Moja Crvena Zvezda
Архива

I drugi odbojkaški „triler“ pripao Novosađanima

Dušan Petković

Odbojkaši Crvene zvezde doživeli su i drugi poraz u polufinalnoj seriji playoff-a. I drugi susret koji je odigran u novosadskom SPENS-u pripao je Vojvodini nakon još jednog „trilera“.

Vojvodina : Crvena zvezda  3:2 (25:17, 14:25, 25:18, 18:25, 16:14) – 2:0

Ponovo je publika imala prilike da uživa u velikoj borbi, a novosadski crveno-beli su ponovo imali više sreće u odlučujućem, petom setu. Za razliku od prvog susreta, ovoga puta je Vojvodina sticala prednost, naši odbojkaši su stizali rezultat, ali je u finišu odlučujućeg seta domaća ekipa ponovo došla do trijumfa. U taj-brejku, odbojkaši Crvene zvezde su vodili sve do rezultata 13:12, kada je usledio pad u igri.

Serija se nakon dva novosadska susreta sada seli u Beograd, a u finale ide ekipa koja prva stigne do tri pobede. Treba napomenuti da su naši odbojkaši i ranije znali da dostignu i prestignu prednost protivnika od dve pobede u play-off serijama.

Mala sala SPC „Vojvodina”. Gledalaca: 700. Sudije: Mirko Janković (Niš) i Nenad Davidović (Beograd). Trajanje meča: 107 minuta. Rezultat u seriji: 2:0.
VOJVODINA NS SEME: N. Čubrilo, Škundrić (libero), Simeunović 13, Petrović 9, Mirosavljević 8, Veselinović, Ivović 13, Jovović 1, L. Čubrilo 1, Mrdak, Jovanović 28, Kapur. Trener: Nikola Salatić.

CRVENA ZVEZDA: Okolić, Stefanović, Perić 2, Pajić 1, Bojović 12, Koprivica, Milutinović 5, Jakovljević 14, Mitić 3, Terzić 6, Petković 20, Vujić (libero). Trener: Željko Bulatović.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.