Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукомет: Црвена звезда – Рудар Костолац

У оквиру 16. кола Меркур Супер лиге, рукометаши Црвене звезде дочекују Рудар из Костолца. Победа у првом међусобном сусрету ове сезоне, припала је Рудару (30-25). Сигурно је да екипа из Костолца у Београд долази са највећим амбицијама.

13077_10200561304576997_1900857430_nЦрвено-бели су у прошлом колу на гостовању у Шапцу савладали Металопластику али је ново одузимање бодова засенило одличне игре наше екипе. Оно што краси наше рекометаше је оптимизам и победнички дух који не изостају ни у тешким тренуцима.

У изјави за МЦЗ, млади голман Владимир Цупара је рекао: „Као и увек, ми идемо на победу. Напорно смо тренирали и желимо да им се реванширамо за пораз у првом делу првенства. Ситуација у клубу нас је ојачала као људе и као играче. Ми на свакој утакмици дајемо свој максимум да бисмо остварили победу, ту видимо нашу предност.“

Утакмица је на програму у понедељак, 25. фебруара у 18:30, у СЦ „Шумице“.

Позивамо све Звездаше који су у могућности да дођу на меч и пруже подршку црвено-белима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Zvezda Velikan феб 25, 2013 at 08:31

Delije, svi u Sumice da momke podrzimo! Neshvatljivo je i nepojmljivo da Zvezda dozvoli da je Rudar pobedi 5 razlike, uz postovanje Rudaru. Zvezda je Zvezda i to mora ubedljivo da dobija.

Reply
I ja isto феб 24, 2013 at 19:12

Ljudi, pirjatelji ZVEZDASI,
hajde da dodjemo na utakmicu u sto vecem broju i podržimo „klince“ koji se do sada muški bore. Hajde da podržimo Peruna kao njihovog trenera. Isto tako hajde da pokažemo Butuliji šta mislimo o njegovom vođenju kluba. Hajde da svako od nas plati kartu i da na taj način pomognemo gorepomenutim klincima. Hajde da svojom brojnošću pokažemo savezu šta mislimo o njima. Delije, sutra nema drugih dešavanja osim rukometa, da li Vam je uopšte stalo do rukometa, ili ste digli ruke od istoga? Verujem u to da će Šumice biti pune, VERUJEM u to da će navijači doći u velikom broju, VERUJEM u to da će mo pružiti podršku „klincima“ i Perunu.

Reply
Djoksonidis феб 24, 2013 at 17:17

Probacu makar prvo poluvreme da odgledam. Nadam se pobedi sutra. Da napravimo lepu uvertiru uoci derbija. Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment