Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши поражени у Зајечеру

img_2028Црвено-бели рукометаши су гостовали у Зајечару и доживели пети узастопни пораз. Наши момци нису успели да прекину црну серију и домогну се важне победе.Тешка борба на терену се водила до последње секунде. Први део меча завршен је резултатом 16:16.

Друго полувреме је било још напетије и неизвесније. Звезда је у једном тренутку имала два гола предности али је срећа била на страни домаћина. Неколико везаних искључења, промашен седмерац и Зајечар успева да преокрене резултат у своју корист. Звездини рукометаши су имали сјајну подршку својих навијача и утакмица је одиграна у веома лепом амбијенту. На крају 32:29. Овим поразом и Звезда има само бод више од последњих екипа на табели (Железничар и Црвенка).

Дворана: Краљевица. Гледалаца: 2.000. Судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин). Седмерци: Зајечар 2 (1), Црвена звезда 6 (5). Искључења: Зајечар 6, Црвена звезда 6 минута.

ЗАЈЕЧАР: Коцић (12 одбрана, 1 седмерац), Меркл, Шипка 4, М. Ћирић, Генчић 3, Жупањац 3, Петковић 9 (1), Станојевић 4, А. Ћирић, Томић (2 одбране), Јанићијевић 1, Ђорђевић 5, Денић 3.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић (6 одбрана), Јовановић 3, Милошевић, Шљиванчанин 2, Бабић, Алчаковић 2, Ћоровић, Шотић, Цупара (4 одбране), Ћирић 9 (2), Давидовић, Анђелић 9 (3), Брајовић 4, Милутиновић, Антељ.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

vidoviti мар 25, 2013 at 00:13

Aj da vidim komentare kada nas veliki „stručnjaci“ uvedu u ligu niže ….. e onda će biti ovakav je,onakav je …….

Reply
vidoviti мар 24, 2013 at 10:51

ALO !!!!!
Pa kome više nije jasno da je i Perun nedorastao ovom poslu …… nalazimo se na korak od abisa a idemo iz poraza u poraz. :facepalm:

Reply
Драган мар 24, 2013 at 10:59

Перун је више него дорастао овом послу. Идемо из пораза у пораз јер су најискуснији играчи напустили клуб јер новца нема, а момцима који су ту је веома тешко, нема новца, а одузимају нам се бодови, и мотив је тешко пронаћи. Нема то никакве везе са Перуном који је ВРХУНСКИ тренер.

Reply
Bojan мар 23, 2013 at 22:26

ISTOCNA SRBIJA ZA ZVEZDU NAVIJA!

BORANI LUDACI !

Reply
Djoksonidis мар 23, 2013 at 21:51

Nema veze! Bitno je da se vrate dugovi igracima i isplate plate. Nadam se da ce SD konacno reagovati. Samo da tim ostane na okupu i vec krajem 2013. videce se rezultat u vidu plasmana medju top 3 ekipe na tabeli. Mogla bi kutija na severu protiv Radnickog Kg u subotu. Prikupilo bi se sigurno makar milion dinara..svi da daju po sto,dvesta kinti. Ne posustajte,momci!!!
Zvezda oOoOoO

Reply
Kanibal Sever мар 24, 2013 at 01:12

A sto mi da dajemo pare samo.. mogu i oni sa zapada. I zasto mi, a drzavne firme da sponzorisu jugoslovensku stoku.. mi dajemo za Kosovo, za oboleole od raka .. dajemo pare za ulaznice po raznim njivama od stadiona, punimo stadione navijamo skacemo.. a titule i evrope nema.. jer neki lopovi tole i marjani u savezima raznim i dalje slobodno u sprezi sa tajkunima usatsama, politicarima prave lopovski drzavni franjin projekat od malog jsdp. njma daju nase drzavne oporezovane pare i namestaju utakmice, a kad neko pomisli da nas finansira.. neko iz americke ambasade namigne da se zaustavi pomaganje stubu Srbije, pa izmisljaju se lazni dugovi Unistenje jsdp i brutalan obracun sa svim antizvezdasima u sistemu i otimacina njihove imovine je jedini brz i siguran put ka finansijkoj stabilizaciji. kao i nada da ce neko iz vrha drzave reagovati za nasu stvar i ne trgovati Zvezdom u nekim pregovorima sa strancima. Vrh drzave i svi u klubu i igraci naseg kluba moraju da nauce da se za Zvezdu mora boriti svim srcem i besplatno. Jer svaka pobeda Zvezde je i pobeda Srbije. A pobeda Srbije je smrt jugoslavije. A smrt jugoslavije je smrt partijzana, A smrt partijzana je pobeda Cetnika. A pobeda Cetnika je smrt usatsa. A smrt usatsa je sansa za veliku Srbiju. A velika Srbska zemlja znaci vise para drzavi. A vise para srbskoj drzavi znaci vise para za Zvezdu. A vise para za Zvezdu znaci vise pobeda. A vise pobeda znaci titula. A titula znaci liga sampiona. A liga sampiona znaci puno vise para za Zvezdu. A puno vise para znaci jos vise titula. Vise titula i para znaci osvajamo evrolige. Evro trofej znaci svi su srecni i bolje se zivi. Kad je bolji zivot onda je bolja Zvezda. Kad je bolja Zvezda srecni smo mi. Kad smo srecni mi srecni su svi. A kad su srecni svi svanulo je sunce sija i svetlo je sve. Kad nesto sija i svetli to je Crvena Zvezda. Kad sija Zvezda onda nema mraka. A kad nema mraka nema straha. A bez straha ljubav je jaka. A najjaca ljubav je Zvezda. A Zvezda je pobeda. Pobediti znaci ne izgubiti. Ne izgubiti znaci ne trositi. Ne torsiti 30 sekundi vaseg zivota citajuci ovu poruku. Ako ste poruku procitali dovde stavite fejspalm smaji ispod, za utroseno vreme. Vreme je novac. Novac je Novak. Nek Novak bude donator.

Reply
Damjan Martinovic мар 24, 2013 at 04:37

512 premisa daju konkluziju!Bravo kralju!Evo ga i 🙂 !

Reply

Leave a Comment