Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Мајдов донео друго злато за Звездине џудисте

08042013-stefan-majdovЈош један тријумф овога викенда за Џудо клуб Црвену звезду. Стефан Мајдов репрезентативац Србије и узданица црвено белог тима у категорији до 81 килограма освојио је златно одличје на Европском јуниорском купу у Солуну.

На путу до највишег степеника победничког постоља Мајдов је био неприкосновен. Немца Доминика Ресела победио је ипоном, док је претходно заслужио и џуко за одлично изведену акцију. Репрезентативца Турске, Хасанцан Колсуа, Стефан Мајдов је паметно, тактички, на казну више савладао и изборио пролаз у наредни круг такмичења. Традиционално неугодног противника репрезентативца Грузије Беку Донгванија елиминисао је бацањем за које је добио џуко.

У полуфиналном мечу са одличним Црногорцем Ријадом Дедеићем, Стефан Мајдов је блистао. Џуко и вазари су били довољни да репрезентативац Србије избори улазак у финале.

У борби за најсјајније одличје српски репрезентативац снаге је одмерио са бугарским репрезентативцем Иваyлом Ивановим. Као и током претходних борби Стефан Мајдов ни у овом мечу није дао противнику простора за маневар. Српски репрезентативац два пута је бацио Иванова и тако зарадио џуко и вазари чиме је на најбољи начин освојио златно одличје на Европском купу у Солуну.

-Задовољан сам јер сам заиста имао одличне мечеве и врло квалитетне противнике. До златне медаље делило ме је пет врло тешких борби. Управо зато ми је драго да сам све препреке до титуле решио на најбољи могући начин и освојио златно одличје- истакао је Стефан Мајдов.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

INĐIJA апр 9, 2013 at 16:50

Moram opet da pitam, izgleda da sam zaboravio.
Je l’ dzudo u SD-u?
I gde je Isusova ruka?

Reply
Judo Klub Crvena Zvezda апр 13, 2013 at 10:17

Da klub je osnovan 1955

Reply
milenko апр 9, 2013 at 12:16

Bravo majstore, samo napred

Reply

Leave a Comment