Moja Crvena Zvezda
Архива

Košarkaši u Vršcu

Aleksandar Cvetković

Košarkaši Crvene zvezde sutra će u Vršcu imati težak zadatak u meču protiv trenutnog lidera domaće lige, ekipe Hemofarma. Nakon debakla u derbiju, crveno-beli su se trgli, odigrali nekoliko dobrih utakmica, ali su utisak ponovo pokvarili u meču prethodnog kola protiv OKK Beograda, gde su poraženi minimalnim rezultatom.

Situacija u borbi za plej-of sada se znatno zakomplikovala, pa će sada pored naše ekipe i FMP ozbiljno pretendovati na mesto broj četiri. Svoju šansu traži i Metalac, koji ima pobedu manje od našeg tima. U nešto boljoj situaciji je Radnički, koji je trenutno na trećoj poziciji.

Našim momcima sigurno neće nedostajati motiva u sutrašnjem meču, jer bi pobedom ostvarili veliki korak ka četvrtom mestu, koje se pre izvesnog vremena činilo nemogućom misijom.

Meč počinje u 19 časova, u hali „Milenijum“ u Vršcu.

Pred sutrašnji duel, svoja očekivanja izneli su i mladi stručnjak na klupi Crvene zvezde Saša Nikitović i Aleksandar Cvetković, talentovani plejmejker našeg tima:

„ Iskoristili smo pauzu da dobro treniramo a igrači su imali i dan i po odmora zbog Uskršnjih praznika. Nije nam lako pao poraz od OKK Beograda u prošloj utakmici ali nastavljamo Superligu sa istim ambicijama. Idemo u Vršac da odigramo što bolje i da pokušamo da ostvarimo značajnu pobedu. Ispred sebe imamo ekipu koja svojom pozicijom na tabeli pokazuje da je pretedent za finale Superlige“ – istakao je Nikitović.

„ Dobro smo se pripremali i pokušaćemo da odigramo što bolji meč protiv jake ekipe Hemofarma.  Daćemo sve od sebe da se posle poraza od OKK Beograda vratimo u dobar ritam“ – zaključio je popularni Cvele.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.