Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Браун: „Извињавам се руководству, тренеру и саиграчима“

sp-braunЕлтон Браун последњи свој меч за Црвену звезду одиграо је средином фебруара и од тада његово место у тиму заузео је Предраг Самарџиски. Од тог тренутка јасно се видело да постоји проблем на релацији Браун – Управа, али и са тренером који није желео да прича о томе јавно, већ је само затражио да се Брауну пронађе нови клуб. Нешто касније сазнали смо директно од председника клуба Небојше Човића да се Американац понашао непрофесионално и то само због кашњења исплате неких десетак дана. Он је сада ипак изгледа схватио своју грешку.

„Извињавам се руководству, тренеру и саиграчима за све пропусте које сам направио. Они знају о чему причам. Много сам размишљао о свему. И даље стојим иза онога што сам рекао да је Црвена звезда породица, а не посао. А, за породицу увек мораш да будеш спреман и да се жртвујеш“, рекао је Елтон за Мондо.

Он се нада да ће наићи на разумевање са друге стране, те да ће опет добити прилику да заслужи поверење

„Јако бих волео да се вратим у екипу, да стручни штаб и руководство уваже ово моје извињење и велику жељу да поново заиграм у Звездином дресу пред оним феноменалним навијачима. Спреман сам то и лично да им кажем, да урадим све са моје стране што је потребно да се вратим у екипу и поново заслужим поверење. Осећам да могу да помогнем и желим да се добрим играма искупим за све“

Браун је уверен и да је и физички спреман за повратак, пошто је све време тренирао индивидуално

„Све време сам у тренажном процесу. Додуше, тренирао сам индивидуално, али мој мотив да поново заиграм за Звезду је огроман, а то је оно што је најважније. Мислим да бих могао да донесем нову енергију тиму, а највише бих волео да се заједно радујемо новим трофејима“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

40 comments

forza stella rossa мар 18, 2013 at 14:42

Ajde Eltone razmrdaj malo ekipu!!!Kucaj kroz kos sve sto ti padne u ruke!!Ako treba i Vukoicica kroz obruc,samo da podignemo formu!!!

Reply
Goran мар 18, 2013 at 08:08

Živ čovek greši, treba smoći snage za izvinjenje i to je ono što krasi dobre ljude. Ajmo Čoviću, pusti aliena da igraaaaaaaaaaa jer onaj Samardžiski dečko nema pojma realno.

Reply
Cira мар 18, 2013 at 06:57

Koliko je meni poznato problem je bio oko kasnjenja plate…pa zar se nasi fudbaleri ne bune redovno,pa nikom nista…Covek se malo zaneo,nije iz prve ukapirao u kakvoj zemlji igra i treba mu oprostiti…nije on ni Dzordan ni Gasol da bi mogao tako da se ponasa i Zvezda ima bolje centre od njega,ali nije lose imati i njega,jer moze odigrati kvalitetno…oprostite coveku i dajte mu novu sansu.

Reply
posavac мар 17, 2013 at 22:53

nemo’ pobratime ko Boga te molim! Neka fala…

Reply
Milenko мар 17, 2013 at 22:24

Vratite ga u tim,bićemo dosta jači,ide finiš sezone,od viška centara glava ne boli.Ljudski je opraštati!

Reply
sdsdasdsdadasd мар 17, 2013 at 21:05

vratite coveka u tim

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca мар 17, 2013 at 17:57

U Ulmu je ostao najduze sa navijacima,slikao se iimao strpljenja za sve.A nije ni los igrac brate.Daj vratite coveka pa na ovakav potez se jos niko nije odlucio da zamoli za svoj povratak.

Reply
Djole- Jagodina мар 17, 2013 at 17:43

Molim Covica da uvazi izvinjenje i vrati coveka u ekipu jer potreban nam je za dalje,a bolji je od Samardziskog

Reply
Miki мар 17, 2013 at 17:28

Prodali ga ili ne, on i dalje prima platu i za to sedenje odnosno ne igranje, a ova situacija nikome ne ide u korist jer se vidi da je samardziski daleko losiji centar od Brown-a! Treba mu dati drugu priliku jer je zvezda ispred svega!

Reply
marakana мар 17, 2013 at 17:10

treba ga kazniti novcano, i pustiti da igra, ovakva situacija ne koristi nikom !

Reply
marv мар 17, 2013 at 16:55

od kad on ne igra mi ne mozemo da se sastavimo

Reply
Dejan мар 17, 2013 at 16:26

Ovaj covek treba da bude primer fudbalerima,covek je stranac,a ukapirao je da je Zvezda porodica,izvinjava se i moli za oprstaj,svaka mu cast.

Reply
dexy122 мар 17, 2013 at 15:47

Ja bi ga vratio, ali javno rekao da je trenutno on treci centar tima i da se mora dobro namuciti za minutazu, i na treninzima i na utakmicama. Rasko je prvi, naravno.

Reply
homer мар 17, 2013 at 17:36

Milan Milovanović drugi,naravno….

Reply
Igor мар 17, 2013 at 15:46

Posle je…a nema kajanja. Iako moram da priznam da Samardzinski ne moze da se poveze na terenu.

Reply
dacha czv мар 17, 2013 at 22:16

Samardžiski jbt,Samardžiski

Reply
Anka мар 17, 2013 at 15:27

Ja mislim da Covic treba da prelomi, ne vidim svrhu nekog komentarisanja u stilu da li treba da se oprosti Braunu ili ne – NISMO CRKVA VEC KLUB I PRAVILA VAZE ZA SVE. Licno smatram da niko nema pravo da se postavi iznad kluba svi igraci dodju i prodju, malo njih ostavi traga u klubu da ih navijaci pamte, a ako si dovoljno pametan igrac i svestan svojih kvaliteta, profesionalac, onda se neces baviti glupostima vec profesionalno odraditi posao do kraja niti dati sebi za pravo da ucenjujes klub ma sta da je upitanju! Mislim da je i Braun sam svestan svojih gresaka, i da ostaje zal sto nije ostao zbog njegovih kvaliteta!

Reply
Ryber Palunko мар 17, 2013 at 23:00

Nama, dugogodišnjim ljubiteljima KK Crvena Zvezda dosta je drugih (a i lošijih) mjesta. Ako misle da bez Brauna mogu uzeti ABA ligu (ja ne mislim), dobro onda, ali ako je ne uzmu, ova će sezona biti ista kao i sve prethodne, propala. Istina, klub nije crkva, ali u zadnjih desetak i više godina imamo titula isto kao i svaka crkva u Srbiji – nijednu! Tako da pomalo nalikujemo.
Lik se izvinio, kao rijetko ko, a pamtim mnogo ekscesa i trzavica s igračima, a ako u klubu smatraju da ću (ćemo) se zadovoljiti još jednom sezonom bez uspijeha, onda opako griješe. Bez titula, klub se, što se mene tiče, može slobodno i ugasiti. Dosta mi je. Shvatam šta hoćeš reći, ali ovo je Crvena Zvezda i nije dovoljno samo da postoji!

Reply
Anka мар 18, 2013 at 10:13

Ocigledno da nisi shvatio komentar, moj. Prvo Brauna i te kako gotivim, retko koji stranac se ponasao tako na parketu kao on. O kosarkaskim kvalitetima – odlican je i koristan za ekipu. A ja ti postavljam sad pitanje sta je vazno tim ili pojedinac? Klub ili izvinjenje jednog igraca (da me opet ne bi pogresno shvatio – kada bi svakom se igracu uvazilo izvinjenje onda bi svaki igrac dao sebi za pravo da se postavi iznad kluba s vremena na vreme i radi sta mu volja, a o odnosu unutar ekipe necu ni da komentarisem sta moze sve da se desava). Da se razumemo Covic je taj koji treba da prelomi, i Vukoicic – Covic- Braun treba da sednu. Evo citam danas da je i Samardzinski imao malo koskanje sa trenerom (da li je tacno ili ne to ne znam, ali ja bih ga sankcionisala, pa ce verovatno i on da se izvine i gomila navijaca da ostavlja poruke tipa OPROSTITE MU – pa nismo crkva nego klub). PRAVILA IGRE MORAJU DA VAZE ZA SVE, BEZ OBZIRA KO JE KAKVOG KVALITETA, JER KAD BI REDOM POCELI DA UVAZAVAMO IZVINJENJA TO NE BI VODILO NICEMU. KOSARKA, VATERPOLO, RUKOMET, ODBOJKA I FUDBAL SU TIMSKA IGRA (pominjem sportove ekipne koje bas pratim godinama) I NE POZNAJE ZA POJEDINCE. Zato sam i rekla na pocetku da je Covic taj koji treba da prelomi, a ne mi da ovde sudimo da li treba prihvatiti izvinjenje ili ne. A kakvo istinsko misljenje imam o njemu najbolje ti govori moja zadnja recenica u prethodnoj poruci. I mogu ti reci da mi je mnogo krivo sto nije ostao, a da li mu treba oprostiti pa to najbolje znaju trener i predsednik a ne mi koji podrzavamo klub.
A sto se tice same Crvene Zvezde, ja uporno govorim da jedini spas vidim u reorganizaciji SD, a ne u lokalizovanju pozara po klubovima – NITI JE COVIC VATROGASAC NITI SMO MI UDRUZENJE LOSIH MUZICARA. MI NEMAMO TIM NA NIVOU SD, MI NEMAMO LJUDE KOJE TREBA U GLAVNOM TELU SD, I ONO MALO STO VALJA JE U MANJINI, SVI ONI KOJI SU VRSLJALI U PRETHODNIM UPRAVAMA fudbalskog i kosarkaskog kluba i dan danas sede u IO, NO, UO i sl. unutar SD. Imamo toliko talentovane dece u skoro svim sportovima, ali dzaba kad nam glavno telo nije uredjeno, sve se vrti oko FK i pojedinacne otimacine klubova gde sponzori da sede. Nema jedinstva a to je rak rana. Kad izvrsimo reorganizaciju i postavimo zdrave temelje, onda mozemo pricati o uspesima. Sve ovo je tavorenje i mucenje nase CZV. A sto se tice titula iskreno ja mislim da mozemo do titule (kosarka). Momci imaju kvalitet, ali sa ABA LIGOM I NJIHOVIM SISTEMOM SE NIKAD NE ZNA.. Veliki pozz

Reply
Goran мар 18, 2013 at 08:11

Jel ti razumeš izvinjenje bu.da.lino ?

