Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Небојша Човић: Фудбалерима за Ускрс укупно 27.000 еура!

У изјави за Спортал, подпредседник ФК Црвена звеза, задужен за финансије, Небојша Човић рекао је да ће фудбалери уочи празника добити део плата. Реч је о суми од укупно 27 000 еура која ће бити подељена.

Човић се је истакао да је финансијска ситуација у клубу и даље јако лоша али да су некако успели да прикупе новац од допунских прихода једног домаћег спонзора.

dscf3902-Мартовска рата од „Гаспрома“ још није легла, па смо исплатили само мали део за плате играчима, рекао је Човић

Кад очекујете уплату рате од генералног спонзора?

– Нема шансе да Руси уплате пре 10. маја. Они славе 1. мај, па Дан победе 9. мај, спојили су празниике, па тек после тога надамо се неком приливу новца.

Ближи се и рок за добијање лиценце за УЕФА такмичења?

– Време лети, а ми смо још далеко од решења. Али, боримо се, видећемо, надам се да ћемо успети на време да се изборимо.

Спортски директор, Зоран Стојадиновић је одговорио на нека питања у вези са играчким кадром и предстојећим утакмицама.

– Момци су, без обзира на слабо издање против Доњег Срема, заслужили да добију део плате, јер су направили серију од шест победа у низу, што није лако , каже  Стојадиновић.

Сад су проблем повреде?

– На утакмици против Доњег Срема повредио се и Гаридо, фудбалер веома значајан за нашу игру. Ипак, кога нема, без њега се може и мора. Имамо решење, па ће шансу вероватно добити Лука Миливојевић или Мијаиловић. С дуге стране, Лазовић још није спреман и неће играти под Ђурђевим брдом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

21 comments

Coki81 апр 30, 2013 at 21:12

Hvala na imformaciji, imenjace!

Reply
DelijeBileca апр 30, 2013 at 19:48

jedino Arena Sport 3 prenosi 🙄

Reply
Coki81 апр 30, 2013 at 14:47

Ne zna se, poklapa se termin sa malim klubom…mozda prenosi neka jagodinska tv…

Reply
Miroslav апр 30, 2013 at 20:07

Arena 3 prenosi!

Reply
TIKI апр 30, 2013 at 13:46

pa ljudi imali iko da kaze istinu u kakvoj smo situacij stvarno pusti vise trke neke za titulama pa u klubu se sve raspada daba covic dajic sve je to presporo ili resavajte ili gasi nemozes samo cekati kad ce pokvareni rus poslati tu situ vise i ziviti na slamku pa od nekidan vam je vasoj djeci kojanisu iz beogradaiskljucena topla voda djeca ce vam se razboliti smradovi jedni nekog to neinteresuje cuo sam i da po petnest dana za rucak za redom samo dobivaju grah radije onda djecu raspustite nemoj te ih patiti pa nije onda nista cudno sto djeca bjeze iz zvezde i ja iskreno da mi djete igra tu pobjegao bih od vas pod takvim uslovima iako volim zvezdu ali ima neka norma

Reply
vlado апр 30, 2013 at 14:17

Gubi se odavde!

Reply
Rechke апр 30, 2013 at 20:36

sine, jesi li ti čuo nekad za tačku, zapetu, veliko slovo, odvajanje rečenica, gramatiku i pravopis? Ni sam ne znaš da rastumačiš ovo što si napisao

Reply
Collonelo апр 30, 2013 at 21:07

Svasta bih ti sada rekao al ne mogu ni da protumacim sta si hteo da kazes sve !! Da se gasimo ?Ok tebra pali ti nema takvi ne trebaji !! Jedva smo se izvukli sad opet imamo sansu za titulu a ti ovde mracis !!Neka mozemo mi i bez takvih koji su tu samo kada se redjaju pobede !!!

Reply
dexy122 апр 30, 2013 at 13:45

Napokon mozemo da kazemo da su zasluzili platu

Reply
INĐIJA апр 30, 2013 at 14:12

nisu zasluzili… kao kap koje je prelila casu nakon imanja srece prethodnih par kola je ono zadrzavanje lopte kod zastavice… ako padne jagodina pola posla smo uradili sa titulom, ako nas dobiju mozemo da se oprostimo od iste. To je realnost, a vi sad svako po jedan palac na dole, ajmo..mozete vi to

Reply
dexy122 апр 30, 2013 at 14:47

Tvoje jadanje za lajkovima necu komentarisati, ali cu samo reci da je u ovom trenutku, pobeda bilo kakva dobra, jer ne mozemo da imamo lepu igru, kada nam je tim fizicki izdrziv prvih 15 minuta. Uostalom radije bih da ne igramo nikako, a pobedjujemo, nego da igramo kao kod Robija pa ne mozemo ucackati gol.

