Moja Crvena Zvezda
Архива

Nikolovski odgovorio crno-belima

Marko Nikolovski

Na izjave sa Marakane u vezi povređivanja Evandra, FK Partizan reagovao je kako to i „dolikuje“, a sve u skladu sa ponašanjem igrača, trenera i čelnika ovog kluba u poslednje vreme. Komšije su ovaj put istakle da komentari naših čelnika „predstavljaju vrhunac sportske nekulture i nemorala“.

Na ove reči reagovao je portparol našeg kluba, Marko Nikolovski.

„Ono što smo čuli, odnosno pročitali je gomila gluposti. Očigledno je da je opsesija Zvezdom neverovatna i patološka. Ne želimo ni da komentarišemo tvrdnje ko je koga povredio, jer je cela zemlja sve videla. Ko nije, može ponovo da pogleda divljačke startove, na primer, Milana Smiljanića nad Evandrom.“

Uostalom, oni koji su bili na stadionu, mogli su da vide ono što nisu gledaoci pokraj „malih ekrana“, odnosno pregrube „nasrtaje“ na list našeg prvotimca.

Reći da su ti startovi „slučajni, u žaru borbe“, može samo osoba koja nije gledala utakmice komšija ili se zaista ne razume ni najmanje u fudbal, obzirom da se puno puta ove sezone moglo videti na desetine preoštrih startova, udaraca, laktanja, gaženja.. na protivničke igrače, čak i kada su oni bili na zemlji, usled „fer-plej i sportske“ igre crno-belih igrača.

Vinovnici ovih startova su oni koji bi trebali biti primer mladjima – Krstajić, Saša Ilić..

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.