Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Петковић за МЦЗ: „На најбољи начин смо одбранили боје нашег клуба“(ВИДЕО)

Dusan Petkovic
Dusan Petkovic

Након освајања првенства, и узимања трећег трофеја у сезони, поред Купа и Суперкупа, Душан Петковић, један од најефикаснијих играча нашег тима, је за МЦЗ изнео утиске о вечерашњој утакмици, као и финалу и сезони уопште.

Па ево, завршила се и ова сезона, успешно, да успешније није могло да буде. Узели смо три трофеја. Кад се слегну утисци, рећи ћу вам конкретније шта мислим о свему овоме. Сада могу да кажем да сам пресрећан, на најбољи могући начин смо одбранили боје нашег клуба.„-рекао је Петковић и дотакао се подршке са трибина.

Мало ми је криво што наши навијачи нису дошли у већем броју, да нас подрже, јер се испоставило да су нам потребни. Хоћу да кажем да су људи који мене воле, подржали мене, конкретно, а навијачи су ти који би требало да воле клуб, и мислим да је требало да подрже ову финалну серију мало боље. Опет кажем, срећан сам, могу слободно да кажем да смо Партизан рутински савладали у финалу, а сад идемо да прославимо, да одморимо, и да се лепо припремимо за следећу сезону.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

burago апр 24, 2013 at 11:30

od ove sezone je Asics sponzor i bilo bi dobro kada bi izbacili majice ili dresove u prodaju…

Reply
INĐIJA апр 23, 2013 at 23:37

Je l’ moze negde da se uzme dres Mitica ili Petkovica?

Reply
Lazovic za kapitena апр 24, 2013 at 14:23

svi treba da nosimo njihove dresove a ne od fudbalera

Reply
INĐIJA апр 24, 2013 at 14:49

ja sam ozbiljno mislio da li neko zna…uzeo bih jedan

Reply

Leave a Comment