Reply
Dejan CZ апр 30, 2013 at 14:58

Tako je druze pobede su samo bitne. Italijani uvek igraju ruzno a na prvenstvima cesto doguraju do samog kraja, nije bitna lepota ako zelite titulu.

Reply
INĐIJA апр 30, 2013 at 15:54

1. Ko moli, sta pricas ti bud#lo? Samo sam skrenuo paznju na gubitare koji nemaju sta pametnije da rade pa lupaju palceve na dole. 2. Pa ti bi voleo da igramo bilo kako i da pobedjujemo, ko ne bi, ali ne ide to tako. Bog nas je pogledao ovih par utakmica i da smo jednu izgubili bilo bi gotovo kao sto ce i biti gotovo ako izgubimo neku od narednih, a idu tezi protivnici i losija forma (sve je losija kako prolaze utakmcie uprkos pobedama). Dobra igra, dobar rezultat. Posere#m se ja na ono cekanje kod korner zastavice, jel to Zvezda? U tom trenutku sam prizeljkivao da izgubimo, jer mi je to veca sramota od onih 0:3 protv Vojvodine.

Reply
INĐIJA апр 30, 2013 at 15:57

Al’ neka, ima i lek za vas ‘titulase’, a to je jedan hladan tus u Jagodini pa cete plakati za dobrom igrom! Shvatite isprani mozgovi, sa onom igrom protiv D. Srema (ne kazem da su komsije nesto bolje) mi nemamo sta da trazimo ovde!

Dimitrije апр 30, 2013 at 18:08

Vec sam ostavio jedan komentar povodom ovog zabijanja u zastavicu, ali kao licni advokat Luke Milunovica (isao sam s njim u osnovnu skolu, moj stariji brat s njim u odeljenje i zivi sam svedok koliki je on, ne Zvezdas, nego Delija!) osecam potrebu da svoje misljenje i ovde iznesem :))
Ljudi, da se razumemo, mene je izludelo kad se Milunovic zabio u korner zastavicu, Zvezda ne moze i ne sme tako da (ne)igra! ALI razmislite malo, imali su stativu u 87. i cist gol koji je samo Bog spasao u 89.! Gol je visio u vazduhu, ja mislim da je Milunovic video da ne ide, da igramo ocajno, i vrv je bio svestan da ce ga prozivati, ni njemu vrv nije bilo drago da steka loptu onako, ali budimo realni, kako smo igrali, tuzno je ali je tako, da se covek nije nabio tamo u korner primili bismo gol..

Reply
INĐIJA апр 30, 2013 at 18:54

To nije Zvezdina igra, mozda od onih prekoputa. On je tu trebao da centrira pa da smo primili jos pet golova, jer veruj mi ceo stadion je reagovao i video jednu od vecih bruka koje je Marakana videla u poslednjoj deceniji.

Reply
Dimitrije мај 1, 2013 at 03:29

Brate, ne treba da ti verujem bilo sta jer sam bio na stadionu, i, kao sto sam vec napisao, izludelo me je to, nisam mogao da verujem svojim ocima sta je uradio, i jos kad sam video da je to Luka iz kraja koji je bre osnovnu skolu „prekrecio“ u crveno-belo! Dobro, malo preterujem, „samo“ je sa ortacima okrecio jedan zid u belo i na njemu crvenom farbom nacrtao prelep grb nase Zvezde i naseg Olimpijakosa, sa natpisom ortodox brothers (da se razumemo, sa onim prelepim fontom 😀 )

Dobro, dosta nefudbalskih tema, kazes trebalo je da centrira. Dobro, lik centrira, i onda neki napadac koga nemamo, neko drvo treba da da gol? Da je centrirao, ovi mrtvi Sremci bi dobili u najboljem slucaju po nas gol-aut, a mozda jos i neku kontru, i posle 4 stopostotne sanse i stative na kraju bi nam dali i gol i cao zdravo titula. Jel bi to vise voleo? Razmisli, ja sam tek gajbi shvatio zasto se on to zabio kod korner zastavice, iako ne mogu to sa sigurnoscu da tvrdim, znam to upravo iz ovih gore navedenih nefudbalskih razloga 🙂

Izvinjavam se na opsirnosti, nadam se da nisam uzalud protracio pola sata zivota potrebnih da se ovaj roman procita onome ko je isti procitao 😀

JOS JEDNA POBEDA I TITULAAA!!! 😀

Coki81 апр 30, 2013 at 13:43

Promena termina za tekmu sa Jagodinom…četvrtak u 19h…

Reply
Aleksa апр 30, 2013 at 14:12

Ima li prenos negde?

Reply
Miroslav апр 30, 2013 at 20:06

Ima na Areni3.

Reply
Zvezdas апр 30, 2013 at 13:27

Mogli bi malo i rukometase da pogledate,cisto reda radi ! 😈

Reply

Leave a Comment