Reply
Anka мар 18, 2013 at 10:24

KAKVA KULTURA NA NIVOU.
A JESI LI TI UOPSTE RAZUMEO PORUKU. ODGOVOR TI SE NALAZI I U DANASNJEM IZVESTAJU NA KKCRVENAZVEZDA.

Reply
ds мар 17, 2013 at 13:56

Treba Brauna vratiti bolji je od Samardziskog 100 puta a mislim da je to videla uprava pa sad mu nalozila da se izvini da bi Brauna vratili u tim pred najvaznije utakmice koje slede

Reply
Srba мар 17, 2013 at 13:49

Imao je svako pravo da trazi novac. Izgovor da je preskup i da nece da ga placaju ne stoji. Ako nisu zadovoljni igrama onda je trebalo da mu to i saopste: npr. e ajde da raskinemo ugovor, ne mozemo vise da te placamo, mozes naravno da nastavis da treniras sa nama dok ne nadjes drugi klub. Ali, Covic je preveliki diktator da bi tako nesto dopustio. Demontracija sile je vazno obelezje u njegovoj biografiji, kako politickoj, tako i sportskoj.

Reply
Mikoja мар 17, 2013 at 14:54

Decko je ucenjivao klub da nece igrati utakmicu protiv galatasaraja.Iskreno se nadam da mu nece dati sansu.Svi koji ucjenjuju treba otjerati.

Reply
zoko мар 17, 2013 at 15:22

Srba ti si malouman,ko si bre ti da govoris kakav je Covic na politickoj a kakav na sportskoj sceni,Gospodin Covic,tako treba da ga oslovljavas nikad nije mesao svoje politicko opredeljenje i sportsko uvek je bio iskreni kosarkaski sportista i Braun nema prava da odbija da izvrsava obaveze ako mu plata kasni 9 dana,moze da potrazi novu sredinu bez obestecenja i moze da raskine ugovor na stetu kluba ako plata kasni mesec dana,znaci 31 a ne 9 dana

Reply
Andrej мар 17, 2013 at 16:45

Kako to on ucenjuje klub?! Je l’ onim sto mu pripada po ugovoru koji nije on sam sa sobom potpisao nego je klub(Covic) potpisao sa njim? Dokle vise takva demagogija?!

Reply
Ivan мар 18, 2013 at 00:25

Ignorisite grobara!

Reply
БруталноРеалан мар 17, 2013 at 13:29

Неће њега враћати, нема шансе. Превелика је сујета у Човића да би он прешао преко тога. На страну свега доброг учињеног чињеница је да сада већ “легенда“ меша у рад тренера, отписује играче како хоће буквално се понаша као газда. Свиђало се некима или не, то је тако .

Reply
Igor мар 17, 2013 at 13:41

Pa neka se mesa. ako to funkcionise, sto da ne. Covek se bar razume u kosarku.

Reply
perus мар 17, 2013 at 13:45

тако је. човић је рекао да је звезда изнад свих, па и изнад брауна. али, то изгледа не важи за њега самог. ваљда су важнији звездини резултати од човићеве “пословне сарадње“ са играчима

Reply
БруталноРеалан мар 17, 2013 at 14:13

То је то ал’ џабе ми то причамо кад су многи склони идолопоклонству, ваљда је тако лакше .

Reply
Andrej мар 17, 2013 at 16:47

Potpuno si u pravu!

Reply
darko мар 17, 2013 at 13:26

pa vratite ga,bolji je od samardziskog 1000puta

Reply
Ryber Palunko мар 17, 2013 at 13:22

Javno se izvinio i to mora da se uvaži (inače, on i ne igrajući prima kintu). Jbg, nije nikog ubio ili opljačkao da mu se grijeh smatra neoprostivim. Znam samo da bez njega nećemo uzeti ABA ligu…doduše, bez onog Brauna iz prvog dijela sezone,

Reply
PEX мар 17, 2013 at 13:14

treba da prihvate izvinjenje jer ima jacu energiju i bolji kvalitet od Samardziskog ,DAJTE MU SANSU

Reply
IgorNbGd мар 17, 2013 at 13:10

Hahahahah al’ su ga spustili na zemlju :D… Bravo Eltone faco, jedva i mi čekamo! Treba da igrate i ti i katić i samardžinski, jer ovo poslednje drvo ne može koš da pogodi 😀

Reply
marko мар 17, 2013 at 13:51

drvo hahahaahaah jos se smejem… 😛

Reply
IgorNbGd мар 17, 2013 at 14:16

xD

Reply
VLAJKO^^ мар 17, 2013 at 15:27

Pa istinu govori covek 🙂

Reply

Leave a Comment