Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Браун поново тренира са екипом

img_2259Амерички центар скинут је са трансфер листе и поново враћен у тим. Након два састанака са Брауном и његовим менаџером, руководство клуба је одлучило да му пружи још једну шансу.

“Пред нама је изузетно важан период, одлучујући за пласман Црвене звезде у Евролигу. То је наш главни циљ и томе смо све подредили. Како бисмо то остварили потребне су нам све расположиве снаге и то је била главна ствар којом смо се руководили када смо доносили одлуку о враћању Брауна у екипу”, појаснио је директор Звезде Давор Ристовић.

Након интервјуа за портал „Мондо“ у којем је Елтон Браун изразио своје кајање и жељу да се врати у екипу, Ристовић је додао да нико из клуба не сумња у његове искрене жеље тако да ће Звездин центар имати још једну прилику да се докаже.

“То смо могли да закључимо у његовим наступима у медијима, али и у директном контакту. Мислим да је после свега и њему јасно да у нашем систему нико не може да буде изнад Црвене звезде. Сигуран сам да је ту лекцију научио и да ће апсолутно бити у служби тима. Браун је враћен у тим, а за место међу 12 и минутажу на утакмицама ће морати да се избори вредним радом и залагањем.”

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

34 comments

nn мар 19, 2013 at 15:55

😀 😀 😀

Reply
Anka мар 19, 2013 at 13:51

Drago mi je sto se covek vratio u tim, bas zato sto mnogo znaci ekipi na podizanju atmosfere, nekako je lud ko struja! Covic-UO-trener znaju sta rade i nema potrebe komentarisati bilo sta. Za sada ide sve u pozitivnom smeru po klub. Licno smatram da mozemo do titule jer MOMCI – ALI SVI MOMCI IMAJU KVALITET ZA TAKO NESTO, SAMO NEKA TO POSTAVE U SVOJOJ GLAVI I NECE BITI ZIME. Bitna je vera u sebe, u kvalitete svojih saigraca i da ginu na parketu kao i do sada za svaku loptu i jedan za drugoga.

Reply
Ryber Palunko мар 18, 2013 at 23:39

Na F4 će uletiti s kokardom, opasan redenicma i pitati: KOGA!

Reply
madness2233 мар 18, 2013 at 17:11

Sjajan potez uprave..da li je?Ostao jos jedan mec u aba,pa pauza mesec dana….a za nasu moze igrati 4 stranca.Sta je onda sa Samardzinskim.On odlazi?Lepo,a zasto je dosao? :facepalm:

Reply
Chava мар 18, 2013 at 16:43

PUSTI BRADU ELTON BRAUNE, ELTON BRAUNE, ELTON BRAUNE!!! 😛 😛 😛

Reply
Srba мар 18, 2013 at 16:03

Isterali coveka iz tima, provukli se protiv Krke, izgubili vaznu utakmicu protiv Sirokog koja je mozda mogla da nam donese prvo mesto, i sad ga vracaju u ekipu. Zasto? Da odigra 2 ili 3 utakmice (nadam se 3 naravno)? Mi cemo svakako biti hendikepirani za nasu ligu zbog Dudinog pravila o strancima, a pitanje je koliko moze da nam pomogne na F4. Ne dozvoliti coveku da igra neko vreme gore je nego izbaciti ga iz kluba. Svako ko se ikada iole ozbiljnije bavio nekim sportom shvata vaznost kontinuiteta. E Coki, Coki. Uvek si bio nepopravljivi autokrata. Nadam se samo da nas ovo nece kostati triple krune, u sta sam verovao do pre nekog vremena, kada je potpuno poremecena atmosfera u timu rezultovala osetnim padom forme, a svi znamo zbog cega.

Reply
Andrej мар 18, 2013 at 18:36

E tako je to kod nas, cim neko progovori otvoreno i istinito popije niz minusa…

Reply
Божа мар 18, 2013 at 15:53

Ово једини логичан и разуман потез управе.

