Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Vešović i Marović pred utakmicu sa Slobodom

Vešović i Marović

Dan uoči novog izazova koji očekuje Crvenu zvezdu, utakmice 23. kola Jelen Superlige protiv Slobode na Marakani, pomoćni trener Crvene zvezde Slobodan Marović i prvotimac Marko Vešović, izneli su svoja očekivanja pred utakmicu.

– Biće to veoma važna utakmica. Svaka je doduše važna, a prva sledeća je uvek najvažnija. Mislim da su igrači, odnosno da smo svi zajedno spremni da pružimo maksimum i da pobedimo u sutrašnjoj utakmici. Igramo dobro od samog početka prvenstva, imamo prepoznatljivu igru. Igraći su shvatili ono što želi šef stručnog štaba. Igraju svaku utakmicu maksimalno angažovano, ozbiljno i dobro. Svaka utakmica se mora pobediti, jer mi smo Crvena zvezda. Ja se nadam da ćemo igrti još i bolje, i da će 23. protiv Partizana naša forma kulminirati. Imamo puno samopouzdanja, na psihološkom planu stojimo izvanredno, tako da će utakmica u subotu biti možda i najteža i najbitnija do sada. Ali, svaka je važna, kako utakmica sa Slobodom, tako i one posle Partizana. Na svakoj ćemo ići na pobedu, i nadam se da ćemo do kraja to sprovesti u delo. Što se tiče sastava tima, neće biti nekih velikih promena. Znate da imamo 17-18 igrača koji u svakom trenutku mogu da pruže maksimum. Sigurno da će biti nekih izmena, verovatno će Robi odlučiti da neke igrače odmori – rekao je Marović.

Marko Vešović veruje u sebe i svoju ekipu, kao i u pozitivan rezultat.

– Mnogo važna utakmica, i prilika da upišemo nova tri boda i da ostanemo u trci za titulu. Prilika da na najbolji mogući način odradimo utakmicu i zadržimo dobru atmosferu pred derbi. Biće jako teško, vidim da je Sloboda zabeležila pobedu posle dužeg vremena, i sigurno će biti motivisani da se pokažu na Marakani i da nas zakinu za koji bod. Na nama je da im uzvratimo što bolje možemo. Što se mene tiče, istina je da nisam baš u nekoj zavidnoj formi, ali nadam se da ću ukoliko dobijem šansu, znati da je iskoristim i da se vratim na neki stari put. Nadam se da ću biti što konkretniji što se tiče završnice, i da ću i postići neki gol.

O protivniku nije bilo mnogo reči.

Ne mogu ništa opširnije da kažem jer ih i ne poznajem dovoljno. Znam da u zadnjih nekoliko utakmica nisu imali rezultate koje su očekivali, i da su posle dužeg posta pobedili u prošlom kolu. Mi nikoga ne potcenjujemo, ali ni precenjujemo. Svi moraju da se adaptiraju na našu igru. Oni će igrati onako kako većina ekipa igra protiv nas, zatvoreno. Mi moramo biti strpljivi, moramo pokušati da ih na vreme otvorimo i do kraja postignemo što više golova. Oni imaju kvalitetan tim, neće nam biti lako, ali daćemo sve od sebe – jasan je Marović.

Marović i Vešović ističu da će biti mnogo teže bez Delija.

Za nas je malo iznenađenje to što njih neće biti. U svakom slučaju bilo bi bolje da imamo popunjen sever protiv Partizana, ali moramo da poštujemo njihovu odluku da nas ne bodre na toj utakmici. Sigurno to neće uticati na našu ekipu, s obzirom da igramo u gostima. Možda bi bilo malo drugačije da se igra ovde. Žao nam je što neće doći, oni su naš 12. igrač, sve je drugačije kada su oni na stadionu, ali mi ćemo pružiti 120% protiv Partizana. Pokušaćemo da prebrodimo i tu situaciju – kaže Marović.

Sigurno je da ćemo biti oslabljeni, poznato je da su nam oni velika snaga i veliki motiv da se dokažemo. Biće nam jako teško bez njih, ali trudićemo se da i bez njih pokažemo što bolju igru, da ostanemo u toj trci sa Partizanom, i nadam se da će navijači makar i kraj malih ekrana, biti zadovoljni našom partijom – ističe Vešović.

Karte za ovu utakmicu već su u prodaji, a kao i za prethodnu utakmicu, i ovoga puta će na istočnoj tribini biti organizovane Nestle i Carlsberg tribine. U prodaju je pušten novi sladoled koji se zove „Zvezdin Čašavko“, i ima Zvezdin grb na omotu. Potrebno je da deca do 12 godina u pratnji jednog roditelja, napominjemo jednog roditelja, donesu dva omota kako bi dobili besplatne karte na licu mesta, ušli na tribinu i posmatrali utakmicu (sektor 6, ulaz 18). Takođe, svi oni koji više vole pivo, mogu doneti dve prazne limenke Lav piva sa Zvezdinim grbom koje će ubaciti u specijalne kontejnere za reciklažu, dobiće besplatne karte za utakmicu na licu mesta i time steći mogućnost da uđu na istočnu tribinu (sektor 2).  Napominjemo da se u okviru ove akcije alkoholisana lica neće puštati na istočnu tribinu, i da će provera biti vrlo rigorozna.

Broj karata za obe akcije je ograničen.

Takođe obaveštavamo navijače da će pre utakmice oko stadiona biti postavljeni štandovi na kojima će se prodavati sledeći artikli:

Dres crveno-beli:1.000 din
Dečiji dres crveno-beli: 1.000 din
Kačket: 500 din
Šal: 500 din
Majica: 500 din

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.