Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Звезда најдражи гост Калисте

KalistaВећ четири године уназад не поставља се питање где ће фудбалери Црвене звезде обавити зимске припреме. Анталија, тачније хотел „Калиста“ редовна су база црвено-белих пред почетак пролећне полусезоне.

Изузетно љубазно особље луксузног објекта који садржи све неопходне садржаје за припреме спортских тимова екипу са Маракане доживљава као најдраже госте. То је потврдио и директор продаје хотела „Калиста“ Мустафа Генчај.

– Веома смо срећни што Црвена звезда четврту годину заредом зимске припреме обавља у нашем хотелу. Екипа је веома тиха и сви момци су културни, тако да до сада никада нисмо имали ни најмањи проблем. Играчи знају како треба да се понашају у хотелу са пет звездица, какав је „Калиста“ – рекао је један од домаћина хотела, господин Генчај.

Он је такође истакао да сви запослени са пажњом прате резултате које у контролним мечевима остварује екипа Александра Јанковића.

– Након тренинга и вечере сви фудбалери су у својим собама, веома су дисциплиновани. Пратимо њихове игре, интересујемо се за резултате свих утакмица, навијамо али умемо да будемо веома љути и незадовољни када Црвена звезда изгуби.

Због пословних обавеза Мустафа Генчај боравио је у престоници Србије неколико пута, а стигао је да оде и на Маракану и погледа утакмицу свог омиљеног српског клуба.

– Као део менаџмента хотела „Калиста“ одлазио сам често у Београд. Пре четири године гледао сам вечити дерби и видео сјајну и невероватну атмосферу како на самом терену, тако и на трибинама. Следећи пут када будем долазио у Србију сигурно је да ћу уколико ми се укаже прилика доћи на утакмицу Звезде – истакао је менаџер продаје хотела „Калиста“.

Господин Генчај открио нам је да када је турски фудбал у питању, фаворизује Бешикташ.

– За Галатасарај навијају газде хотела, али већина менаџмента и запослених је на страни Бешикташа. Сматрам да с обзиром на квалитет и резултате које постиже у Лиги шампиона највише шанси да буде првак Турске има Галатасарај. Они су током јануара такође боравили десет дана у „Калисти“ – рекао је Мустафа Генчај који је упућен и у стање на табели српског првенства. Зна да вечити ривал има шест бодова предности, али верује да титулу на крају шампионата ипак могу да освоје црвено-бели.

У наредном периоду планирано је да се ионако одлични услови за припреме спортских екипа, још више побољшају.

– Уз постојећа два, планирамо изградњу још два терена, како бисмо омогућили да у „Калисти“ у истом тренутку може да борави више од четири тима. Припремни период овде су обавили Галатасарај, Волфсбург, репрезентација Белорусије и многи други тимови и националне селекције. Зато желимо да створимо још боље услове у наредном периоду и искрено се надамо да ће Црвена звезда и убудуће бити редован гост „Калисте“– закључио је директор продаје хотела „Калиста“ Мустафа Генчај.

Повезане вести

3 comments

Goran феб 21, 2013 at 14:43

Osim što po neko pije pivo 🙂

Reply
Dragan KG феб 21, 2013 at 11:12

To ce verovatni biti kljucna stvar i veliki adut u nastavku prvenstva!!! Jaooooooooooojjjjjjj sta smo mi docekali, kao da nema o cemu da se pise pa hajde bilo sta! Pa na svim sajtovima je pre izasao izvestaj utakmice sa Sahtjorom nego ovde. batalite to mazanje ociju, klub nam je u haosu, istice rok za registraciju dugova, para nema, Dzaja i surak treba da rese situaciju, ali tesko ce to ici, nema Cveleta, ovo su neka druga vremena. Ali bitno je da su manekeni najdrazi gosti turskog hotela!

Reply
U glavi samo Crvena Zvezda феб 21, 2013 at 09:49

“Nakon treninga i večere svi fudbaleri su u svojim sobama, veoma su disciplinovani.“ E sad ja sam cuo da je mrva izbacen sa priprema,zato sto se otkinuo od alkohola i polupao sve po sobi 😳

Reply

Leave a Comment