Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Перуничић после пораза од Војводине: „Изгубили смо самопоуздање.“

img_4789-1У 19. колу Меркур Супер лиге, рукометаши Црвене звезде поражени су од Војводине, а своје виђење меча и утиске изнео је тренер црвено-белих Ненад Перуничић. Он се такође осврнуо на догађаје у клубу који утичу на екипу и који су довели до серије лоших резултата.

-Нема ту много шта да се каже. Војводина је уз Партизан преозбиљна екипа за ову лигу. Жао ми је што са оваквим противницима нисмо играли пре одузимања бодова јер сам сигуран да бисмо пружили озбиљнији отпор. После утакмице са Металопластиком свашта се издешавало . Ми смо ове момке држали мотивисане и сконцентрисане на тренинге али једноставно су пали. То је нешто очекивано јер изузев пар играча то су све јако млади момци. Они и даље покушавају да врате ту енергију али није лако, јер вам стално одузимају нешто што ви освојите на терену. Морало је једном да пукне. Једино здраво што смо имали то је била та атмосфера у екипи коју су појединци са стране успели да растуре, да ли је било намерно или не, не знам. Направљена је велика штета, ушли смо у серију лоших резултата, изгубили смо самопоуздање. Моје да да покушам да их вратим. Порази су само моји, победе су највише њихове. Максимум је одавно извучен, јер поред све ове неизвесности не можемо да будемо равнодушни. Трудимо се да гледамо само терен, да се не обазиремо на оно ван њега, то нам је успевало неко време.

На питање какви су даљи планови, тренер наших рукометаша рекао је:

-Планови су да једном добром утакмицом вратимо самопоуздање. Морамо добити јер на знам шта ће бити првог априла. Вратили смо се добрим тренинзима. Једно време смо мање тренирали, више смо разговарали јер све су то млади људи који треба да граде каријере. Они имају жељу али осећа се та одсутност и губитак самопоуздања.

Погледајте занимљиве детаље са вечерашње утакмице.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Anka мар 17, 2013 at 15:19

Niko momcima ne sme da zameri, oni svaki put daju sto posto sebe, ali nisu ni oni od kamena vec ljudi i sve ono sto se desava u klubu i samom klubu utice na njih i njihovu igru. AJDE MALO VECE PODSKE MOMCIMA, STVARNO BRUKA I SRAMOTA. ONE NASE FUDBALSKE KRINOLINE PRATI 15.000 GLEDALACA A NA JEDNU RUKOMETNU UTAKMICU NE MOZE SE SKUPITI 1000 LJUDI. DAJTE BRE BAR KUPLJENIM KARTAMA DA POMOGNEMO..

Reply
denis мар 17, 2013 at 01:20

boze koje mucenje i za njih i za sve nas ljude. koji volimo zvezdu!!! Ako vec ne mozemo da funkcionisemo kao normalan klub najbolje da ne igramo uopste,muka mi je vise od ovog peruna,kuka svaki dan jbt ,katanac i gotovo….

Reply
sdsdasdsdadasd мар 17, 2013 at 11:28

za razliku od nekih Perun pokusava da izvadi ekipu iz haosa i ne predaje se,tako je Perune guraj te dokle god mozete

Reply

Leave a Comment