Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

ЛАВ и Звезда настављају акцију!

image (7)Компанија Carlsberg, односно ЛАВ пиво и ФК Црвена Звезда су одлучили да наставе акцију, у којој свим навијачима пружају прилику да бесплатно присуствују утакмицама које црвено-бели играју на Маракани. Добра пракса из последњих неколико мечава на највећем српском стадиону у којима је Звезда забележила максималан учинак, наставиће се и за наредни окршај са ОФК Београдом.

Као и претходног пута, потребно је само да се региструјете на сајту www.lavigraistrast.com и да унесете код који се налази испод отварача лименке ЛАВ пива. Уколико сте се већ раније регистровали, довољно је да унесете код односно кодове. Акција траје до петка 10. маја до 12 часова. Списак свих регистрованих навијача на дан утакмице, у суботу 11. маја налазиће се на штанду на западној трибини, где ће се у зависности од броја унетих кодова делити улазнице за западну трибину. Максималан број карата за сусрет са ОФК Београдом које може добити један регистровани учесник наградног конкурса „Лав игра и страст“ је четири. Право учешћа имају и они који су ову могућност већ искористили за претходне утакмице. Како и до сада, сви учесници ће путем е-mail адресе бити обавештени о броју карата на који су остварили право.

Учешћем у наградном конкурсу „ЛАВ игра и страст“ свим навијачима се пружа могућност да освоје изузетно вредне и атрактивне фудбалске награде. Уједно, сваки унети код доприноси београдском клубу да што пре од свог спонзора добије модеран клупски аутобус.

Повезане вести

2 comments

Dusan RSRS мај 1, 2013 at 14:48

Slazem se sa bratom delijom! Dajte obavjstenje koliko jos…znamo da svakim danom napreduje…zelimo da znamo svaki dan koliko jos treba…imamo pravo na to!

Reply
DelijeBileca апр 30, 2013 at 20:02

Zamolio bi predstavnika LAV piva da se obrate i kazu koliko jos treba kodova da se dobije autobus, ali ne da igrace posaljemo u pm, vec da na gostovanja u Ligi Sampiona idu sa pristojnim busom. 😉

Reply

Leave a Comment