Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Незаустављиви Роби гази ка Европи са Кајзеријем

302783_234848189896714_1961239490_nНакон лоше вести, да је некадашњи нападач нашег клуба, Никола Жигић, одстрањен из екипе Бирмингема, данас нам из Турске стиже и једна добра.

Наиме, Роберт Просинечки забележио је и трећи тријумф у последња четири меча са својим Кајзеријем и тако стигао на осму позицију и налази се на само пет бодова заостатка у односу на трећепласирани Фенербахче, који има меч више, али и гостује Трабзону у великом дербију.

Просинечки је турски тим преузео почетком сезоне, када су били у великој резултатској кризи и у зони испадања и веома брзо успео да консолидује екипу и крене ка горњем делу табеле. Завршио је полусезону изнад зоне испадања, а на почетку пролећног дела гази све пред собом. Овог викенда савладао је петопласирану Ескисехир са убедљивих и глатких 3:0 и најавио велике амбиције до краја шампионата.

За домаћу екипу наступио је и Горан Чаушић, некадашњи фудбалер нашег тима, који је ове зиме дошао у овај клуб из Рада, али ни он није успео да учини ништа озбиљније на терену и угрози екипу Кајзерија.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

dobrasdradana феб 17, 2013 at 18:46

Bravo Aleksandre lepo od tebe sto mogu da pratim Zvezdase a i bivse legende Zvezdine hvala 😛

Reply
redjamo pobede феб 17, 2013 at 15:33

NAS ROBI! Koliko sam puta pisao da Robi obicno ide tezim putem ali na kraju pobedjuje.

Reply
Vanja феб 17, 2013 at 00:23

Od kad je otisao Robi ja vise pratim Kajzeri nego moju Zvezdu, cudno. Kao da je pola mene nestalo kada je otisao. Kako su ga samo klosari nasamarili. Jos mi odzvanja u glavi „blog“ na ovom sajtu od vladimira koji je najavio Robijev odlazak. Cekao sam kasnije da vladimir napise nesto o Jankovicu i nasoj „igri“ posle Robijevog odlaska, ali nista!? To je samo bila potvrda da je pisanje bilo naruceno a jedino sto me radovalo u tim danima je nevidjena podrska na svim forumima koja je pruzana Robiju. Vjerujem da on zna koliko ga Zvezdasi vole i vjerujem da kao i mi ima zelju da se vrati i dovrsi posao koji je zapoceo. Robi samo gazi a mi te cekamo, moras doci.

Reply
Kojke феб 17, 2013 at 02:48

a meni odzvanja onoliko pljuvanje Robija u komentarima,ja i jos malo njih smo vodili rat ovde,sa svakim sam hteo verbalno da se obracunam,sa svim onima koji nisu videli lik i delo Robija. Zamisli samo da je imao Stojadinovica,Covica i Dzaju,pa da se stpi jos jednu godinu dok se malo ne konsoliduje sitacija… Nikad necu prezaliti Robijev odlazak. Niko se nece onako radovato golovima Partizanu,kao sto je on znao.

Reply
Александар феб 17, 2013 at 16:57

Блог је лично мишљење појединца, уредника сајта, а не мишљење комплетног уредништва, тако да никада ништа није, нити ће бити наручено. Исто то важи и за овај блог, који је састављан три дана, рецимо.

http://www.mojacrvenazvezda.net/52281/2013/01/12/robi-srecan-rodjendan-2/

Даће Бог да се велики Жути врати једнога дана поново у свој клуб!

Reply
shilebos феб 16, 2013 at 20:44

Eh, kad sam ja govorio da cemo ga praviti od blata…dosta vas ga je pljuvalo
Pogledajte, od kante za nabijanje on napravi masinu sa kojom se nabija-ala vera….SVAKA CAST MAJSTORE
(oni koji su pljuvali ce se sami pronaci-nisam mislio na sve vas 😉 )

Pozdrav za sve DELIJE iz Banja Luke 😉

Reply
mile феб 16, 2013 at 20:23

Gledam sad izvestaj sa utakmice. Eh… Kakva proigravanja, dodavanja, kontre, vez po terenu, koncentracija do poslednjeg minuta… E moja Zvezdo, koga si se ti odrekla.
Imali smo trenera za buducnost, voleo je klub, trpeo je sve… Od onog sa cim je radio i sa onim sto je imao u svlacionici, napravio je najbolje. Namesto da se dignemo i oteramo Viteza i kliku, mi pustimo (ko bednici) da nam oteraju Robija.
Pogledajte katkad igru Kayserija. Kad je dosao, bili su u zoni ispadanja. Pogledajte kako sad igraju. Ja se nadam da Robija necemo od blata praviti. Nadam se da ce, kad dodje vreme, da se vrati tamo gde mu je i mesto. U Zvezdu.

Reply
Darko феб 16, 2013 at 20:10

Kao sto rekoh onomad… PRAVICEMO TE OD BLATA!!! GAZI LEGENDO!

Reply
Ćoške феб 16, 2013 at 20:00

Једва чекам да дође дан када ћу да кажем Роби добро дошао кући. Поново.

Reply
VESICU ODLAZI! феб 16, 2013 at 19:56

Cestitam nase VELIKOM ZUTOM na pobedi i ukljucivanju u borbu za Evropu.Vec je postigao dosta,a ja mu zelim od srca da nastavi sa pobedama i izbori Evropu.Robi je to zasluzio.Videce se da kad covek ima iole normalne uslove moze da napravi dobru igru i ekipu od prosecnih igraca.Napred Robi

Reply
dexa7 феб 16, 2013 at 19:52

Robi polako izrasta u ozbiljnog trenera. 🙂
Bravo Robi!

Reply
Zvezdas Rijeka феб 16, 2013 at 19:23

Gazi Robi, zapuši im usta svima !

Reply

Leave a Comment