Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Спајић: „Немамо више оправдања“


image (4)Дефанзивна линија Црвене звезде и на почетку пролећне полусезоне не делује сигурно као што је било очекивано с обзиром на одлично одрађене припреме у Анталији. У прва два кола црвено-бели су примили по један погодак на сваком мечу, од којих је онај примљен на Врачару против Рада имао посебну тежину услед негативног коначног резултата и губитка два бода. Млади штопер Урош Спајић ни сам не зна да објасни разлоге слабијих игра на старту полусезоне.

„Мислим да смо ми сами себи највећи противници. После дуела са Радом смо доста причали између себе како бисмо открили разлоге због којих играмо у грчу. Старији и искуснији саиграчи су покушали да нас охрабре да у наредном периоду на терену делујемо опуштеније. Сматрам да можемо неупоредиво боље у односу на оно што показујемо“, рекао је Спајић.

Млади репрезентативац Србије уверен је у боља издања црвено-белих у утакмицама до краја сезоне.

„Против Новог Пазара немамо избора. Морамо да победимо и пружимо много бољу игру. На неки начин очекујем да нам тај меч буде прекретница и да после њега заређамо са серијом победа. Првопласирани на табели је у великој предности, али борићемо се до краја. Имамо обавезу према клубу, према навијачима, и најпосле сами према себи. Једва чекамо суботу да се добром игром и тријумфом, донекле искупимо за кикс у прошлом колу„, закључио је Урош Спајић.

Повезане вести

5 comments

Божа мар 6, 2013 at 22:53

Ништа вам не верујем док не видим!!!

Reply
zvezdan мар 6, 2013 at 20:45

Nazalos veliko razocarenje ali stvarno vise su mi se smucile vase izjave muka mi je stvarno svaki vikend ista prica.Tidest devet godina imam ovako ne zalaganje prema ZVEZDINOM DRESU JA NE PAMTIM NI OD JEDNE GENERACIJE DO SAD OVO JE KATASTROFA…….

Reply
Aleksandar мар 6, 2013 at 19:16

Smucile su mi se vise ovakve izjave, ja sam oduvek bio optimista al u vas nemam vise ni trunke poverenja sto se vase borbe i zalaganja na terenu tice, tako da samim tim ne verujem ni u vasu titulu. A sto se tice mog dolazenja na nas stadion, a i na druge koje redje posecujem nastavicu da dolazim cisto iz ljubavi zbog kluba, a za vas manekene me zabole bas!

Reply
aleksa мар 6, 2013 at 18:24

E sad se možete je**t, sad je gotovo, zbogom titulo, neznam šta se radili svo vrijeme na pripremama, nemate samupouzdanja,sigurnosti i hrabrosti i imate pritisak, ma šta je vama ljudi pa neidete na ratište, nemojte da serete više ne idete u rat i na prvu borbenu liniju!!! Zbogom manekeni!!!

Reply
Spajic u startnu мар 6, 2013 at 17:43

Spajic tebe ponajvise cenim ali nemoj molim te i ti da pocinjes sa raznim izjavama,bilo je i napocetku odlicne pripreme,cilj da pobedimo svih 15 utakmica i sta su navijaci dobili? Jedno ogromno nista i sramotu za klub

Reply

Leave a Comment