Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

КЗШ пред дерби у одбојци

Душко Николић
Душко Николић

Данас у 11 часова, у прес сали СД Црвена звезда медијима су се обратили први тренер ОК Црвена звезда Душко Николић, капитен црвено-белих Михајло Митић, као и спортски директор вечитог ривала Предраг Голијанин и Иван Стељић, капитен тима. Повод за конференцију је сутрашњи дерби и почетак финалне серије плеј-офа за сениоре између Црвене звезде и Партизана Термоелектро.

Присутним новинарима се први обратио капитен Партизана, Иван Стељић.

Ми смо забранили реч титула, више волимо бараж за ЛШ и тиме желимо да испровоцирамо све квази тренере који су отписали Партизан. Хоћемо да покушамо да зауставимо Звезду и да наставимо тамо где смо стали прошле године када смо у полуфиналу водили 2-0.

Затим је реч добио, капитен Звезде, Михајло Митић.

Драго ми је што је медијски лепо испраћено, надам се да ће трибине бити пуне. Све до сада пада у воду. Титулу ће добити екипа која буде заслужила и која буде имала бољу главу.

Предраг Голијанин, спортски директор Партизана, рекао је:

Наш први тренер није успео да дође због националне селекције. Позивам навијаче оба клуба да дођу и подрже своје тимове.

Душко Николић, стратег актуелног шампиона изнео је своја очекивања:

Сви су нас прогласили фаворитима и ми не бежимо од тога. Сматрам да ће бити подвиг одбранити титулу. Показали смо где смо, кроз лигу и куп.

Конференцији присуствовали Мина К. и Урош Ц.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

KALIO GULIĆ апр 10, 2013 at 13:55

iskreno,sa svakim drugim u finalu potpisao bih titulu,ali plašim se da grobari ovakvu iznenadnu šansu neće propustiti i da je psihološka prednost na njihovoj strani bez obzira na kvalitet, tako i da osvoje titulu sa serijom od 3.0,ne bi me iznenadilo.e pa odbojkaši,dobiti bitku ništa ne znači ako se izgubi rat,još pogotovo od grobara!

Reply
losmi апр 10, 2013 at 15:15

Paljba bre misu jedan idi na franjevske portale

Reply
Zvezda Velikan апр 10, 2013 at 12:02

Auuu sta prica Nikolic? Podvig ako odbrane titulu??? NECUVENO!
Zvezda razbija sve redom cele sezone, i ima samo jedan tesan poraz, a Partizan da je pravde, vec bi ispao iz lige, i to mu nije dovoljno da je siguran u konacan trjumf Zvezde??? To govori, da Nikolic ne veruje u svoj tim, i da se plasi bednog Partizana… Kada tako vec razmilja, siguran sam da puno odmaze ekipi, i da nas sada uistinu ceka tezak posao.

Reply
miroslav апр 10, 2013 at 13:15

Masjtore,
Opasno si počeo zadnjih dana da truješ na svim Zvezdinim vestima na svim portalima…

Reply
Mina апр 10, 2013 at 13:56

Ne mislim da je Nikolić mislio u tom kontekstu. Najveća vrlina našeg odbojkaškog kluba je ta što nikad ne potcenjuju protivnika, zato i jesu tu gde jesu. Zvezda je favorit, i tu nema priče, ali na šta bi ličilo da je seo tamo i rekao „Mi pobeđujemo aj zdravo“. On je trener, a ne navijač, i tako se i ponaša. A i podvig je spomenuo u smislu da je to izazov koji nas prati cele sezone.

Reply

Leave a Comment