Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаРукомет

Рукометаши остали без нових бодова. Нижи ранг све ближи

7557685914f5b33a9cbccb896829481_origРукометаши Црвене звезде су претходног викенда остварили убедљиву победу против екипе Југовића из Каћа, али су неколико дана касније остали без освојених бодова. Наиме, Републички регистрациони центар је обавестио директора рукометне Супер лиге Србије Владислава Јовановића да МРК Црвена звезда није извршила уплату којом би подмирила пристигла дуговања према некадашњим члановима клуба, па је по аутоматизму дошло до изрицања нове казне, одузимање бодова чиме је Црвена звезда у актуелној сезони стигла већ до -6. ова казна је већ извршна пошто је објављена у новом броју билтена Супер лиге Србије у рукомету.

Као што је већ поменуто, црвено-бели рукометаши су се поново вратили у доњи део табеле где са 11 освојених бодова деле позиције од 10. до 12. места са екипама Југовића из Каћа и Напретка из Крушевца. Ипак, ово није и највећи проблем нашег рукометног колектива. Сасвим је јасно да и поред свих ових криминалних дешавања МРК Црвена звезда на основу остварених резултата на паркету не би дошла у ситуацију да стрепи за опстанак у друштву најбољих, али уколико се настави са оваквим тенденцијама, за очекивати је да већ наредне седмице црвено-бели остану без нова два бода, а након тога уколико се не изврше намирење диговања МРК Црвена звезда би био искључен из такмичења и следила би селидба у нижи ранг.

Званична табела: Партизан 26, Војводина 24, Врбас 19, Металопластика 16, Колубара, Рудар 13, ПКБ, Раднички, Зајечар 12, Црвена звезда (-6), Југовић, Напредак 11, Црвенка 8, Железничар (-2) 0.

Повезане вести

6 comments

I ja isto феб 16, 2013 at 12:51

Hoce li se konacno javno objaviti kojima igracima se koliko duguje i od kada?
Zasto se to sakriva od javnosti?
Zasto zbog nam „famoznih“ (nekazem nepostojecih) dugovanja stalno oduzimaju bodove?
Hoce li rukovodstvo kluba konacno nekome poloziti racune?
Krajnje je vreme da se racuni poloze, da vidimo ko je te dugove napravio i za sta. Na kraju krajeva, ako Butulija nije napravio te dugove da ga ne napadamo nego da „pitamo“ onoga koji ih je napravio. Ukoliko neizadju transparentno sa spiskom poverioca i za sta nas terete onda je nase legitimno pravo da za ista dugovanja optuzujemo aktuelno rukovodstvo i da ih pokusamo primorati da na kraju krajeva licno podmire potrazivanja.

Reply
Igor феб 16, 2013 at 12:13

Pa zar mi nemamo SD da izvrsi pritisak na savez??? Vucic???
:facepalm:

Reply
Iznogud феб 15, 2013 at 23:47

Dokle vise ovo oduzimanje. Borili bi se za evropu da nam ne oduzimaju bodove. U drzavi svako svakom duzan a samo Zvezdi oduzimaju bodove

Reply
marko bl феб 15, 2013 at 23:44

vucicu reaguj..dosta je srozavanja zvezde..

Reply
n феб 15, 2013 at 23:31

Па шта се десило са оном помоћи РК ???

Reply
U glavi samo Crvena Zvezda феб 15, 2013 at 20:26

VELIKA SRAMOTA !!!!!

Reply

Leave a Comment