Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

U utorak sa Mega Vizurom

Košarkaši Crvene zvezde

U utorak se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. U 7.kolu, košarkaši Crvene zvezde kao gosti igraju protiv Mega Vizure. Posle važne pobede protiv FMP-a, tim sa Malog Kalemegdana očekuje još jedna važna utakmica i borba za dragocene bodove.

Pred sutrašnji meč,trener Zvezde Saša Nikitović je dao komentar:

„ Nastavlja se niz bitnih utakmica za nas a prva sledeća je protiv Mega Vizure. Susreću se dve najmljađe ekipe u našoj ligi.

Mega Vizura je napravila uspeh plasmanom u Superligu i to je ekipa koja ima talentovane pojedince u svojim redovima. Takođe, pojačani su sa dva igrača koji znače u njihovoj igri. Mi smo svesni važnosti ovog meča i bićemo maksimalno koncentrisani da odigramo jednu dobru utakmicu“.

Zvezdin bek , Luka Drča je izneo svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu:

„ Nadamo se da ćemo ponoviti treću četvrtinu iz meča sa FMP-om i da će nam ta igra biti model, kako za narednu utakmicu tako i za nastavak sezone.

Nastavićemo da se borimo za naš cilj a to je što bolji plasman na tabeli, i mesto koje vodi u NLB ligu i sledeće sezone. Igramo protiv mlade i talentovane ekipe koja u svojim redovima ima sjajnog i iskusnog Branka Milisavljevića.

Daćemo svoj maksimum u pokušaju da ostvarimo pobedu na gostuućem terenu“.

Utakmica 7.kola Superlige, se igra u utorak 12.aprila u Hali Sportova na Novom Beogradu, sa početkom od 18.30 časova.

Повезане вести