Moja Crvena Zvezda
РепрезентацијаРукомет

Четири рукометаша Звезде на Вуковићевом списку

DSCF1414Селектор рукометне репрезентације Србије, Веселин Вуковић заједно са својим стручним штабом наставља праксу да позива млађе перспективне играче у једнодневне тренажне центре. И овог пута на списку су се нашла и четири рукометаша из редова Црвене звезде.

Веселин Вуковић и његов први помоћник Владан Јордовић на списак за ТЦ  ставили су голмане Тибора Иванишевића и Владимира Цупару, затим Mладена Шотића (лево крило) и Војислава Брајовића (десни бек).

Ово је јш једна потврда да МРК Црвена звезда у својим редовима има доста квалитетних појединаца који ће у будућности представљати стуб репрезентације и српског рукомета.

Тренинзи су заказани за 18. март на „Бањици“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Anka мар 17, 2013 at 15:14

Sve cestitke momcima na dobijenom pozivu nadam se da ce iskoristiti na pravi nacin. Potpuno zasluzeno, momci zasluzuju MNOGO VECE POSTOVANJE RUKOMETNOG SAVEZA SRBIJE. ALI KAO I U SVAKOM SPORTU (odbojka i vaterpolo izostavljam) U SAVEZIMA SEDE LJUDI BEZ KREDIBILITETA, STRUKE, SPOSOBNOSTI I ZNANJA, tako je i u RUKOMETU.

Reply
sdsdasdsdadasd мар 16, 2013 at 12:29

potpuno zasluzeno da nije bilo oduzimana bodova sad bi bili medju prvih 4 na tabeli,to sam rekao bez racunanja odprilike

Reply
NOKIA C5-03 мар 15, 2013 at 16:21

Bravo momci! ZASLUZENO ❗ ❗ ❗

Reply

Leave a Comment