Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Сутра почиње борба за финале

img_0873У сенци фудбалера који вероватно шести пут узастопно остају без титуле, одбојкашице Црвене звезде сигурно корачају ка новој, а препрека у полуфиналу плеј-офа биће им екипа Јединства из Ужица коју ће сутра дочекати у дворани “Шумице“ од 18 часова.

Црвено-беле су посао у четвртфиналу завршиле у две утакмице након што су Колубару савладале 3-0 у Београду и 3-2 у Лазаревцу, док је екипа Јединства до полуфинала дошла после “мајсторице“ против екипе ТЕНТ-а. На страни Црвене звезде је апсолутно све-форма, играчки кадар, домаћи терен… То су све фактори који говоре да је све осим победе наших девојака равно сензацији, али не треба заборавити да је управо екипа Јединства та која је успела да нанесе једини пораз звездашицама, па је неопходно да се у утакмицу уђе максимално озбиљно и мотивисано. У редовима Црвене звезде нема повређених играчица, па ће тренер Ратко Павличевић моћи да рачуна на најбољи састав.

Сутра је дан кад Звезда наступа само у одбојци и сутра ће на терен изаћи оне које не треба подсећати чији дрес и грб носе. Црвена звезда није само фудбал, за њу играју и момци и девојке који итекако заслужују подршку. Зато и овом приликом позивамо све оне којима је Звезда у срцу да помогну онима који цене наша грла и дланове. Још једном: Шумице, понедељак, 18 часова. ИГРА ЗВЕЗДА!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Lord Nikon мар 18, 2013 at 13:25

Љубице….

Reply
Божа мар 18, 2013 at 10:53

Сви у Шумице!!!! Девојке су то више него заслужиле.

Reply
dexy122 мар 17, 2013 at 22:18

Mislim da su nas odbojkasice i odbojkasi navikli na pobede, tako da se na njihov mukotrpan rad ne obraca paznja kao na ostale. U stilu, Igraju odbojkasi-ce? Dobice laganica.

Reply
! мар 17, 2013 at 21:22

Koliko je karta,gde moze da se kupi,i da li ima navijanja ?

Reply
Nikola мар 17, 2013 at 23:09

Kartu možeš da kupiš na ulazu u halu. Ne, na samom ulazu, već na ulazu na tribine. Karta je 200 din.

Reply
monako мар 17, 2013 at 20:29

SVAKA CAST I PUNO SRECE .-a vi fudbaleri SRAMOTITE KLUB I GRB.UGLEDAJTE SE NA ODBOJKASICE,ODBOJKASE,TENISERE I KOSARKASE

Reply
dacha czv мар 18, 2013 at 00:54

i vaterpoliste,rukometase,kosarkasice i rukometasice…

Reply

Leave a Comment