Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаОдбојка

ЦЕВ спрема велике промене?

img_0873Како преноси Журнал позивајући се на бугарске медије, одбојкашка Лига шампиона могла би да доживи велике промене, пре свега у финансијском смислу, јер би кроз сарадњу ЦЕВ-а и турске Халкбанке ово такмичење могло да добије спонзорски уговор вредан 5 милиона долара, а сваки од учесника по 100 000 долара на свом рачуну.

Челни људи европске одбојке су већ дуже време забринути због одустајања великог броја клубова у европским такмичењима, па би ова вест (уколико се покаже тачном) могла да унапреди ниво одбојке на целом континенту. Не треба ни да спомињемо колико би све ово значило за Црвену звезду, која је претходне сезоне имала представника у обе конкуренције у Лиги шампиона и која би са овом сумом новца могла далеко мирније да функционише.

Званична потврда ове информације може се очекивати већ у недељу када ће се јавности обратити председник ЦЕВ-а Андре Мејер на конференцији у Истанбулу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

ZVEZDA JE ZIVOT мар 8, 2013 at 10:16

Gde god pogledas Turci, otkud njima vise tolike pare ?????? 😕

Reply
Leka мар 8, 2013 at 12:14

Ostalo im od pljačkanja Balkana. 😉

Reply
Anka мар 8, 2013 at 16:12

Jbg, velika su ekonomska sila. Godinama pokusavaju da udju u EU, ali pod uslovom da im ostanu njihova pravila i uzurpiraju neka evropska. Ono sto je najveca njihova snaga jaka dijaspora, koja je ulazno trziste u Evropi za svoje domace proizvode (Nemacka, Austrija, Francuska i V.Britanija). Ako nemas jaku dijasporu i dobru transakciju sa njima, dzabe ti sve..
Ostalo im na Balkanu da stvore dve jake Islamske drzave sto i pokusavaju, pogadjaj ko je kamen spoticanja! I ko ima najveci uticaj na tzv. drzavicu.
Primer, Svi pricaju o jakoj Nemackoj Ekonomiji. Pa ko im drzi ekonomiju, i na koji nacin. Najjaci lobi u nemackoj je turski lobi..

Kako god da se vratim na sport, pozitivna stvar vise ulaganja u odbojku, i jaci kvalitet. Mana bice uslovljeno kao i u Evroligi kosarke da bar jedan turski klub igra zavrsnicu. Ovo pre svega mislim na zensku odbojku, jer Turkinje zaista imaju ekipe za postovanje..

Reply
U glavi samo Crvena Zvezda мар 7, 2013 at 23:22

Super,sad cemo moci da zadrzimo glavne igrace duze od jedne sezone!

Reply

Leave a Comment