Reply
milan мар 18, 2013 at 14:59

jeste zvezda pala u igri kad je braun sklonjen i komentarisao sam da je to vise sujeta vukojicica, ali sad treba sve da ih odrzimo i njega i samardzijskog, i treba da poprave igru pod hitno. Nisam ja neki veliki strucnjak i necu da pametujem, ali i ovo protiv buducnosti je nekako delovalo rastimovano. ako bi mpgao da ubaci sve igrace u rotaciju pa da se dopuniju

Reply
Mile мар 18, 2013 at 14:36

Kad u reket udjes trebace ti kasko, stetu od 100% pravi Katic Rasko. 😆 😆 😆

Reply
forza stella rossa мар 18, 2013 at 14:26

He,he…uprpali se Covic i Vukoicic pa kao sada isterali pravdu i vratili Eltona.E bas super sto su ga prevaspitali pod stare dane,uvek ce im biti zahvalan i secati ih se dok zakucava lopte….Umesto da puste coveka da igra,vrate ga u pravu formu za zavrsnicu,oni eksperimentisu i kvare atmosferu u ekipi.Ko zna sta je bio pravi razlog…Garant mu je Covic smanjio neku kintu,pa se kao dogovorili…Nadam se samo da ce Braun najzad poceti da pruza dobre partije i da ce mu izgubljeni Vukoicic dati vecu minutazu.I pored losih partija koje pruzamo u zadnje vreme,sada smo sigurno jaci sa Braunom.

Reply
fsfsfsfsfsfsfs мар 18, 2013 at 14:54

Pa ti si lud covek!

Reply
forza stella rossa мар 18, 2013 at 15:56

Zasto sam lud??Sto tvrdim da se nasi preracunali malo bez Brauna i sto kazem da nije ni trebalo da ga odstranjuju iz ekipe???Pa videli da igramo ocajno mesec dana,pa vracaj Brauna da pomogne!Poceli smo i od fenjerasa da gubimo!Mislis da atmosfera u timu nije bila narusena kad su izbacili Brauna???Zar Vukoicic nije izgubljen zadnjih nekoliko utakmica!???Ne zna ni on vise koga rotira,igraci se vise umaraju dok prave izmene,nego sto igraju odbranu!!!Ili gresim kada kazem da cemo sa Braunom biti mnogo jaci???Ispada da ti nemas pojma o kosarci….

Reply
bobcha мар 19, 2013 at 15:27

Svako moze da ima los dan. A od cega se Zvezda uprpala sa najjacim timom? Majketi mi kazi

Reply
Homer мар 18, 2013 at 16:01

Jedino pametno što si rekao je da smo sa Braunom mnogo jači, aostalo su čiste gluposti proizšle iz čistog ne znanja i ne poznavanja situacije i života u KK ! Dakle morao bi da znaš da je sam Braun odabrao Crvenu zvezdu ,a ne one druge,jer je određena klauzula u ugovoru, uz veću platu, prevagnula da na kraju zaigra za nas,što te je moraš priznati kao i mene jako obradovalo kada je potpisao. Ta klauzula mu je davala mogućnost da ne trenira i ne igra kada god bi se desilo da kasni plata!!! Dešavalo se tako nešt nekoliko puta u sezoni i on je uvek koristio mogućnost da se ne pojavi na treningu i ne trenira sa ekipom,što je opet moraš priznati,bez obzira na klauzulu,neprofesionalno! Nije plata kasnila zato što je tako hteo gospodin Čović,već iz razloga što se nekada dogodi da određeni sponzori kasme par dana,ali na kraju sve bude regulisano. Uostalom,jedina smo ekipa u ligi koja nikome ništa ne duguje,pa je samim tim njegov potez svaki put bio nekorektan prema saigračima,klubu i nama navijačima! Ja Brauna izuzetno cenim kao igrača i mislim da nam mnogo znači u rotaciji,od kada je on pao u formi i počeo da se glupira,nemamo ni Savovića,Katić je opterećeniji i samim tim nervozniji,Samardziski pod velikim velikim pritiskom…. Dobra je vest što će Braun ponovo u tim,još bolja ako je i plata manja,lakše će skakati kada mu džepovi ne budu preteški……

Reply
forza stella rossa мар 19, 2013 at 11:18

Bravo decko,promasio si temu!

