Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Најава: ЖРК Раднички 1949 – ЖРК Црвена звезда

rukometasiceРукометашице Црвене звезде, осокољене историјским пласманом у полуфинале Купа Србије, имају прилику да наставе серију победа и у Супер лиги Србије. Велике су шансе да ће се то догодити, пошто је противник последњепласирани тим на табели, новобеоградски Раднички 1949.

Наш тим налази се, након 15. кола, на средини табеле, на шестој позицији, док је противничка екипа закуцана за дно табеле. Звезда је у 15 мечева остварила 6 победа, 1 реми и 8 пораза, док је екипа Радничког на 16 одиграних утакмица освојила само 1 бод.

Наше девојке у 2013. години играју сјајно, па су поред тријумфа у Купу оствариле и четири победе у првенству, уз два минимална пораза (Раднички – 28:29 и Јагодина – 26:27). Ово је права прилика за пети тријумф и евентуални пласман на пето место након овог кола. Сигурно је да ће ова млада екипа покушати да настави са добрим играма до краја сезоне и припреми се за наредну, у којој би, уколико не буде проблема у функционисању клуба, могла да покаже свој пут потенцијал.

Раднички, са друге стране, има само један бод, освојен почетком ове године, против имењака из Свилајнца. Ова екипа у неколико мечева поражена је у неизвесним завршницама, махом због неискуства, а у првом мечу ове сезоне, наше девојке савладале су их резултатом 35:31.

Меч почиње у 17:00.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Lord Nikon апр 6, 2013 at 17:54

Samo jako mackice…

Reply

Leave a Comment