕ ЗА ИСТОРИЈУ

Са друге, светлије стране, девојке се боре за историјски успех. Иако су у првенству биле на средини табеле, биће у прилици да остваре велики успех и освоје Куп Србије у рукомету. Завршни турнир се игра у Крагујевцу, а противник је фаворизована Јагодина. Наше девојке ће играти потпуно растерећене, што би могло бити нешто што ће их понети ка великом успеху.

Меч се игра у суботу, у „Језеру“, са почетком од 17:00.

САМО СЕ БОРИТЕ, ЗА ТЕ БОЈЕ ДВЕ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

joda023 мај 11, 2013 at 17:17

šta nema nigde prenosa fudbalske utakmice? :facepalm:

Reply
asfg мај 11, 2013 at 19:02 Reply
Lazovic za kapitena мај 11, 2013 at 17:15

u jbt sve u 19,sem kosarke koja je sutra

Reply

Leave a Comment