Reply
kiborg мар 18, 2013 at 13:55

Sjajan potez uprave, jedva cekam da Braun ponovo podivlja na terenu! :))) Nemojte biti tako strogi prema Samardziskom ipak je on totalno van forme i veliki je pritisak na njemu. On je u proslosti pokazao da je vrlo dobar igrac, pogotovo sjajan defanzivac a to ce nam itekako trebati na f4. Setite se samo kako je Nelson igrao na pocetku kad je dosao, mislio sam da se neko sali sa nama da je to profesionalni igrac kosarke, covek nije mogao da pogodi obruc sa slobodnih bacanja a danas bi bio najsrecniji da ostane do kraja karijere u Zvezdi. Sta tek reci o Simonovicu koga je 99% forumasa teralo iz Zvezde citavih 5 meseci (ja medju prvima). Pustimo ih da igraju a utiske cemo na kraju sezone sabirati ko je valjao a ko ne.

Reply
neshha мар 18, 2013 at 15:31

Tako je,ovo je pravi i razuman komentar.Potrebna su nam sva trojica i ovaj potez je bas u intersu Crvene Zvezde,a to treba uvek da bude prioritet!!!Samo da ih sad Vukoicic lepo tempira za F4,niko nece moci ni da nam prismrdi!!!

Reply
peXX-ZVEZDA!! мар 18, 2013 at 15:34

BRavo buraz ..svaka ti je “KA NJEGOSEVA“ …. 😉

Reply
zver мар 18, 2013 at 13:37

elton ce sada da kida .dugo nije igrao bice zver na terenu…sada treba staviti samardziskog na transfer listu da se decko dozove pameti i da mu udje u glavu da se za ZVEZDU IGRA SRCEM….

Reply
mariachi мар 18, 2013 at 14:28

Pa Braun nije hteo da igra zbog kasnjenja plate 9 dana. Sta ti to govori? Da li Braun igra srcem ili?

Reply
zver мар 18, 2013 at 22:50

covek se iskreno pokajao i to se videlo koliko mu je tesko padalo da gleda utakmice sa klupe….to znaci da ce od sada igrati srcem za ZVEZDU…cinjenica je da ne poseduje kvalitet koji smo svi ocekivali ali smo i ocekivali vise od samardziskog…tako da je u svakom slucaju bolji od njega i pokazao je da sa koliko emocija ulazi u svaku utakmicu….pozzzz mariachi

Reply
emirko svemirko мар 18, 2013 at 13:13

Sjajno zbog te rotacije centarske… ponovo 3 dobra centra, iako sam tvrdio da je Samardziski bolji od Eltona grdno sam se prevario… Mogu da kazem da ocekujem dosta od Eltona ali i od Samardziskog u nastavku sezone. Ajmo momci do trofeja!!! 😀

Reply
Ivan мар 18, 2013 at 12:55

Barem ima vece srce od Samardziskog i redje masi zicere..u svakom slucaju manje zlo po nas,ali nemojte se primati previse nije on neki poseban kalibar,ali treba mu pruziti sansu kad ga vec placamo papreno da barem igra na slicnom nivou kao u pocetku sezone.Ajde Eltone uozbilji se,delije su uz tebe! 🙄

Reply
Raka Delija мар 18, 2013 at 12:43

Ja smatram da će Samardžiski i otpasti za Superligu.

Reply
Levi Brisac мар 18, 2013 at 12:04

Za Samardziskog je Karem Abdul Dzabar 🙂

Reply
Mile мар 18, 2013 at 14:24

Gresis nije Dzabar nego Katic.:)

Reply
MaX мар 18, 2013 at 11:55

Toooooooooooooooooooooooo breeeee !!! BRAVO BRE ZA UPRAVU POSLUSALI SU ZOV NAVIJACA !!!!!!!!!!!!!!! A SAD U NOVE POBEDE !!!!

Reply
hiphos мар 18, 2013 at 11:33

Nego šta nego se vratio!!!

Reply
filip мар 18, 2013 at 11:11

Tata Elton se vratio 🙂

Reply
Cira мар 18, 2013 at 11:06

Dobar i logican potez…

Reply
lpool мар 18, 2013 at 11:06

Man I’m so glad you’re back ! You have our support, just do what you do best !
😉

Reply
Elton мар 18, 2013 at 11:04

OoOoOoOoOoOoOoOoO Eltoneee! 😈

Reply

Leave a Comment