Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Куле Аћимовић: „Тренер мора да остане барем две, три године“

Рикардо Са Пинто нови је тренер Црвене звезде, легендарни ас нашег фудбалског клуба, Јован Куле Аћимовић, изјавио је да за сада не види елементе за напредак и да није најсрећнији избором странца за место шефа стручног штаба:

Jovan Kule Acimovic
Јован Аћимовић

„Људски је веровати да ситуација може да се промени, али не видим много елемената да се тако нешто и догоди. Нисам најсрећнији што се кренуло овим правцем, очигледно је да у клубу немају поверење у наше тренерске кадрове. Јасно ми је да клуб нема времена, али мора да се стане иза концепта. Не можете да засадите воћку, а да убирате плодове за 15 дана. Постоји и метода довођења играча са светског тржишта, али за то су потребне паре које немамо“ – рекао је Аћимовић и додао да тренер мора да остане две, три године како би оставио свој траг у клубу:

„Нема сигурних потеза. Тренер овде мора да остане две–три године да би оставио печат. Не ваља нам Роби, не ваља Јанковић, ако се настави овако неће ваљати ни Са Пинто…Можемо да се заваравамо резултатима, али морамо да направимо бољу селекцију. Треба да дамо време и екипи и тренеру, да станемо из нечега. Бојим се да овако покушавамо на брзину нешто да „склепамо“.“

Које је ваше мишљење о довођењу Са Пинта? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

4 comments

ЦЗХН мар 23, 2013 at 17:25

Куле све ти је тачно!

Reply
mik мар 23, 2013 at 16:48

Sta pricas Kule, pobogu covece..Trener treba da ostane ako je dobar,ako ima ideju igre i rezultate u protivnom sta treba da se ceka?Robi je recimo
zasluzio da ostane jer je imao ideju koja bi sigurno donela rezultate,ali Jankovic nije imao ni jedno ni drugo niti bi ih imao i u sledece tri godine. Ionako u nasem fudbalu sve vrvi od neznalica i nemojte bar vi koji ga poznajete da unosite dodatnu konfuziju ovako uopstenim i ne mnogo smislenim izjavama.

Reply
zvezdan мар 23, 2013 at 19:45

Aposolutno se slazem sa tvojim komentarom , apsolutno je sve tako

Reply
Djoksonidis мар 23, 2013 at 14:09

Podrska za Sa Pinta! Sve karte na Ligu Evrope!
Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment