Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Џајић: Истина је то што Лукић прича!

Пре неколико дана бивши председник ФК Црвена звезда Владан Лукић у интервјуу за Спорт после дужег времена говорио је о дешавањима у клубу. Између осталог осврнуо се и на догађај приликом посете Владимира Путина и рекао да Драгану Џајићу тада није било дозвољено да приђе садашњем руском председнику.

dscf3885Драган Џајић је у изјави за Курир потврдио речи свог претходника и још једном истакао да цени и поштује Лукића и да никада ниша лоше за њега није рекао.

– Истина је то што Лукић прича. Осетио сам то кад сам долазио на стадион тог дана. Видео сам да се нешто спрема. На улазу сам добио аплауз, док су неки други добили звиждуке. Кад је утакмица између младих тимова Звезде и Зенита завршена, нисам могао да изађем из ложе. Осећао сам се као да сам у кавезу. На вратима су стајали неки људи мрких погледа и нису нам дозвољавали да изађемо. Трајало је то неколико десетина минута. Хвала Лукићу што је то јавно рекао – казао је Џајић

– Лукић спада у људе које ценим и поштујем. Не постоји ниједан записник са седница Управног одбора клуба у којем сам рекао било шта против њега. Захвалан сам му на свему што је у име клуба урадио за мене и то не заборављам. Нисам се чуо већ дуже време с њим, али без демагогије, код мене је увек добродошао. И то на велика врата! Волео бих да дође на Маракану, да заједно гледамо утакмице. Он зна да ово што причам искрено и мислим – објаснио је Џајић иако Лукић тврди да се против њега и његових сарадника из бивше управе води оркестрирана кампања од стране појединих чланова садашње управе.

– Свако може да каже шта мисли, али и да за своје речи одговара. Нисам човек који је тумачио туђе изјаве. Истина је да не волим кад нападају Лукића. Увек сам говорио да треба баратати чињеницама кад се неко оптужује. Нити сам нападао Лукића нити ћу то икад чинити – закључио је Џајић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Djole- Jagodina апр 7, 2013 at 18:38

E ovaj Dzaja je toliko poceo da me nervira da sumnjam u njegove dobre namere jer mnogo kilavo ide sve ovo a i sad se vidi da je on jedini krivac sto je ostavio Murinja da nam uzme titulu!!!

Reply
Saša апр 7, 2013 at 15:37

Lukić je počeo da se javlja. Šta mislite da likovi kao što su Stojadinović i Čović nisu mogli da već iškačkaju koga sve ima u onim basnoslovnim menadzerskim provizijama Lukićevih južnoamerikanaca. Malo je indikativno da se baš sada javio kada se javno pretresaju ugovori igrača. Ovo mi deluje prilično prosta izjava i ne bi me čudilo da ju je Lukić naručio od Kurira. Kao da Dzaja ima vremena da gleda šta piše po novinama i demantuje izmišljene „njegove“ izjave. Šta je istina što Lukić kaže ? Lukić je bio predsednik kad je Putin bio u Zvezdi ne znam ko je odgovorniji od njega zbog toga što nekome nije dozvoljeno da vidi Putina (ako je uopšte i sam Lukić mogao da utiče na to pošto se tu pita Putinovo obezbeđenje).
Lukić je uspeo sve legende kluba da otera od kluba. Oterao je Pižona, Robija i Dzaju. Posvađao se sa Dejom, Marovićem i Djurovićem, ali je bilo mesta za grobara Radojicu Božović.
Hteo je Dzaja da se vrati u Zevzdu i ranije, ali su ga posle prvih kontakata ignorisali. Imaju i izjave o tome gde Dzajić kaže da on stoji na raspolaganju Zvezdi, ali da ga niko ne zove. To je bilo u jesen 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=GgwIpWTaMZs
http://www.pressonline.rs/sport/ostali-sportovi/193297/dzajic-hocu-da-pomognem-ali-niko-me-ne-zove.html

Reply
milos апр 7, 2013 at 14:29

Dzajicu, postaje mi muka od te tvoje politike ne zameranja.

Reply
Obrad_brko апр 7, 2013 at 13:34

To je ono “ ja tebi vladiko, ti meni serdare“.

Pa Dzajicu, nije Lukic mozda sam nesto pokrao ili uradio na stetu Zvezde, ali je sa Vesicem i ostalom bagrom pravio katastrofalne greske.

Reply
n апр 7, 2013 at 13:13

Zasto sajt nije radio poslednjih nekoliko dana ???

Reply
Milan Rs апр 7, 2013 at 13:02

Moze li link za utakmicu Smederevo Zvezda

Reply
dexy122 апр 7, 2013 at 13:07

http://www.tash-tv.com/ Mislim da nece biti boljeg kvaliteta od ovog.

Reply
dexy122 апр 7, 2013 at 12:48

Lukic pocinje da me nervira. Bilo je bolje dok je cutao. On se covek hvali kako je doveo Gasprom, a Skundric je doveo Gasprom. Hvali se kako je njegov tim uvek imao licencu za Evropsko takmicenje, a ja verujem da bi svi mi radije zeleli da ne igramo tih nekoliko godina Evropu, a da nam klub bude na stabinim nogama finansijski. Sve u svemu, brani se, ali sve govori protiv njega. Zao mi ga jeste, jer mislim da on nije tu bio glavni.

Reply
alo? апр 7, 2013 at 12:47

Cinjenica je da je covek duplirao dug i da je se razbacivao sa parama i dug je bio sve veci, a sta je on pricao ? Pa da se dug smanjuje i da se klub vodi domacinski…Zato cuti Dzajicu molim te, dovoljno si nas unazadio sa Jankovicem…

Reply

Leave a Comment