Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Карте за Доњи Срем

imageПосле пет узастопних победа у пролећном делу шампионата, на траву Маракане у суботу 27. априла од 19 часова изаћи ће фудбалери Црвене звезде и Доњег Срема. Екипи из Пећинаца биће то прво гостовање на нашем стадиону, а нашим фудбалерима ће бити много лакше да остваре победу уколико и овога пута трибине буду добро испуњене.

Познате су и цене карата за ову утакмицу. За улазак на северну трибину биће потребно издвојити 100 динара, а они који желе да утакмицу гледају са истока односно запада, мораће да издвоје 200 односно 300 динара. Карте ће се продавати на благајнама Маракане у четвртак (25. април) и петак (26. април) од 11 до 16 часова, односно у суботу од 11 до почетка утакмице. Руководство ФК Црвена звезда на овај начин жели да позове све Звездаше да још једном напуне највећи српски стадион и помогну првотимцима у освајању нова три бода и наставку серије.

Као и у претходном периоду улаз 25 на јужној трибини резервисан је за „Ђачки југ“. За све ученике основних школа у пратњи одрасле особе улаз за сектор 7 је БЕСПЛАТАН. Такође, фудбалски клуб Црвена звезда и компанија ЛАВ настављају заједничку акцију која ће омогућити свим навијачима да у суботу 27. априла присуствују сусрету између црвено-белих и Доњег Срема. Потребно је само да се региструјете на сајту www.lavigraistrast.com и да унесете код који се налази испод отварача ЛАВ лименке пива. Уколико сте се већ раније регистровали, довољно је да унесете код. Акција траје до петка 26. априла у 12 часова. Списак свих регистрованих навијача налазиће се на штанду на западној трибини, где ће се у зависности од броја унетих кодова делити улазнице за источну трибину.

Максималан број карата за сусрет са Доњим Сремом које може добити један регистровани учесник акције „Лав игра и страст“ је четири, а један унети код омогућава добитак једне карте. Такође, сваки унети код ће омогућити београдском клубу да што пре добије клупски аутобус.

Јер свако ко те воли, сада је са нама ту!

Повезане вести

4 comments

SCHULTZ апр 25, 2013 at 16:41

poklopilo se sa finalom aba lige koje sranje ako igramo finale sa grobljem neznam sta cu

Reply
INĐIJA апр 25, 2013 at 16:43

Deratizacija foruma podhitno!

Reply
INĐIJA апр 25, 2013 at 14:45

Prosli put sa onim lopovcinama od redara bilo nas je sigurno 25-6 hiljada… I iz kluba su javili da je bilo kradje tj. trazili redari karte pod izgovorom da ne rade skeneri i kasnije samo preprodaju… 21000, a pun sever i istok i zapad skoro popunjeni.
SUBOTA 19h – PRAVAC MARAKANA

Reply
Lazaris апр 25, 2013 at 11:44

Cene su bas ok,ko ne ide na sever ako mu je tesko da izdvoji 200 din eh j…ga.

Reply

Leave a Comment